Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.10.2012, 08:02   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 967 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kütüphane için kitap kampanyası başlattılar

2012–2013 eğitim öğretim yılına isim değiştirerek başlayan eski adıyla Milli Piyango Lisesi olarak bilinen Kılavuz Mahallesinde bulunan Mehmet Gökhan Ay Lisesi, kütüphane için kitap kampanyası başlattı.

Okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve okul çalışanları kendi imkânlarıyla çeşitli kurum ve kuruluşlardan kütüphaneleri için kitap topluyor.
Okul müdürü Bahri Akanaç, okul Çevresindeki ev sayısı ve nüfus yoğunluğunun sürekli bir artış içerisinde olduğunu belirterek, “Okulumuz merkeze biraz uzak olmasına rağmen buradaki yapılaşma çoğalıyor, kitap toplamaktaki amacımız,okulumuzdaki öğrencilerin, çevredeki vatandaşlarımızın kütüphanemizden faydalanması, okuma alışkanlığını, bilgi edinme alışkanlığını yaygınlaştırmak” dedi.
Akanaç, daha öncede çeşitli kurum ve ulusal basından yazılı bilgilendirme ile kitap istediklerini belirtti. Daha fazla ulusal basının ilgilendiği bu kampanyada bu kuruluşlarda yeni ve ikinci el kitap aldıklarını belirtti.
Okul müdürü Bahri Akanaç, “Okuma İhtiyacı bir barut gibidir, bir kere tutuşunca artık sönmez. Bizde barutu ateşlemek için mücadele vererek boş olan kütüphanemizi kitaplarla ısıtmak istiyoruz” dedi.
Kitap toplama kampanyası süresince 2500 adet kitabın okul kütüphanesine kazandırıldığını belirten Akanaç, Kütüphanemize katkıda bulunmak isteyen kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızdan kitap yardımı beklediklerini söyledi.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)