Orijinalini görmek için tıklayınız : Gümüşdere'lilerin sohbet alanı.
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
adislibekir
06.02.2008, 14:51
Fahrettin Semihin bana karşı biraz kini varda onun için bu kötü hareketleri yapıyor aslında akıllı ve uslu bir çocuktur,almanyada kalıyor Bekir amcasını yenemediği için şimdi adıslı bekire bu şekilde davranıyor ama o özür dilemeyide bilen akıllı bir çocuk.Öyledeğilmi Semih Ben Resmini görüp mutlu oldum diye bana mesaj çekmiştin ya benAdisli bekir amcan dalga geçtiğinde benim köyüm ve benim kçöyümün insanları
WåñTêd_øØ7
06.02.2008, 15:00
gemusslere belediyesi..............
anlıyamazsaın adıslı olmak baskadır qardesım ;)
adislibekir
06.02.2008, 15:27
WanTed yakışıklı arkadaşım Köyüne karşı yapılanlara karşı hassasiyetini anlıyorumda inanki bir büyüğün olarak seni çok merak ediyorum Mehmet hocanın dediği gibi ilk görünce bende korktum burası bizim sitemiz ya kendini bi tanıt ya bizde bilelim bu yakışıklı kimin nesi belkimde akrabayız evet WanTed kendini tanıtacaksın değilmi ozman Adisli Bekir amcan mutlu olacak selamlar
aozdemir
06.02.2008, 15:52
nurettin, mehmet hocam hoşgeldiniz. fotoğraflar için teşekkürler.
aozdemir
06.02.2008, 15:54
mehmet abinin karpuzlarla olan resmini iyiki almışsın. çünkü haloğlum büyük adamdır.
aozdemir
06.02.2008, 15:56
nurettin sana özel mesaj gönderdim ona bir bakıver. beni iyi hatırlarsın.
kınasoglu
06.02.2008, 17:20
arkadaşlar ben mehmet hocaya katılırım beldemiz için yapdıgı yoruma beldemize sayip cıkmamız lazım belediye gümüşderenindir kimsenin baba malı delil biri gelir biri gider ama gümüşdere beldesi hep gümüşdere olarak kalır bakın bizler bu sitede toplandık beldemiz için neler yapa bilirik onları konuşalım iyi insanların iyiligi konuşulur kötü insanların kötülügü konuşulur bizler hep iyinin yanında olmalıyız
bakın biz bu sitede bekir faretin vardı ne güzel enaz on kiş olduk demeki iyinin yanında herkes oluyormuş ben bu iş sevindim demeki adıslılar bir anda toplanlrmlş cok sevindim devamını da beklerim güzel paylaşımlarımız olacak eminim herkese selamlar
aozdemir
06.02.2008, 17:59
beş kardeş........................ ..........................
aozdemir
06.02.2008, 18:00
köyün uydudan görünüşünüde yüklemek istiyordum yüklemedi.
altuntas58
06.02.2008, 18:41
Memet hocam köyün resimlerini gönderdinde eyi ettin sanki beni boş yere masrafa sokacaksın abi bu akşam bi büyük içerim her halde.Valla öyle özlemişimki bilemezsin köy gözümde tütüyor bizim burda dairedeki arkadaşlar diyoki ya yeşillik yok bişey yok öğdüğün yer burasımı bende diyorumki......Arkadaş adadepede öküz gütmeyen Köpek köyünde mantar toplamayan çayırlarda ot biçmeyen çörmükte çimmeyen ağılkaya önünde çala tırmanmayan Gazellünün en yüksek taşına çıkıp köye bakmayan Su kayasında tavşan kovalamayan Körelik suyunu yüzüne vurup doya doya içmeyen kıraç toprakta çöpünen naruz,çiğdem toplamayan,çoban tepesinde define aramayan.Molağılin çamlık ta üveyik yumurtası toplamayan.harmanlarda çelik çomak oynamayan pala porudun çayını içmeyen gömeyi giliği yemeyen nebilir benim köyümün güzelliklerini....Ben sevmiyorum Ünyesini sakaryasını İstanbulunu ben köyümü özlüyorum İki tane öküzü güttüğüm o çocukluk günlerimi özlüyorum büyük ırmakta çamurlu suda göle girdiğim günleri özlüyom ot kağnılarının orkasından koştuğum günleri özlüyorum akşam sığır köye girdiğinde eşşekleri yakalayıp düşene kadar sırtlarına bindiğim günleri özlüyorum sapta yakarak yediğim kavurgayı özlüyom bacalarda buharılardan bakraç sallayarak saya yağı topladığım günleri özlüyorum iyisi ile kötüsü ile herkesi düşmanım yok ama olsa köyümdeki düşmanıda sadece köylüm olarak özleyeceğim Adıslı Bekir Eski osmanın oğlu sevgilerle
Sevgili gardaşım bir köy yaşantısı ancak bu kadar güzel ve akıcı bir şekilde anlatılır benim köy yaşantım yok ama öyle güzel anlatıyorsunki sanki bende o köyde sizin yaptıklarınızı yapmış hissine kapıldım paylaşımın için çok teşekkür ederim burdan GÜMÜŞDERE KÖYÜNE SELAMLAR SAYGILAR
kınasoglu
06.02.2008, 19:37
WanTed yakışıklı arkadaşım Köyüne karşı yapılanlara karşı hassasiyetini anlıyorumda inanki bir büyüğün olarak seni çok merak ediyorum Mehmet hocanın dediği gibi ilk görünce bende korktum burası bizim sitemiz ya kendini bi tanıt ya bizde bilelim bu yakışıklı kimin nesi belkimde akrabayız evet WanTed kendini tanıtacaksın değilmi ozman Adisli Bekir amcan mutlu olacak selamlar
bekir merak etin benim oglan merak etme bilirim cok meraklısındır
serkan gulltepe
06.02.2008, 19:55
herkese slm bekır abı merhaba ben cakırgılın mustafanın oglu serkan ızmırde oturuyorum turan bınarbası,abı ızmırın neresındesın msn sg-serkan@hotmaıl.com
sonbahar
06.02.2008, 21:41
Adıslılar merhaba yine ben Eski osmanın oğlu bekir Ben Köyümün delisiyim.......Ben Ölürsem Buralarda Eğer benim için ağlayan biri varsa başucumda.......Eğer ölürsem buralarda vasiyetimdir Beni götürsünler doğduğum topraklara.......Beni yıkasınlar göycelinin suyunda Başucumda biten ( Yemlik,Madımak ) " ı köyümün ak saçlı anaları toplasın duayla.......adislibekir@hotma il.com.....bütün köyüme sevgilerle
Sevgili Adıslı Bekir ikiay önce sitenizine tesadüfen girdim bu yazınızı okudum biz adısı ism olarak biliriz ama adıslıları bize çok farklı tanıtmışlardı sizin bu yazınızdakileri bir adıslı yazmaz demiştik ikinciside bu site katılım olmaz dağılır diyorduk siz bu sitede yazarak siteyi canlandırdınız ailecek adıslı Bekirin yazılarını takip ediyoruz tebrikler Bugünde köy özlemini dile getirdiğiniz yazınızı okuduk inanın Annem ağladı Sizi izlemerye devam edicez Adıslı bekir (Anlaşılıyorki sayenizde bizde Bekirleri Sevicez)
sonbahar
06.02.2008, 21:49
Memet hocam köyün resimlerini gönderdinde eyi ettin sanki beni boş yere masrafa sokacaksın abi bu akşam bi büyük içerim her halde.Valla öyle özlemişimki bilemezsin köy gözümde tütüyor bizim burda dairedeki arkadaşlar diyoki ya yeşillik yok bişey yok öğdüğün yer burasımı bende diyorumki......Arkadaş adadepede öküz gütmeyen Köpek köyünde mantar toplamayan çayırlarda ot biçmeyen çörmükte çimmeyen ağılkaya önünde çala tırmanmayan Gazellünün en yüksek taşına çıkıp köye bakmayan Su kayasında tavşan kovalamayan Körelik suyunu yüzüne vurup doya doya içmeyen kıraç toprakta çöpünen naruz,çiğdem toplamayan,çoban tepesinde define aramayan.Molağılin çamlık ta üveyik yumurtası toplamayan.harmanlarda çelik çomak oynamayan pala porudun çayını içmeyen gömeyi giliği yemeyen nebilir benim köyümün güzelliklerini....Ben sevmiyorum Ünyesini sakaryasını İstanbulunu ben köyümü özlüyorum İki tane öküzü güttüğüm o çocukluk günlerimi özlüyorum büyük ırmakta çamurlu suda göle girdiğim günleri özlüyom ot kağnılarının orkasından koştuğum günleri özlüyorum akşam sığır köye girdiğinde eşşekleri yakalayıp düşene kadar sırtlarına bindiğim günleri özlüyorum sapta yakarak yediğim kavurgayı özlüyom bacalarda buharılardan bakraç sallayarak saya yağı topladığım günleri özlüyorum iyisi ile kötüsü ile herkesi düşmanım yok ama olsa köyümdeki düşmanıda sadece köylüm olarak özleyeceğim Adıslı Bekir Eski osmanın oğlu sevgilerle
Merhaba Adıslıbekir Yukarıdaki yazınızı okuduk ailecek inanın Memleket,Köy özlemini birinin köyde geçen günlerini bu derece samimi bu derece candan bu derece sıcak ifadelerle anlattığı bir yazı okumadık Sayende bizlerde Adısı sevmeye başladık Ailecek yazılarınızın devamını bekliyoruz ( Sayende artık bizde Bekiri Bekirleri seviyoruz ) Bizler şair ruhlu insanlarız şair ruhlu insanları da severiz Ailecek artık adısı bizde seviyoruz
gümüşderelim58
07.02.2008, 08:06
selamün aleyküm herkese günaydın
mehmetacik58
07.02.2008, 08:38
Selamayküm dostlar herkese günaydın. Ahmet Hocam şimdi nerelerdesin Halaoğlunun resmini senin için koydum. Konyada olduğunu duymuştum beşi biryerde güzel omuş selamlar
mehmetacik58
07.02.2008, 08:39
Haruncuğum annene babana ve kardeşlerine selamlarımı söyle çocukların gözlerinden öperim
mehmetacik58
07.02.2008, 08:40
Fahretti nasılsın havalar nasıl Ağrı dağının tepesinde kar çokmu bizim havalar bayağı ısındı
Fahretti nasılsın havalar nasıl Ağrı dağının tepesinde kar çokmu bizim havalar bayağı ısındı
Cümleten selamün aleyküm. Elhamdülillah iyiyim hocam sizi sormalı. buranın canlanması çok hoşuma gitti. İnşallah katılımlar her geçen gün dahada çoğalır. Ağrı dağına gelince daha dağı görmek nasip olmadı ;), ama havalar soğuk. Memleketimin soğuğunu aratmayacak derecede yani. Bekir abinin adıs özlemini kıskandım yav. Hakikaten çok güzel anlatmış, bir adıslı olarak gururlandım. Ama bir adıslı olarak onun yaşadıklarını yaşayamadığım için üzüntü duydum.
WåñTêd_øØ7
07.02.2008, 09:23
köyün uydudan görünüşünüde yüklemek istiyordum yüklemedi.
basıt ben yukleyım qardesım ;)
aozdemir
07.02.2008, 09:30
teşekkür ederim mehmet hocam. konyadan geldim şimdi gemerekteyim
WåñTêd_øØ7
07.02.2008, 09:41
GUMUSDERE BELDESİNİN UYDUDAN FOTOGRAFLARI ;)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ARKADASLAR RESIMLERIN BOYUTU BIRAZ KUCUK PC DE GOOGLE EART YOKTU NETTEN ALDIM DAHA AYRINTILI GORMEK ICIN
BURDAN ;) ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
mehmetacik58
07.02.2008, 10:14
Wanted burası kurtlar vadisi platformu değil burası gümüşdereliler platformu önce resmini değiştir hüsnü cemalini görelim (ben senin kim olduğunu biloyorum) millet seni tanısın baban aslını kaybetmemiş ama sana bişeyler aşılayamamış
mehmetacik58
07.02.2008, 10:23
1987-88 yılları Sivas'ta gümüşdereliler olarak bir takım kurmuştuk gümüşdere gençlik diye 2 yıl faaliyet gösterdik sonra bazı imkansızlıklar nedeniyle takım dağıldı o zamanlar önümüze kim çıksa yeniyorduk.Kimler vardı takımda yazayım. Karömerin oğlu Mehmet.Aplun oğlu Mehmet Açık(Hoca), Dr.İrfan,Muhasip OrhanÖzdemir, Panosmanın çakırın oğlu Ali,Dede bokun oğlu Ali Çöl, Kölüğün Bekirin Oğlu Rahmetli Ömer(Allah Mekanını cennet etsin),Havanın oğlu Yüksel.Geyiklerin Kadirin oğlu Gazi,Eski Sivassporlu Tahir, Çavuşun oğluMehmet Uludağ, Palagilin Osmanın oğlu Mehmet Genç(Pala), dah ismini saymadığım gönülden takıma destek veren köylülerimiz.Sivas'ta O birlikteliği sağlayacak bir ekip bulmak oldukça zorlaştı
1987-88 yılları Sivas'ta gümüşdereliler olarak bir takım kurmuştuk gümüşdere gençlik diye 2 yıl faaliyet gösterdik sonra bazı imkansızlıklar nedeniyle takım dağıldı o zamanlar önümüze kim çıksa yeniyorduk.Kimler vardı takımda yazayım. Karömerin oğlu Mehmet.Aplun oğlu Mehmet Açık(Hoca), Dr.İrfan,Muhasip OrhanÖzdemir, Panosmanın çakırın oğlu Ali,Dede bokun oğlu Ali Çöl, Kölüğün Bekirin Oğlu Rahmetli Ömer(Allah Mekanını cennet etsin),Havanın oğlu Yüksel.Geyiklerin Kadirin oğlu Gazi,Eski Sivassporlu Tahir, Çavuşun oğluMehmet Uludağ, Palagilin Osmanın oğlu Mehmet Genç(Pala), dah ismini saymadığım gönülden takıma destek veren köylülerimiz.Sivas'ta O birlikteliği sağlayacak bir ekip bulmak oldukça zorlaştı
bende çok iyi biliyorum o zamanları hocam. Engelliler okulunun arkasında antreman yaparlardı. Bi ara Fevzi abimde gitmişti. O günleri tekrar yakalamak için Karaömerin Mehmet abiye yine bi hocalık teklif etmek lazım. Bi hoca olmadan bu iş zor. Spor müsabakaları gerçekten birlik ve beraberliğe önemli bir adım atmak için iyi bir fırsat.
mehmetacik58
07.02.2008, 10:35
Evet Fevzi abini unutmuşum fahrettin Mehmet abim artık yaşlandı 100 kilo oldu manavda akşama kadar canı çıkıyor çok yoruluyor o işlerle uğraşacak zamanı yok o işi yapsa yapsa bir orhan bir ben yapabiliriz ama bizimde pek zamanımız yok gençleri biraraya getirmek çok zor onu başarbilsek bu iş tutar.Wanted gibiler zamanını burda bilgisayar başında çetle geçiriyorlar onların genç olarak sosyal aktiviteleri olması lazım ama nerede o günler.
mehmetacik58
07.02.2008, 10:44
musa Düzardıç hala buralardamısın(Benim öğrencim olur) nasılsın canım ne iş yapıyorsun erelerdesin
Evet Fevzi abini unutmuşum fahrettin Mehmet abim artık yaşlandı 100 kilo oldu manavda akşama kadar canı çıkıyor çok yoruluyor o işlerle uğraşacak zamanı yok o işi yapsa yapsa bir orhan bir ben yapabiliriz ama bizimde pek zamanımız yok gençleri biraraya getirmek çok zor onu başarbilsek bu iş tutar.Wanted gibiler zamanını burda bilgisayar başında çetle geçiriyorlar onların genç olarak sosyal aktiviteleri olması lazım ama nerede o günler.
abi zaten mehmet abiden top oynamasını bekleyemeyiz. onun gençleri bir araya getirmede üstüne yoktur onu belirtmek istemiştim. bizim mahalleyide o bir araya getirmiş halı saha turnuvaları düzenlemişti ordan biliyorum. yine yeniden bir araya getirebilir o ışık mehmet abinin gözlerinde her zaman var bence.
adislibekir
07.02.2008, 11:00
Mehmet hocam O efsane takımda bende birkaç oyunda kalecilik yapmıştım tekkenin önünde bütün beceriksizliğime rağmen yenmiştik ya,Hatırlıyormusun köyde nantarlıkta kurtlapayla yaptığımız maçtada ben kaleciydim ama kısır koyunla karpuzu biz kazanmıştık ne güzel günlerdi be.Herkese selam
mehmetacik58
07.02.2008, 11:58
İşte Bekir bizim sivas'ta yetişen yeni gençlikten bu tür aktiviteler yapmalarını bekliyoruz ama hiçbir faaliyet yok onlarda internet cafe internet ve okey kahve hayatları olmuş. Ogünleri unuturmuyum bekir ne günlerdi. Kurtlapaya bir yenildik işte o zaman takım dağıldı
İşte Bekir bizim sivas'ta yetişen yeni gençlikten bu tür aktiviteler yapmalarını bekliyoruz ama hiçbir faaliyet yok onlarda internet cafe internet ve okey kahve hayatları olmuş. Ogünleri unuturmuyum bekir ne günlerdi. Kurtlapaya bir yenildik işte o zaman takım dağıldı
hocam gençlerden bi şey beklemek için önder olmak lazım. gençlerimizi kötü emellerine alet etmek isteyenleri her gün görüyoruz. onlara iyi güzeli göstermezsen başka ne yapsınlarki.
aozdemir
07.02.2008, 12:37
spor insanı zararlı alışkanlıklardan koruyor. gençleri sporla meşgul etmek lazım
aozdemir
07.02.2008, 12:37
mehmet hocam sen yaparsın bunu.
abbekirintorunu
07.02.2008, 18:06
beş kardeş........................ ..........................
hatirladim seni nasilsin ben öncedende giriyordum ama kayit olmamistim
abbekirintorunu
07.02.2008, 18:20
kimseden cevap gelmiyor yanlis birseymi yapiyorum yoksa
aozdemir
07.02.2008, 18:45
msn ni açabilirmisin................. .......
aozdemir
07.02.2008, 18:46
ben sana cevap yazmıştım. okumadın galiba.
adislibekir
07.02.2008, 18:50
Nurettin sen hoş geldin arkadaşım evet yanlış bir iş yapıyorsun şimdiyekadar yazmadığın için yanlış bir iş yapıyorsun,seni de tanıdık anşa bübime anana çok benziyorsun allah ömrünü uzun etsin yanındaki gelinimiz mi babangil fıransadaymış ablanla konuştum hala gelmediler mi.Bundan sonra rahatça konuşabiliriz
kınasoglu
07.02.2008, 19:09
kimseden cevap gelmiyor yanlis birseymi yapiyorum yoksa
SLM YEGENİM NASILSIN BİZ AYNI SOYDANIZ BENDE CEMAYILIN TORUNU
abbekirintorunu
07.02.2008, 19:21
yanimdaki yenge degil yanimdaki kardesin cennet
abbekirintorunu
07.02.2008, 19:22
kinasoglu sen beni taniyormusun
adislibekir
07.02.2008, 19:26
Ya nurettin cennet değilmi baltayı taşamı şeyaptık ya ya birbirini tanımazsan böyle olur işte ya nurettin biz tanışmışmıydık ünye ye gelmişmiydin sen,
abbekirintorunu
07.02.2008, 19:31
ünyeye 2 kere gitmistim tanismistik herhalde ik gittigimde daha cok kücüktüm bekir abimle gelmistim
abbekirintorunu
07.02.2008, 19:32
bu senede samsundaydim hanim samsunlu
kınasoglu
07.02.2008, 19:53
kinasoglu sen beni taniyormusun
tanımam ama ismini duydum ben sade bekir abini tanırım yanılmasam sen abbekirin turan amcanın oğlu olmalısın
abbekirintorunu
07.02.2008, 19:56
ever öyle ben abberkirin torunu Nurettin insallah ileriki zamanda tanisiriz
serkan gulltepe
07.02.2008, 20:38
herkese selam......................... ..................
aozdemir
07.02.2008, 20:39
çevremizdeki tanıdıkları haberdar edersek tüm köylülerimiz burada toplanabilir
CrSivaslim58
07.02.2008, 21:01
adislibekir
07.02.2008, 21:21
Sevgili Gümüşdereliler allahın izniyle bakın iki ay içerisinde biraz zor olduysada ne güzel bir araya gelip her konuda medenice birbirimizi kırmadan sohbet etmeye başladık....Ben ilk yazı notlarımda demiştim adıslılar Milliyetçidir günü saati gelince ayni çatı altında birleşir dışarıya karşı açığını vermez dediğim gibide oldu,allaha şükür......................... .....................Bundan sonra sitede birbirimize karşı sevgi ve hoşgörüyle sohbetlerin en güzelini yapalım kırıcı hakaret içeren sözleri lav edelim kullanmayalım dosta düşmana adısın gerçek yüzünün ne olduğunu gösterelim.................... Arkadaş dediğin Matematiksel olmalı sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı,yarını toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçları hesaplamalı herzaman Bütün parçalardan daha büyük olmalı.""""""Diyeceksinizki Adıslı Bekir kafayımı yedi yo sevdiğim insanlar arkadaşlar bu yazdığım yazı bize lazım olan bizim yapmamız gereken herşeyi içinde saklıyor yazdıklarımı anlamak için bilgin olmaya gerek yok Arif olan anlar.......Dünya kadar derdim olsun Adıs gibi Köyüm olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya benim olsun kalın sağlıcakla....Eski Osmanın Oğlu Bekir PINARBAŞI
sadettinatalayx
07.02.2008, 22:33
sevgili hemşerilerim uzun zamandır siteye giremedim gerçekten damlaya damlaya göl olmuşherkese selamlar
gümüşderelim58
08.02.2008, 07:49
selamün aleyküm hrekse günaydın
aozdemir
08.02.2008, 08:07
sabahınız hayırlı, günününz bereketli olsun.
aozdemir
08.02.2008, 08:09
yaptığımız hataların üzerini örtmek yerine onlardan ders alıp aynı hataları yapmamak için gayret sarfetmeliyiz.
aozdemir
08.02.2008, 08:11
Aksi takdirde düşmanlıkların kavgaların önüne geçemeyiz.
Cümleten selamün aleyküm. Hayırlı sabahlar. Bol muhabbetli günler dilerim.
aozdemir
08.02.2008, 08:18
amcaoğlu şu söz çok hoşuma gitti:
-"Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını..
-Ama DosTlarımız Açtı Yedİk içtİk PıRLanta PaRaSıNı ....!!! "
amcaoğlu şu söz çok hoşuma gitti:
-"Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını..
-Ama DosTlarımız Açtı Yedİk içtİk PıRLanta PaRaSıNı ....!!! "
teşekkür ederim emmioğlu. biz de bi nebze olsun dostluğun herşeyden önemli olduğunu vurgulamak istedik.
aozdemir
08.02.2008, 09:04
Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk 7 milyon Sivas'lı ve 7 bin de ADIS'lı var"
Bu sözün bir kısmını başka yerden aldım ve bizim köyü de ekledim. herhalde doğrudur.
Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk 7 milyon Sivas'lı ve 7 bin de ADIS'lı var"
Bu sözün bir kısmını başka yerden aldım ve bizim köyü de ekledim. herhalde doğrudur.
7 binden fazla olma ihtimali varmı acaba
sadettinatalayx
08.02.2008, 12:34
adıslılar uyuyormusunuz tüm adıslıların günü aydın kazancı bol olsun
adıslılar uyuyormusunuz tüm adıslıların günü aydın kazancı bol olsun
sadettin sen daha yenimi uyandın. gün bitiyo be güzel kardeşim gün bitiyor..
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 12:46
sadettin sen daha yenimi uyandın. gün bitiyo be güzel kardeşim gün bitiyor..
hea hıc adısta kalmamıs heralde:) adısta hayat ezan okunurken baslıo:):):):):):)
aozdemir
08.02.2008, 12:50
tüm türkiyedekileri hatta yurtdışındakileri de saymak lazım.
sadettinatalayx
08.02.2008, 13:00
ben gece çlıştım siz uyurken ben vatanı bekliyordum
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 13:05
ben gece çlıştım siz uyurken ben vatanı bekliyordum
hmmm.. bende koyde kalanlar ıcın sölemıstım :)
aozdemir
08.02.2008, 13:31
sadettin atalay ben sizi tanımıyorum ama. kimlerdensiniz. askeriyedemi yoksa polismisiniz.
CrSivaslim58
08.02.2008, 13:33
aozdemir
08.02.2008, 13:35
bu resimdeki yer izmir falanmı
CrSivaslim58
08.02.2008, 13:36
hayir orasi istanbu. ama izmir degil.......................
hayir orasi istanbu. ama izmir degil.......................
iyide semih bu resmin bizim burası ile ne ilgisi var onu çözemedim
CrSivaslim58
08.02.2008, 13:39
cözersin anllamadiysan googleden bak ok.
cözersin anllamadiysan googleden bak ok.
neye bakacağım google dan..............
CrSivaslim58
08.02.2008, 13:43
bu resme.gümüsdere belediye merkez diye yaz bulursan................
iyi bulamasan ne yapalim belki yine bulursam ..........
sayfayi yazarim ok.................
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 13:49
bu resme.gümüsdere belediye merkez diye yaz bulursan................
iyi bulamasan ne yapalim belki yine bulursam ..........
sayfayi yazarim ok.................
bulamayız qardesım :) cunku google daha o kadar hızlı değil hızlı olsa bıle sıtenın hıt fazla değil google hemen ındexlemez en az 4 5 gun sonra yazarsak gelebılır ;)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] +merkez&btnG=Ara&meta=
işte ;) konu ıle ındexledıgı burdan bakarsın semıH:)
CrSivaslim58
08.02.2008, 13:53
ama ordan hersey türkceden benimki almancadan onun icin bullamiyorum:D
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 13:56
ama ordan hersey türkceden benimki almancadan onun icin bullamiyorum
her 2 dılıde bılıodursun senın ıcın sorun olmaz ama sen gulmek ıstıosan
GÜL :D:D
CrSivaslim58
08.02.2008, 13:58
ben dademindenberi gülüyordum cünkü dumanda gülüyor diye.
adislibekir
08.02.2008, 14:01
Ya fahrettin Semih istanbul srıyerdeki Gümüşdere beldesiyle bizimkini karıştırmış bizim beldeyi orası zannediyor amcası
adislibekir
08.02.2008, 14:02
Ya fahrettin Semih istanbul sarıyerdeki Gümüşdere beldesiyle bizimkini karıştırmış bizim beldeyi orası zannediyor amcası
CrSivaslim58
08.02.2008, 14:02
yaa orasi degil mi???????????????????????????? ?
CrSivaslim58
08.02.2008, 14:03
HEM ADISLI BEKIR amca sen niye ayni seyi iki sever yaziyorsun???
adislibekir
08.02.2008, 14:05
Semih Sen bizimle dalgamı geçiyorsun rica ediyorum sitede ya ciddi muhabbet yap yoksa çık Site yöneticisine şikayet etmek zorunda bırakma bizi burada lavobaliğe yer yok
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 14:10
Ya fahrettin Semih istanbul srıyerdeki Gümüşdere beldesiyle bizimkini karıştırmış bizim beldeyi orası zannediyor amcasısemıh nerden bılıosun yanlıslıkla olmustur hemso demı
semıh gulecek bısı arıor:D bak bu seferde ona gulmus :):):):)
Ya fahrettin Semih istanbul srıyerdeki Gümüşdere beldesiyle bizimkini karıştırmış bizim beldeyi orası zannediyor amcası
sen bekle onla grs ;) burayA heralde gulmek ıcın gırıo onun yası ıcın forumlar var atacam lınk:) ona sımdı
adislibekir
08.02.2008, 14:11
Wantet yeğenim semihle muhabbet yapıp da sitenin kalitesini düşürme cevap verme
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 14:14
Wantet yeğenim semihle muhabbet yapıp da sitenin kalitesini düşürme cevap verme
ya o bu değil adam her seye guluo ben onun nıe guldugunu yazdım ama anlamıokı
napalım aramıza cocuklarda gelıo ugrasacaz :)
gelsinler wanted gelsinler. bizim herkese her yaşa kapımız açık. semih gülmeyi seviyorsa çok güzel bir şey yapıyor. bizde semihi güldürebiliyosak ne mutlu bize.
sadettinatalayx
08.02.2008, 14:21
sayın özdemir ben seni tanıyorum eski hocamızın oglu degilmisin ben gıcıgilin hüseyinin ogluyum hakkari çukurcada polisim
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 14:23
gelsinler wanted gelsinler. bizim herkese her yaşa kapımız açık. semih gülmeyi seviyorsa çok güzel bir şey yapıyor. bizde semihi güldürebiliyosak ne mutlu bize.
guldurmek kolay dowload programlara bıle goruo dusunun yanı:)
aozdemir
08.02.2008, 14:35
evet onun oğluyum. simanızı tanıdım ama kim olduğunuzu bilmiyordum. Allah kolaylık versin.
alisayan
08.02.2008, 15:19
merhaba gümüşdereliler.nasılsınız
merhaba ali sayan . hoşgeldin aramıza. mehmet sayanla bir akrabalık varmı
alisayan
08.02.2008, 15:27
merha adisli nasılsın nevar neyok
kime dediğini pek çözemedik. zira burdakilerin hepsi adıslı :)
WåñTêd_øØ7
08.02.2008, 15:28
ıyız alı dayı senı sormalı ;) :):):)
adislibekir
08.02.2008, 15:34
Ali sayanı da zor nan siteye Üye yaptımya tamam gerisi gelir Alicim bak benimle biraz muhabbet ettin seni siteye üye yaptım gördünmü kötü komşu insanı ev sahibi yapıyormuş sen hoş geldin
kınasoglu
08.02.2008, 18:01
selam arkadaşlar ha gayret gündeme oturmalıyız bu sittede bakın az boşluk cok iş açtı dedelerinizinetigini cekersiniz derler bizlere bizler dost icin ölen düşman için var olan bir nesil yetiştirmeliyiz bizler gurbetede olsakda bilirimki gönlünüz hep gümüşderede dir bizlerin ataları orgda yatar köyümüze elimizden gelen her iyilikherkese yapmalıyız şunki o köy bizim köyümüz herkese selamlar kendinize iyi bakın
serkan gulltepe
08.02.2008, 21:33
herkese hayırlı aksamlar...................
ofgurleyuk78
08.02.2008, 22:44
Şu Gümüşdere' nin Fazlaca fotolarını koysanızda tanısak. Fena olmaz hani.
kınasoglu
08.02.2008, 23:04
Şu Gümüşdere' nin Fazlaca fotolarını koysanızda tanısak. Fena olmaz hani.
bekleyin cok yakında paylaşımlarımız olacak
merhaba arkadaşlar. burasının daha çok kullanılması için çalışmalara devam edin lütfen
serkan gulltepe
09.02.2008, 14:53
bızde bılırdık sevgılıye pırlanta almasını,ama dostlarımız actı yedık ıctık pırlanta parasını, super bı soz ya,herkese slm
serkan gulltepe
09.02.2008, 15:00
ozdemır sen kımlerdensın,benım dedemlerde ozdemır gucurgıl
serkan gulltepe
09.02.2008, 15:13
bekır abı sen nezaman ayrıldım gumusdereden cok oldumu,sadattın atalay sen nasılsın ozellıkle senı soruyorum nede olsa enıstemsın:D:) HERKESE SELAM
adislibekir
09.02.2008, 16:58
Serkan ben seni tanıyormuyum veya sen beni tanıyormusun şu an nerdesin.Ben sivastan ayrılalı altı sene oldu aşağı yukarı,o zamandan beri izmit derince kandıra sakarya hendek geziyoruz allaha şükür
sadettinatalayx
09.02.2008, 17:03
iyiyim serkan sen nasılsınburda kürtlerle ugraşıyoruz
kınasoglu
09.02.2008, 18:32
bekır abı sen nezaman ayrıldım gumusdereden cok oldumu,sadattın atalay sen nasılsın ozellıkle senı soruyorum nede olsa enıstemsın:D:) HERKESE SELAM
ya serkan beni tanırmısın eniştene sayiplendin ama ben annenden arkraayız ömer dayını tanırmısın
kınasoglu
09.02.2008, 18:35
merhaba arkadaşlar. burasının daha çok kullanılması için çalışmalara devam edin lütfen
fako buldun köylülerini bizi unutun selamda yok ya ben size böylmi selam derdim fako
kınasoglu
09.02.2008, 18:37
ya ali sayanda gelmiş bizim siteye ne mutlu bize ama cok yol almışız arkadaşlar
kınasoglu
09.02.2008, 18:40
gümüşdereli arkadaşlarım bekleyin köyümüzün cok güzel ve sizlerin gezebileceginiz tüm güzeliklerini sizlerle paylaşım yapacaımama baharı bekleyin selamlar
sadettinatalayx
09.02.2008, 20:46
ya gınaşoglu niye kıskanıyon kayınçomla biraz sohbet ettik diye
serkan gulltepe
09.02.2008, 22:48
tamam abıler benım ıcın kavga etmeyın:D:)saatın atalay kurtlerle ugrasmak zordur allah kolaylık versın,kınasoglu valla ne yalan soluyum en ıyı senı tanıyorum,dogan benım sınıf arkadasımdı tam emın degılım ama kardesın veya akraban oluyor,bekır abı ben ızmırdeyım kacırgılın mustafanın oglu serkan,sızlere rumuzunuzla hıtabettım burdakı herkesın yası benden buyuk dolaysıyla herkes abım oluyor,bırbırımızı daha rahat tanımamız ıcın rumuzumuzun yanına ısmımızıde yazarsak daha rahat tanısacamızı dusunuyorum,cunku kısıye lakap ıle seslenmek bana saygısızca gelıyor,kınasoglu bu sozum ozellıkle sana yanı ısmınıde belırt:D:):D
WåñTêd_øØ7
10.02.2008, 09:39
PLs BURAYI ADİSLA KARISTIRMAYALIM SOHBETE DVM ;););););););)
aozdemir
10.02.2008, 10:11
herkese hayırlı sabahlar...............
By_CharisMa_15
10.02.2008, 10:52
sela millet ben geldım E.o Wanted seni yanlız bırakmak istmedım :D
WåñTêd_øØ7
10.02.2008, 11:04
sela millet ben geldım E.o Wanted seni yanlız bırakmak istmedım
h.q yigen ;););) aramıza :D iyi forumlar ;)
By_CharisMa_15
10.02.2008, 11:07
saol bea sanada........................ .... e. o :D:D
serkan gulltepe
10.02.2008, 15:20
ya bu cocuklar burayı ıyıce karıstırdı bekır abı gerekenı yap artık:)
WåñTêd_øØ7
10.02.2008, 16:07
ya bu cocuklar burayı ıyıce karıstırdı bekır abı gerekenı yap artık
ne konuda karıstı qardes:) söle bız bakalım :)
alisayan
10.02.2008, 16:10
yedi dagın evesinin selamı varsana
alisayan
10.02.2008, 16:11
eşkiyakasım ün vanını kay betim diyi
ali abi neler diyorsun sen böyle
ben pek ağnayamadım yaf :)
doğankuyumculuk
10.02.2008, 17:15
ben İsmail DOĞaN Bu siteyi kurup bizi Bu sitede toplayan bütün hemşehrilerime teşekkür edeiyorum saygılarımla.... Ben aylarca bu sıtede beldemizin düşmesini çıkmasını okuyorum. Burda sorun nedir ? Ben bu olayı yakından takip edenlerden biriyim İlk nüfus sayımında 2000 in üzerinde oldugundan emındım. birileri şikayet dolayısıyla tekrar sayımını istemiştir. Ben bunlarının ne amaç taşıdıgını bilmiyorum. bu köyün belde olmasına herkez bir çaba gösterdi. Düşerse Kimlere ne fayda olur anlamadım. Bütün Adıslılara selamlarımı saygılarımı sunarım Daha açık adres isterseniz Kınaşgılın Halil'in Oğluyum İsmail Dikilitaş Cad. Kuyumculuk Yapıyorum Sayğılarımla................
adislibekir
10.02.2008, 17:15
O adam başlı başına bir bir destan kardeşim destanlar eskidikçe daha uzak yerlere yayılır oralarda anlatılır.Eşkiya kasımın namı Beşikteki bebekten,Yüz yaşındaki dedeye kadar herkesin ağzında türkü olur.Ali sayan daha aktif olarak seni sitede görmek istiyorum senin nezdinde bütün arkadaşlara ve başkanıma kucak dolusu selam gönderiyorum.
doğankuyumculuk
10.02.2008, 18:41
Bekır Abi ne sandın Ali SAYAN büyük adam yiğit namı ile anılınır senin dedigin o zat urumosmanın oğlu Ali SAYAN dediğin kişi o beldede 15 Sene hizmet etmiş. Müsade ette Bazı Şeyleri görsün... En Büyük ALİ SAYAN
adislibekir
10.02.2008, 19:20
ya bu cocuklar burayı ıyıce karıstırdı bekır abı gerekenı yap artık:)
Eee Serkan Seninde dediğin gibi çocuk işte ne yapalım.................?
adislibekir
10.02.2008, 19:32
Sevgili Başkanım İbrahim DÜNDAR..Selam eder bütün güzelliklerin senin olması dileğiyle işlerinde başarılar dilerim nasılsın abi zaman buldukça seni telefonla arıyorum ama biliyorun bu yeterli değil...Seninle benim aramdaki arkadaşlığın sevginin ne demek olduğunu ben bilirim.Abi benim üzerimde çok hakkın var ben bunları unutmadım ama ne yapalım fakirlik işte hep ekmek peşinden koşuyoruz bizimde memlekette durumumuz düzgün olsaydı bizimde ne işimiz vardı Sakarya da.İnan ki senin dükkandaki muhabbetlerimizi çok özlüyorum ne güzel günlerdi ben bu nalet içkiyi başka yerdede içiyorum ama senin yanındaki zevki alamıyorum.Sayın başkanım seni ve senin muhabbetini özledim yüce mevladan dileğim ölmeden önce yine seninle ayini köyde ayni mahallede ayni memlekette yaşama yı bana nasip etsin.İnzile bacıma çocuklara ve senin nezdinde tanıdığım bütün arkadaşlara selamlarımı ilet..Seni allaha emanet ediyorum sağlıcakla kal......Arkadaşın,sırdaşın,Yo lldaşın,gönüdaşın.Eski .....Osmanın Oğlu Bekir PINARBAŞI
serkan gulltepe
10.02.2008, 22:01
herkese hayırlı aksamlar......................
serkan gulltepe
10.02.2008, 22:03
hergun yenı bırısı gelıyor ınsallah bole devam eder:)
Cümleten hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar, bol kazançlar. Yuvanızdan mutluluk eksik olmasın.
alisayan
11.02.2008, 08:32
merhaba özdemir teşekür ederim saol memet sayan amcam
alisayan
11.02.2008, 09:55
ben sizi tanıyorumözdemir yanılmıyosam eyibin oglusunuz aslında eniştenizoluyorum ama sizbenitanımasınız
ben sizi tanıyorumözdemir yanılmıyosam eyibin oglusunuz aslında eniştenizoluyorum ama sizbenitanımasınız
yok ben mehmetin oğluyum. demircinin mehmetin
mehmetacik58
11.02.2008, 13:16
SELAMÜN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI GÜNLER ALİ SAYAN'DA BURAYA KAYIT OLMUŞ iSMAİL DOĞAN'DA ARTIK BURDA GIRGIRDAN GEÇİLMEZ. HELE ALİ SAYAN'IN PALAVRALARI YAŞADIK ARKADAŞLAR
adislibekir
11.02.2008, 13:24
Fahrettin Ali SAYAN emmoğlum tehlikelidir konuşurken dikkat etkayınco falan dinlemez bi kalemde siler.
mehmetacik58
11.02.2008, 13:38
ARKADAŞLAR KÖYÜMÜZÜN ŞAİRLERİN DEN OLAN KEL MUSA (MUSA ÖZOVALI) ALLAH'IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE BAŞŞAĞLIĞI DİLERİM.
mehmetacik58
11.02.2008, 13:39
BEKİR EMMOĞLUN ÇOK TEHLİKELİ BİR ADAMDIR EĞER ORTAMDA BEN BULUNMAZSAM NE ÖNÜNE YOKUŞ,NEDE TEKERİNE TAŞ GEKİR DURDURABİLENE AŞKOLSUN.
mehmetacik58
11.02.2008, 13:43
BU FORUM GİTTİKÇE GÜZELLEŞİYOR VE ŞENLENİYOR YALNIZ TAKİP EDİLİYORUZ BUNU BİLELİM KİŞİLERİ ELEŞTİRİRKEN SEVİYELİ OLALIM KİMSEYİ İNCİTMEDEN VE KIRMADAN ELEŞTİRELİM.
forum güzelleşiyor haklısınız. mehmet hocam bizim amacımız burda kimseyi eleştirmek değil. her zaman söylediğimiz gibi kendimizi eleştirmek bizim amacamız. yoksa insan eksisiyle artısıyla insandır. bizim için önemli olan bir noktada birleşmek. bu noktamızda görüldüğü üzere gümüşdere. yoksa burda amacımız birilerinin kirli çamaşırlarını ortaya çıkarmak değil.
mehmetacik58
11.02.2008, 14:09
SİZİ TATLI KILACAK KADAR YETERLİ MUTLULUĞUNUZ,GÜÇLÜ KILACAK KADAR ACI DENEYİMİNİZ,İNSAN KILACAK KADAR ÜZÜNTÜNÜZ,VE SİZİ MUTLU KILMAYA YETECEK KADAR UMUDUNUZ OLSUN
millet suskunmu takip ediyor hocam. pek muhabbete katılmıyorlar ama. ne yapalım biraz daha aktif olmaları için.
mehmetacik58
11.02.2008, 14:20
FAHRETİNCİĞİM DOĞRU SÖYLERSİN AMACIMIZ KİMSEYİ ELEŞTİRMEK DEĞİL AMA ZAMANINDA UYARIMIZI YAPALIM BURASI KALABALIKLAŞTIKÇA DEDİĞİM OLAY GERÇEKLEŞECEKTİR ŞİMDİLİK BÖYLE DAVRANALIM BİZ KENDİMİZİ KONTROL EDELİM
alisayan
11.02.2008, 14:29
fahretin arkadaşımı merak etim kimlerden tanışmakisterim
alisayan
11.02.2008, 14:34
yok arkadaşlar kork mayın bekirbeyin bahsetigi gibi korkulacak insan degilim
fahretin arkadaşımı merak etim kimlerden tanışmakisterim
demircinin mehmetin oğluyum dedim ya abi. sen çok yakından takip etmiyorsun yazdıklarımızı.
alisayan
11.02.2008, 14:36
memet hocam sitemize hoşgeldin
alisayan
11.02.2008, 14:38
tamam fahretin cigim kusurakalma adını bilmiyodum tamam seni tanıyor
mehmet hocam hep burdaydı ali abi. aramıza yeni katılan sen varsın, kuyumcu ismail var. asıl sizler hoşgeldiniz safa getirdiniz
WåñTêd_øØ7
11.02.2008, 15:18
hea tum adıslılar geldı buraya sıgmıoz bıze buyuk bı baslık lazım ya:):):):):)
By_CharisMa_15
11.02.2008, 20:13
hea tum adıslılar geldı buraya sıgmıoz bıze buyuk bı baslık lazım ya:):):):):)
Haklısın e.o Sana Destek Veriyorum Aslında özel bir site açmamız Lazım Değil mi Sadece adıslılara Özel ?? :)
doğankuyumculuk
11.02.2008, 20:15
mehmet hocam hep burdaydı ali abi. aramıza yeni katılan sen varsın, kuyumcu ismail var. asıl sizler hoşgeldiniz safa getirdiniz
H.b Saol Burdaki Bütün Adıslılara Selamlar.... Saygılar......
kınasoglu
11.02.2008, 20:57
mehraba adıslı arkasaşlar siteyi canlanlırdınız ne mutlu türküm diyene ne mutlu adıslıyız diyene
kınasoglu
11.02.2008, 20:59
tamam fahretin cigim kusurakalma adını bilmiyodum tamam seni tanıyor
faretin bizler bayatladık bizleri hiç sormasın koçum
kınasoglu
11.02.2008, 21:22
oğlum herkes babasıyla tanınır
senin babanı edirneden karsa herkes tanır yok eniştenizim filan ne bu yazsana ben urum osmanın oğlu ali diye birdaha olmasın bekir pınarbaşı sen bunlara böylemi ögretin ya hiç iyitemeisin bekir
serkan gulltepe
11.02.2008, 21:44
herkese hayırlı aksamlar...................... .........:)
adislibekir
12.02.2008, 07:42
Dayısı Sitenin yabancısı henüz daha ısınamadı yakında Ali yeter artık diye yalvarırsan o zamanda ben karışmam
cümleten hayırlı sabahlar, hayırlı günler arkadaşlar.
faretin bizler bayatladık bizleri hiç sormasın koçum
abi sen hiç bayatlarmısın yaf. sen buranın en canlı , en aktif, en çok çalışanısın. sen burayı yeşertmeyi başardın. iki bekir abi olarak sizler burası için çalışıyorsunuz. bizde sayenizde köyümüzü köylülerimizi tanıyoruz. sen genelde akşam girebiliyorsun bende gündüz girebiliyorum. o yüzden karşılaşamadık bu ara burda. ama seni unutmamız mümkün değil.
mehmetacik58
12.02.2008, 09:40
SELAMÜNALEYKÜM HERKESE HAYIRLI SABAHLAR BAKALIM BUGÜN ARAMIZA KİM KATILACAK MUHABBETLER HOŞ OLUYOR
mehmetacik58
12.02.2008, 10:48
"ZAMAN;YERİNE KONMASI,GERİ DÖNDÜRÜLMESİ,YENİLENMESİ,DEPOL ANMASI,SATIN ALINMASI MÜMKÜN OLMAYAN BİR KAYNAKTIR." ARKADAŞLAR BU SÖZ BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNDE HOŞUNUZA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BURAYA YAZDIM. ZAMANIN KIYMETİNİ BİLELİM ŞÖYLE BİR DÜŞÜNELİM BUNDAN SONRAKİ HAL VE HAREKETLERİMİZE DAVRANIŞIMIZA ONA GÖR BİR YÖN ÇİZELİM.
mehmetacik58
12.02.2008, 10:51
Yerin seni çektiği kadar ağırsınKanatların çırpındığı kadar hafif..Kalbinin attığı kadar canlısınGözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...Sevdiklerin kadar iyisinNefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözünKarşındakinin gördüğüdür rengin..Yaşadıklarını kar sayma:Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;Ne kadar yaşarsan yaşa,Sevdiğin kadardır ömrün..
mehmetacik58
12.02.2008, 10:52
Gülebildiğin kadar mutlusunÜzülme bil ki ağladığın kadar güleceksinSakın bitti sanma her şeyi,Sevdiğin kadar sevileceksin
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değerVe karşındakine değer verdiğin kadar insansınBir gün yalan söyleyeceksen eğerBırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
mehmetacik58
12.02.2008, 10:53
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasretVe sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksınGüneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
mehmetacik58
12.02.2008, 10:55
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsınVe güçlü hissettiğin kadar güçlü.Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
İşte budur hayat!işte budur yaşamak
Bunu hatırladığın kadar yaşarsınBunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursunÇiçek sulandığı kadar güzeldirKuşlar ötebildiği kadar sevimliBebek ağladığı kadar bebektir
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,SevdiğinKadarSevilirsin...SEVGİYLE
By_CharisMa_15
12.02.2008, 12:05
saol e.o guzel resimler Tsk... :D
alisayan
12.02.2008, 12:05
yabekir bey şucumuzu telaviet yaptık bir yanış sitenin ecemisiyiz kınaş oglu kızmış ateş püskürüyü bana
mehmetacik58
12.02.2008, 12:08
Çözülecek bir gizem
Yürünecek bir yol
Katlanılacak bir acı
Görülecek güzellik
Gülünecek şaka
Koklanacak çiçek
Tadılacak bir eğlence
Yakılacak mum
Açılacak bir hediye
Verilecek bir aşk
Gidilecek bir sonsuz
Aydınlanılacak bir ışıktır
mehmetacik58
12.02.2008, 12:27
COK ONEMLI COK ONEMLI
> >>Doc.Dr.Osman Genc Pamukkale Universitesi Tip Fakultesi Fizyoloji Anabilim
> >>Dali Kinikli-Denizli Tip laboratuari Fordwerke'den tibbi haber Kisa sure
> >>once bir kadinson derece onemsenmeyen bir sebepten dolayi hayatini
> >>kaybetmistir.'' SEBEP!.....Hayatini kaybeden kadin Genfer Golu'nde
> >>piknikteyken, bir kutu icecegi (Fanta,Kolav.vs. Kutusundan icti. Pazartesi
> >>gunu Lozan'daki CHUV'ye sevk edildi ve Carsamba gunu vefat etti.Otopsi
> >>sonucu Leptospiroz fulgurante'den oldugu anlasildi. Tekneye bardak
> >>goturmemisti ve icecegi direkt kutudan icmisti. Kutular kontrol
> >>edildiginde,kutularda fare urini (idrari) bulundugu, yani Leptospiras ile
> >>kirlendigi ortaya cikti. Muhtemelen kadin, kutunun USTUNU TEMIZLEMEDEN
> >>AGZINA GOTURUP ICMISTI ... Kutunun ustune Fare urini bulasmis ve kurumus,
> >>ki buzehirli maddeler icermektedir, bu da Leptosiproz'u ortaya cikaran
> >>Leptospiras icerir.Bu kutular fare bulunan depolarda muhafaza edilir ve
> >>temizlenmeden Pazar'a surulur.Kutular satin alindiktan sonra buzdolabina
> >>konulmadan once bulasik deterjani ile ozenle temizlenmeli. Ispanya'da
> >>INMETRO tarafindan yapilan bir arastirma sonucunda, kutular tuvaletlerden
> >>daha da fazla kirlidir!!!Bu mesaji olabildigince cok insana ulastiriniz
mehmetacik58
12.02.2008, 12:28
BY CHARİSMA TAM KENDİNE YAKIŞAN BİR ŞİİR YAZMIŞ GÖNDERMİŞSİN TEBRİK
KİŞİLERİN YAZDIKLARI KENDİ AYNALARIDIR
By_CharisMa_15
12.02.2008, 12:46
YORUMLARA hER ZAMAN aÇIĞIZ iYİ vEYA kÖTÜ... .
By_CharisMa_15
12.02.2008, 12:53
Burdan Bütün Adıslılıar Selamlar ve Saygılar Kimse yok mu _???
mehmetacik58
12.02.2008, 13:23
NE BENZETME AMA .. )
> >ÇAY'I ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİNCE, YAŞLI BİR TEYZE ANLATTI GEÇENLERDE... BAK
> >OGLUM DİYE BAŞLADI SÖZE: ÇAYIN ALT DEMLİĞİ EVDEKİ KAYNANADIR ,
DEVAMLI KAYNAR DURUR..
ÜST DEMLİK EVDEKİ GELİNDİR, ALT DEMLİK KAYNADIKÇA O OLGUNLAŞIR, DEMLENİR...
GELİNİN KOCASI İSE BARDAKTIR, BİRAZ KAYNANA DOLDURUR ONU BİRAZ DA GELİN...
ÇOCUKLAR ÇAYIN ŞEKERİDİR , TAT VERİR...
GÖRÜMCE İSE ÇAY KAŞIĞIDIR , ARADA BİR GELİR VE KARIŞTIRIR GİDER...
KAYNATAYA GELİNCE, O DA BARDAK ALTIDIR DÖKÜLENLERİ TOPLAR
MUSTAFA DEMİR
adislibekir
12.02.2008, 13:24
Mehmet Hocam Şu şiir Kitabının ismini verde bizim burda arkadaş var çok hoşuna gitmiş abi arkadaşından kitabın ismini al dedi ben dedim bi soralım benim memleketimde aşık çok olur belkide hocamın eseridir.Kalemine sağlık alıntı olsada gerçekten güzel kutlarım.
abi bizim köydede ne cevherler varmış ya. biriniz köye olan özlemini anlatırken milleti duygulandırır, biriniz böyle güzel sözleri, eserleri bi yerlerden çıkarır milleti düşündürür. valla hiç belli etmiyorsunuz ama çok canlısınız ha. tebrikler.
adislibekir
12.02.2008, 13:29
Ali SAYAN sevgili arkadaşım sitenin horozu sensin ne kınaşgilin bekir ne de Apulun mehmet seni susturamaz senin arkanda biz ve bizimgibi kitleler var konuş bobam bicim ali kim tutar seni be.
mehmetacik58
12.02.2008, 13:30
KELİMELER YETERSİZ KALIRSA !
KORKUYU, ÖFKEYİ, ŞAŞKINLIĞI, SEVGİYİ, KARARSIZLIĞI, ŞÜPHEYİ, CESARETİ BEDEN DİLİ İLE ANLATMAK MÜMKÜN!
BEDEN DİLİNE BİR KAÇ ÖRNEK
SUNAN: YILDIZ YILDIRIM
24 KASIM İ.Ö.O. REHBERLİK SERVİSİ
BURNA DOKUNMA:
Yalan söylemenin burundaki hassas sinir uçlarının kaşınmasına yol açtığı ve burna dokunma hareketinin de bu hissin önüne geçmek için yapıldığı söyleniyor.
GÖZ OVUŞTURMA:
Genellikle aldatma, yalan veya şüpheli durumu dışarıda bırakmak için yapılır.
BOYUN KAŞIMA
“Sana katıldığımdan emin değilim” gibi şüphe içeren davranışlar sırasında kullanılır.
PARMAKLARI AĞIZA GÖTÜRME
Kişilerin baskı altında iken şüphe, endişe, ürkme davranışlarına eşlik eden bir davranıştır.
Çeneyi ele yaslamak
Bu hareket can sıkıntısına işarettir.
Çene okşama
Bu hareket kişinin bir karar vermek üzere olduğunu gösterir.
Sıkı kol kavuşturma
Kişi kollarını sıkıca kavuşturduysa, bu, savunmaya geçmiş bir tavrı gösterir.
Bacak bacak üstüne atma
Savunmaya yönelik bir tavrın işaretidir. Bacak bacak üstüne atma hareketi kavuşturulmuş kollar ile bir araya geldiğinde, kişi konuşmadan çekilmiş demektir.
Unutmayın! Bu görüntüler hep doğru iletişim ve empati eksikliğinden olmaktadır
MEHMET AÇIK
TEŞEKKÜRLER
mehmetacik58
12.02.2008, 13:32
ARKADAŞLAR BÖYLE GÜZEL GÖRDÜĞÜMÜZ HOŞUMUZA GİDEN SÖZ, FIKRA ANİMASYON,ANEKDOT,ŞİİR HATIRA GİBİ ŞEYLERİ PAYLAŞIRSAK ÇOK GÜZEL OLACAĞI KANAATİNDEYİM.
mehmetacik58
12.02.2008, 13:34
BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR BEN ÇIKIYORUM ALLAH' EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE UNUTMAYIN HER YENİ GÜN TAZE BİR BAŞLANGIÇTIR.
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın. Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın.
Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
İnsanlar rakamlara benzer, durumlarına göre değer kazanırlar.
Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar
bir demette ben sunayım dedim
alisayan
12.02.2008, 13:42
ya bekir cigim iki kelime etik bana şataştı
olmazki
alisayan
12.02.2008, 13:44
yamemet hocam bırakşu koca karı kütük lemelerini
alisayan
12.02.2008, 13:50
bekir cigim yedidagın efesi eşkıyakasımın sana coooooook selamı var akşam beraberdik eşkıyakasımla hep senden bahsetik hani bir maceranız var dı mazot maceranız hatırlıyonmu
adislibekir
12.02.2008, 13:52
Ya ali sayan mehmet hoca burayı okul bizide ilkokul talebesi sanıyo ya bağırıp duruyo kardeşim şu adama bişey de ya onunla ancak sen baş gelirsin KOCAKARI TEKERLEMELERİNİ BİZE YEDİRMEYE ÇALIŞIYO YA O KADAR OKUMAYI SEVSEM üNİVERSİTEYİ KAZANIRDIM aLİ YA MEDET BİZİ BU HOCADAN SEN KURTARIRSIN sAKIN A kINAŞ OĞLUNDAN DA KORKMA O SENDEN KORKAR SENİN NAMIN YETER
alisayan
12.02.2008, 13:57
evet bizkimseye papuc bırakmak kınaşoglu memet hoca onardaha dünki bizim eşkıya kasımla namımızvar ikigün elimizi cektik horoz oldular akşam gine eşkıya kasımagidip gereken istih baratı vercem
adislibekir
12.02.2008, 14:19
aLİ yEDİ DAĞIN EFESİ nAMLI EŞKİYANIN mEHMET hOCA BELGESELİNİ HAZIRLAYACAK RESMİNİ ÇEKİP SİTEYE KOYACAK SÖYLE BENİ MAHCUP ETMESİN AFİLİ GİYİNSİN GÜZEL POZ VERSİN HENDEKTE O KİMSEYİ TANIMAZ AMA BEN BURDAKİLERİN HEPSİNE ONUNLA MACERALARIMI ANLATIYOM ONUN ADINI BURDA RESMİ DAİRELER HEP BİLİYOBANA BAZAN DAL DAL BAŞKANLA GÖRÜŞÜYONMU DİYE SORUYORLAR (O lum mazot işini sitede bari yazma lan kepazemi edicen lan) kocca başkanı ya
adislibekir
12.02.2008, 14:21
Ali msn yi açsana msn den daha rahat görüşürüz
resulbudak66
12.02.2008, 14:45
memet hoca bişeyler diyo sende vardır yaz
adislibekir
12.02.2008, 15:25
Resul Budak hemşerim hele sende hoş geldin ya eski kadro yavaş yavaş birleşiyoruz resul şu an nerdesin.......Memet hoca ne diyo anlamadım .
By_CharisMa_15
12.02.2008, 16:52
NE BENZETME AMA .. )
> >ÇAY'I ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİNCE, YAŞLI BİR TEYZE ANLATTI GEÇENLERDE... BAK
> >OGLUM DİYE BAŞLADI SÖZE: ÇAYIN ALT DEMLİĞİ EVDEKİ KAYNANADIR ,
DEVAMLI KAYNAR DURUR..
ÜST DEMLİK EVDEKİ GELİNDİR, ALT DEMLİK KAYNADIKÇA O OLGUNLAŞIR, DEMLENİR...
GELİNİN KOCASI İSE BARDAKTIR, BİRAZ KAYNANA DOLDURUR ONU BİRAZ DA GELİN...
ÇOCUKLAR ÇAYIN ŞEKERİDİR , TAT VERİR...
GÖRÜMCE İSE ÇAY KAŞIĞIDIR , ARADA BİR GELİR VE KARIŞTIRIR GİDER...
KAYNATAYA GELİNCE, O DA BARDAK ALTIDIR DÖKÜLENLERİ TOPLAR
MUSTAFA DEMİR
Gerçekten çok güzel ++ tsk....
kınasoglu
12.02.2008, 17:21
ya bekir herkes babasıyla tanınır bazılarıda annesile tanınır ama kayın babasıyla tanınan bi ali sayanı gördüm sataşmıyorum yorum mehmet hoca yapsın nabalı hocanın boynuna benim yanışım varsa herkese selam
doğankuyumculuk
12.02.2008, 17:25
kabak Ali noluyor.. ? kabalak enişten gibi 10 diyosun 30 diyosun kayınça felan kim senin kayınça biz yazı yazıyoz bize cvp vermiyosun orda bir özdemır gorunce kayınça die sahıp çıkıyon. hani sen özdemırlerden gıcık alırdın seni mehmet hocaya şikayet edecem :) Ben ismail DOĞAN bütün Adıslılara Selamlar.......
alisayan
13.02.2008, 07:35
kınaş oglu biz kimsein namıyla anılmıyoruz binim kendinamım bana yeter vazlabile gelir okadar telaşlanma halederiz
mehmetacik58
13.02.2008, 08:01
İsmail Doğan doğru söylüyorsun Ali ile sürekli çetleşiyoruz ama o bir kayınço görünce hemen yan çizmeye başlıyor.
mehmetacik58
13.02.2008, 08:06
Ali gene sallamaya başlamışsın benim olmadığım anlarda salla bakalım. Oğlum bu kocakaro tekerlemelerini okuda biraz ders çıkart zart zart osurmaya benzemez bu iş.Sana bir şey daha yazayım bu sana özel ne demek istediğimi sen çıkart" Boş teneke çok tıngırdar"
cümleten hayırlı sabahlar.
inceden inceye dokundurmuşsunuz ihtiyarlar ;)
amma birbirinizin üzerine pek gitmeyin yav sonra burası köy kahvesine döner
varsa güzel kayda değer özel anılarınız onları paylaşın
belki arkanızdaki gençlik yaptığınız güzellikleri görürse sizi örnek alır
adislibekir
13.02.2008, 08:57
Günaydın Adıslılar ben bugün boş geçicem i.g
adislibekir
13.02.2008, 09:20
Emmoğlu Ali SAYAN nerde sin Benim mert arkadaşım sen iyi bir arkadaştın ama görüyorum ki adısta düşmanın çok muş ya herkez sana cephe alıyor herkez sitede senin üstüne geliyo anlamadım ne iş ya Kınaş gilin bekir bile sana cephe almış bu ne iş ya ama biliyorum ki sen mücadeleyi seven bir insan olarak bütün bunların hakkından geleceksin.Birde unutmadan bu adamlar sana Karı köylü demeye getiriyorlar işi sanki biz bilmiyoruz Adısta herkes karı köylü olur sen olmazsın zaten sen Özdemirleri hiç sevmezdin öyle değil mi
aozdemir
13.02.2008, 09:33
bir süredir görüşemiyoruz asıslılar nasılsınız
aozdemir
13.02.2008, 09:36
benim her zaman girme fırsatım olmuyor. burası oldukça hareketlenmeye başlası. ama fikirler pek konuşulmuyor. sadece karşılıklı muhabbetle geçiyor. bu bir süre sonra burayı monotonlaştırır.
mehmetacik58
13.02.2008, 09:39
Ahmet hocam siteye arkadaşlar yeni katıldığı için şimdilik hasret gideriyor bazıları.İnşallah zaman içerisinde daha iyi hale döner. Sizden manevi konulardan bahsetmenizi örnekler vermenizi rica ederim
aozdemir
13.02.2008, 09:44
zamanla her konuya girmeye başlarız herhalde. herkes eteğindeki taşları döker.
adislibekir
13.02.2008, 10:17
Ahmet hocam sitede aktif olarak görev almanızın zamanı geldi artık ya çok pasif davranıyorsunuz...Ben konu açayım bari ahmet hocam Türban konusunda ne düşünüyorsun Hükümetimizin her türlü sorunu bırakıp ısrarla bu konuya yönelmesinin size göre bir hikmeti varmı sizin bu konudaki kıymetli yorumlarnız ne bir sakıncası yoksa bilmek isteriz
mehmetacik58
13.02.2008, 10:20
İKİLEM
GÜLMEK, APTAL GÖRÜNME RİSKİNİ GÖZE ALMAKTIR;
AĞLAMAK, DUYGUSAL GÖRÜNMEYİ GÖZE ALMAKTIR;
BİRİNE ULAŞMAK, ONA BAĞLANMAYI GÖZE ALMAKTIR
HAYALLERİ AÇIKLAMAK,ALAY EDİLMEYİ GÖZE ALMAKTIR;
SEVMEK, SEVİLMEME RİSKİNİ GÖZE ALMAKTIR;
TÜM ZORLUKLARIN ÜZERİNE GİTMEK, BAŞARISIZ OLMA RİSKİNİ GÖZE ALMAKTIR;
FAKAT BU RİSKLER GÖZE ALINMALİDIR,ÇÜNKÜ HAYATTAKİ EN BÜYÜK TEHLİKE HİÇ RİSK ALMAMAKTIR
HİÇBİRŞEYİ GÖZE ALMAYAN KİŞİ, HİÇBİRŞEYE SAHİP DEĞİLDİR VE KENDİSİ BİR HİÇTİR;
O ACI VE KEDERDEN KENDİSİNİ SAKINABİLİR, AMA HİÇBİR ZAMAN HİSSETMEYİ,DEĞİŞMEYİ,BÜYÜMEYİ VE SEVMEYİ ÖĞRENEMEZ, O KAİDELERE PRANGALANMIŞ BİR KÖLEDİR, YALNIZCA RİSK ALAN KİŞİLER ÖZGÜRDÜR.
SEVMEK SEVİLMEK VE ZAMANLA RİSK ALARAK YAŞAMAYI ÖĞRENMEK DİLEĞİYLE
mehmetacik58
13.02.2008, 10:24
TÜRBAN KONUSUNDA GEÇ KALINDI BENCE DAHA ÖNCE ELE ALINMALIYDI AMA AKP TEK BAŞINA CESARET EDEMEDİ.MHP NİN DESTEĞİ OLMASA YİNE BU İŞ ÇÖZÜLMEZDİ HENÜZDE ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİL YA.DEVLETİN GÜNDEMİNİ ELBETTE BİŞEYLER MEŞGUL EDECEK
Ahmet hocam sitede aktif olarak görev almanızın zamanı geldi artık ya çok pasif davranıyorsunuz...Ben konu açayım bari ahmet hocam Türban konusunda ne düşünüyorsun Hükümetimizin her türlü sorunu bırakıp ısrarla bu konuya yönelmesinin size göre bir hikmeti varmı sizin bu konudaki kıymetli yorumlarnız ne bir sakıncası yoksa bilmek isteriz
abi bende bu konuda bi kaç laf edeyim bari. yıllardır bu konu üzerinde siyaset yapıp iktidara gelenler bu konuyu çoktan düzeltmiş olsalardı şu an bu konu gündeme gelmezdi heralde. sonuçta bu bir toplumsal sorun ve bir an önce çözülmesi gereken bir mevzuydu. bir sürü başka sorun var diyerek bu sorunu gözardı etmek olmaz heralde değilmi.
adislibekir
13.02.2008, 10:52
Yeterli bir açıklama değil doyurcu bir yorum yapamıyorsunuz ben hocaya dini konudan yorum istemiştim millet açlıktan ölüyor arkadaş 12 ytl lik yağ bu hafta 20 ytl oldu bakliyatın yanına yaklaşılmaz oldu bunlara hiç laf eden yok tabiki türban sorununa karşı değiliz ama türbanla bizi oyalayıp ta öbür konularda oyunların oynanması türkiyenin türbandan başka sorunu yok anlaşılan.
alisayan
13.02.2008, 11:55
ayıp salıyon hocam biz boşteneke vilan deyiliz mücever kutusuyum herkeste bilir sen dahaiyi bilin
alisayan
13.02.2008, 11:55
kınaşoglunu lavına inanama bizi birbirimize takacak
Yeterli bir açıklama değil doyurcu bir yorum yapamıyorsunuz ben hocaya dini konudan yorum istemiştim millet açlıktan ölüyor arkadaş 12 ytl lik yağ bu hafta 20 ytl oldu bakliyatın yanına yaklaşılmaz oldu bunlara hiç laf eden yok tabiki türban sorununa karşı değiliz ama türbanla bizi oyalayıp ta öbür konularda oyunların oynanması türkiyenin türbandan başka sorunu yok anlaşılan.
bunun dini konudan bir açıklamasını nasıl bekliyorsun Bekir abi bilmiyorum ama Peygamber efendimiz (s.a.v) in çektiği çileler, yemeye bir hurma bile bulmadığı günleri hatırlarsak sanırım bizim için çok daha iyi olur. Hatta Osmanlı tarihine bakarsak onca savaşa, onca yüke ve onca saldırıya rağmen hiç bir zaman dininden geri durmamış, hep İslamın gereği gibi yaşamaya çalışmıştır. İnsanlar aç diye hiç bir zaman dini konular gözardı edilmemiştir. Ama ekonomininde bundan önceki dönemlerden çokta kötü olduğunu söylemek biraz insafsızlık olur. Zira biz o dediğin yağı bundan 6 sene evvelde bu rakamlarla alıp kullanıyorduk. hatta bir ara marketlerde adını sanını bilmediğimiz yağları görür olmuştuk. Bence şu an karnı doymayanlar değilde, altı kuru olanlar, halkla içiiçe olmayanlar bu konuyu eşeleyip duruyor.
mehmetacik58
13.02.2008, 12:22
kİMSENİN AÇLIKTAN ÖLDÜĞÜ FELAN YOK NEDİR YANİ YAĞIN VE BAKLİYATIN FİYAT ARTIŞ SEBEBİ TÜRBAN OLAYIMI,DEVLET BİR BÜTÜNDÜR HEM EKONOMİYLE İLGİLENECEK,HEM SİYASETLE HEM EĞİTİMLE..... TURBAN VAR DİYE EKONOMİK GÖSTERGELER İHMAL EDİLİRMİ. MALUM MEDYA TÜRBANLA UĞRAŞACAĞINA BU KONULARLA UĞRAŞSIN. BURDA ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK.TÜRBANLA NE LAİKLİK ELDEN GİDER NEDE TÜRKİYEYE ŞERİAT GELİR.
mehmetacik58
13.02.2008, 12:25
ALİ YAVRUM BOŞ İŞLERELE UĞRAŞMA ŞURAYA HEPİMİZİN ZEVKLE OKUYABİLECEĞİ ÜZERİNDE DÜŞÜNEBİLECEĞİ BİŞEYLER YAZ. AMA SENİN O İŞLERE KAFA PEK BASMAZ DEĞİLMİ SENİNKİ GIRGIR ŞAMATA GERİSİ YALAN...
alisayan
13.02.2008, 13:09
sosyal demokrat oldugumu vevkale bilirsin hocam baklıyata filan sıkıntı yok ekonomim gayetiyi şuanki mevcut hümetle hicişim olmaz bilirsin bunar eski rantiyeciler
alisayan
13.02.2008, 13:10
takıldıgın sormak istedigin konularda seni aydınatırım
sor aklım herşeye yeter
alisayan
13.02.2008, 13:12
hocam hangi konulardan bahsediyim siyaset islamiyet ekonomi söyle cevaplıyım
mehmetacik58
13.02.2008, 13:15
Üniversiteye geçeli sende bayağı değişiklikler olmuş bakıyorumda sosyal demokrat gibi ne ayak,sana daha öncede dedim yazrken yazılarına biraz dikkat et Türkçeyi katletme olurmu? Bir sosyal demokrat insana böyle Türkçe kullanmak yakışmıyor.
Ben senin hangi konularda fetva verdiğini iyi bilirim canım
adislibekir
13.02.2008, 13:40
Siyasete gireceksek ben bu konularda susmayı tercih ederim ama siteye üç tane benim adıma siyasetbilimci sokabilirim,benim anlatmak istediklerimi anlatırlar bu zamana kadar biz siyaseti bu siteye sokmadık iktidarın yalakalığınıda yapmadık yapanlara bıraktık.Eğer siyasete gireceksek benim yerime ankara dan üç arkadaşı siyaseten yerime baksınlar diye siteye sokayım....Mehmet hocam kusura Bakma benimde Ali SAYAN gibi lugatım biraz düşük senin kadar eğitimli olmadığımızdan her halde sen kusurumuza bakma alinin lugatı için bende senden özür dilerim biz Sosyal demokratlar lugatı ancak bu kadar beceriyoruz selamlar.Ha belirteyim memurlara Hükümeti övme yalakalığı serbest eleştirmek yasak.
mehmetacik58
13.02.2008, 13:51
BEKİR BEN SİYASETİ HİÇ SEVMEM SİYASETTE YAPMAM SABAH SENİN YAZDIĞIN YAZIYA CEVAP OLARAK DOĞRU BİLDİĞİMİ YAZDIM. ALİYE YAZDIKLARIMA GELİNCE O ALİ İLE BENİM ARAMDA OLAN BİR OLAY BEN AYNI ŞEYLERİ ONA DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM SOSYAL DEMOKRAT OLDUĞUNU SÖYLEYEN KENDİSİ.SANA KARŞI İSE O ŞEKİLDE BİR YAZI YAZMAM SENİN TÜRKÇE'Nİ ELEŞTİRMEK GİBİ BİR DENSİZLİK YAPMAM BEN ONU SADECE ALİ'YE YAZARIM ONUN DIŞINDA KİMSAYADE ÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEM.
mehmetacik58
13.02.2008, 14:20
bugünlük benden bu kadar eğer sürçilisan ettikse affola amacımız kimseyi kırmak ve üzmek değildir yarın görüşmek üzere herkese iyi günler hoş sohbetler.
abi siyaseti buraya kimin taşıdığı gayet açık ve net ortada. bundan önceki yazılarımda bu konuyla alakalı yada siyasetle alakalı bir cümlemi yayınla ayaklarının altını öpecem. lakin buraya siyaseti sokanın kim olduğu apaçık yukarda yazdığın kadarı ile sana ait. biz siyaseti gönlümüzde yaşamayı çok iyi biliriz. her görüşede saygımız var. kim neyi savunuyorsa ona saygımız var. ama sen onu savunuyorsun diye illa ona yalakalık yapıyorsun gibi bir imada bulunmadım. yalakalık şimdi kadar benim şiarım olmadı şimdiden sonrada olmaz. gönül kırmakda bizim işimiz değil. millet atar biz kalbimizi açarız. bu konuyla alakalı söylediklerim kimsenin zoruna gitmesin. siyaset her insanın kendi görüşüdür öyle topu bi başkasına atarak siyaset yapılmaz. saygılar sunarım.
adislibekir
13.02.2008, 14:43
Yeğenim ben topu başkasına atmadığım için herkes gibi el etek öpmediğim için il il sürünüyorum her iktidarın değimesiyle renk değiştirme gibi (Hani varya Bukalemum) bir maharetim yok terfi kıdem gibi bir problemim de yok,ama bıktım artık yoksa söylenecek çok söz varda ben yutuyorum topu başkasına atmak yok ama top oynarken faul yapmakta yok yukarıda alıntı yaptığın yazıda siyasetin sesi yok günün haberi sen sıkışınca takiye yoluna kaçıyorsun hemen sen siyaseti açtın diyorsun eğer artan fiyatlardanda yakınamayacaksak bu koministliktende beter be.....?
Yeğenim ben topu başkasına atmadığım için herkes gibi el etek öpmediğim için il il sürünüyorum her iktidarın değimesiyle renk değiştirme gibi (Hani varya Bukalemum) bir maharetim yok terfi kıdem gibi bir problemim de yok,ama bıktım artık yoksa söylenecek çok söz varda ben yutuyorum topu başkasına atmak yok ama top oynarken faul yapmakta yok yukarıda alıntı yaptığın yazıda siyasetin sesi yok günün haberi sen sıkışınca takiye yoluna kaçıyorsun hemen sen siyaseti açtın diyorsun eğer artan fiyatlardanda yakınamayacaksak bu koministliktende beter be.....?
şu halde bir bakalım şöyle bir abi o zaman senin çalıştığın yerle benim çalıştığım yer arasında ne gibi farklılıklar var. hangimiz bu konuda hükümete daha yakın sayılabilir bilmiyorum. sen son 6 yıldır sivastan ayrıyım diyorsun. yani son 6 yılı saymazsak bundan önceki dönemlerde el ayakmı öptünki kimse seni kıpırdatmadı yerinden. benim siyasetle , yok hükümetle yok takiyeyle işim olmaz. sen ne yazdınsa bende kendi fikrimce düşüncelerimi yazdım. hiç bir zamanda sıkışmadım. sıkışanların nelere taş attığınıda apaçık görüyorum. aklım var mantığım var ve yaşadıklarım var. demekki senin deyiminle ben düşüncemi söyleyemeyeceksem hakikaten komunistliktende beter bir durumdayım demektir.
adislibekir
13.02.2008, 15:07
Aramızdaki İl farkı şu Sen tazminatım Yükselecek
maşım artacak diye Ağrı dasın ben Ev kirasını veremesin Geçinemesin diye İzmit e Gönderildim Bu kadar ak var işte ortada.. Ama fahrettin seninle benim özelbir sorunum yok kardeşim celallenme sana karşı en ufak bir aksi yönde kusurum olduysa özür dilerim.Ama hocayla ben ufak bir muhabbet yapayım dedim sen hemen atladın abi ben ne yapayım ya.Yine de seni kırdıysam özür dilerim.Bir daha o konulara girmeyelim o işeri rafa kaldıralım sen inananında inanmayanında sağcınında solcununda garibinde kalantorunda hakkını savunması gereken birisin sen polissin arkadaş senin siyaset gömleğini ilk çıkaranlardan olman lazım bu kadar şart lı hareket edersen mazllum hakkı alırsın tarafsızlığını kaybedersin bu da günahların en büyüğüdür,Senki inanan biri olarak buna dikkat et tarafsızlığını kaybetme.....Fahri senden gerçek ten yine özür diliyorum bu siyaset konusuna benimle girme lütfen sebepsiz yere kırıcı oluyoruz.
WåñTêd_øØ7
13.02.2008, 15:10
herkese s.a arkadaslar nasılsınız malum okul :) gelemıoz fazla:)
Aramızdaki İl farkı şu Sen tazminatım Yükselecek
maşım artacak diye Ağrı dasın ben Ev kirasını veremesin Geçinemesin diye İzmit e Gönderildim Bu kadar ak var işte ortada.. Ama fahrettin seninle benim özelbir sorunum yok kardeşim celallenme sana karşı en ufak bir aksi yönde kusurum olduysa özür dilerim.Ama hocayla ben ufak bir muhabbet yapayım dedim sen hemen atladın abi ben ne yapayım ya.Yine de seni kırdıysam özür dilerim.Bir daha o konulara girmeyelim o işeri rafa kaldıralım sen inananında inanmayanında sağcınında solcununda garibinde kalantorunda hakkını savunması gereken birisin sen polissin arkadaş senin siyaset gömleğini ilk çıkaranlardan olman lazım bu kadar şart lı hareket edersen mazllum hakkı alırsın tarafsızlığını kaybedersin bu da günahların en büyüğüdür,Senki inanan biri olarak buna dikkat et tarafsızlığını kaybetme.....Fahri senden gerçek ten yine özür diliyorum bu siyaset konusuna benimle girme lütfen sebepsiz yere kırıcı oluyoruz.
ben hiç bir zaman üzerime siyaset gömleği giymedim. giymemde sayın abi. ben sadece senin sorunla türban konusunda kendi düşüncelerimi kaydettim. ama sen polissin senin düşüncen olamaz diyorsan bilmiyorum. maksadın hocayı muhabbete çekmekse birleştirici bir konu ile daha kolay çekebilrdin değilmi abi. ama sonuçta buraya yazdığın ne varsa buraya giren herkes okuyup yorum yapabilir. yok eğer sadece ben hocayla muhabbet etmek istiyorum demiş olsaydın o zaman msn den özel yazışmanız daha güzel olurdu. özür dileyecek bir şey yok abi ben sadece düşüncelerimi aktardım. ben senin düşüncelerine nasıl saygı duyuyorsam aynı saygı çerçevesi içinde yazmanı beklerdim. kimseyi kendi fikrinden dolayı zan altında bırakmam. bizim maksadımız insana insanlığa hizmet abi. biz dövene elsiz, sövenede dilsiz oluruz yeri gelince. bir kusurum olduysa asıl ben özür dilerim.
aozdemir
13.02.2008, 15:37
ben başörtüsü konusunun siyasi atmosferde değerlendirilmesi taraftarı değilim. başörtüsü siyasetten bağımsız düşünülmeli. çünkü kişi, hangi siyasi düşünceye sahipse ona göre görüş beyan ediyor. bu da onu dini yönden tehlikeli duruma sokuyor. oysa bunun cevabı dini alanda aranmalı. benim başörtüsünün farz olduğu konusunda zerre kadar şüphem yok. islam da başörtüsü yoktur diyenler ya art niyetlidirler ya da bu dini bilmiyorlardır.
aozdemir
13.02.2008, 15:39
birde hükümetin diğer sorunları bir kenara bıraktığı kanaatinde değilim. medyanın bu konuya çok fazla yer vermesi başka şeylerle ilgilenilmiyormuş gibi bir izlenim bırakıyor. oysa başörtüsünün çözülmesi diğer sorunların çözülmesine engel teşkil etmez.
aozdemir
13.02.2008, 15:41
başörtüsü en azından bir insan hakkıdır. başkalarının hakkını kısıtlamadığı sürece insan hakkına kimse müdahale edemez. ederse zalim durumuna düşer.
bende aynı şekilde başörtüsü ile siyasetin bir arada değerlendirilmesinden yana değilim. ama ne varki sonuçta bu alınan kararın düzeltilmeside siyasi bir yolla oluyor. inşallah bu sorun bu sefer çözülürde artık kimseye alet edilmez.
adıslıdemirci
13.02.2008, 18:05
ordamısınız ii akşam lar kim var kim yok
kınasoglu
13.02.2008, 19:18
arkadaşlar dünya taktireder türkiyedeki meycut gelişmeleri tabki geciş dönemleri hep sancılı olur ama göz ardı etmemek lazım türkiyede her konuda cok güzel şeyler oluyor mevcut hükümet ben kendi görüşümü söylüyorum bence en güzel yanı kararlı olması herşeyin üstüne karalı bir şekilde gidiyor ben tktirederim birde fitbol takımı tutar gibi parti tutmayalım kim güzel şeyler yaparsa onun hakını inkar etmiyelim birbirimizi üzmüyelim iyi kötüyü bir bizmi biliriz türkiyede 72 milyon insan var beliki iyi takdir etiler tabki türkiyedeki ekonemi dorumu maaşla calışan bizler bilmeliyiz bence ekonemi durum hiç iyi deyil neden derseniz ben kendimde hiç rahatlama görmedim iyi olsa bizler birazcık olsun hisederdik şunki bizler maaşla calışıyoruz turban konusuna deyineyim bence turbanı siyaset yapanlar turbanla boğuldu bunlar bizim analarımızın baş örtüsüle bile siyaset yapaya başladı bunlardan korkulur arkadaşlar
kınasoglu
13.02.2008, 19:26
mehmet hoça konu aç şiir yazma sizler türkiyenin yanan meşalelerisiniz gelecek nesilleri siz yetitirsiniz sen aliye bakma gemiyi terk edenkaptan ali bilok laf vardır ali lafa yetiştiremeyiz
serkan gulltepe
13.02.2008, 19:36
ya bu sıyaset ne sımdı,zaten aksama kadar karsı goruslu ınsanların arasında kalmaktan bıktım;):D
doğankuyumculuk
13.02.2008, 20:09
ÖZDEMİR KARDEŞ BIRAK ŞU BAŞ ÖRTÜSÜNÜ FELAN ŞU ANDA SİİZN HER DONEM ADAY OLGUNUZ KÖYÜN BELDELIK DÜŞME SORUNU VAR. BENİM SİZDEN RICAM KÖYÜN BELDENİN DÜŞMESİYLE UĞRASMANIZ GEREKYOR. NE YAPIYONUZ ELİN BASININ ÖRTÜSÜNÜN KAPALISINI AÇIĞINI. SİZİN SAYIMLARINIZ NERDE BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BU KOYUN % 60 ÖZDEMİR BİZ KAYITLARA BAKTIMIZ ZAMAN % 20 YE DÜŞÜYORSUNUZ...
doğankuyumculuk
13.02.2008, 20:16
Fahrettin kardeş sen alınma seni çok iyi tanıyorum babanı annenı hatta senide tanıyorum...
Ben o Gül Resmi olana söylüyorum. ONLARIN NÜFÜSA KAYITLI OLDUGU YERLER NEREDE. ONLAR İSTESE GÜMÜŞDEREYE KAYIT OLUR... BİZLER OLDUK...
doğankuyumculuk
13.02.2008, 20:20
bEKİR ABİ ŞU MAZOT İŞİ NEDİR..??? BİZE GERÇEKLERİ SÖYLEYINKI GELECEKTE NE YAPACAGIMIZI BİLELİM......SİZLER BU KÖYE NE AŞILADIYSANIZ O KALMIŞTIR ÇÜNKÜ O ZMANLAR BELDELIĞİ BELEDİYELİĞİ KİMSE BİLMİYORDU yANLIŞ MI ANLIYORUM....BEN TAYYİP BEYİN DEDİĞİ GİBİ CİGERDEN SÖYLUYORUM.. İTHAL DEGILIM......SAYGILARIMLA BÜTÜN ADISLILARA SELAMLAR...................... ..
doğankuyumculuk
13.02.2008, 20:26
BENİM SAYGIM SEVGİM OLDUGU BİR ÖZDEMİR DAHA VAR....NEDEN O ADAM BU İŞLERE CEVAP VERMİYOR..YAKIN ZAMANDA ÖZELLIKLE BU SITEYE HAKLI YADA HAKSIZ CEVAP VERMESINI BEKLIYORUM.....BİR İNSAN YA ANA SÜLALESİYLE YADA BABA SÜLALESIYLE ÖVÜNÜR...BU ADAM NE YAPMAYA ÇALISIYO. HERHALDE BU SITEYE BİR GÜN BİR PATLAMA YAPACAK...NASIL YAPACAK ..... BİZDE MERAK EDIYORUZ... İNŞALLAH BİZİM DÜŞÜNDÜĞÜMZ GİBİ YAPAR......bENİM KİMSEYE KASTIM YOK... BENİM TEK İSTEDİGİM HERKEZIN BENİM KADAR BU İŞLERDE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKTIGINI SANIYORUM.... BUTUN ADISLILARA SAYGILARIMLA... SELAMLARIMI SUNUYORUM YANLISIM VAR ÖZÜR DİLİYORUMM....İSMAİL DOĞAN
WåñTêd_øØ7
13.02.2008, 20:28
ARKADASLAR BURAYA SOHBET AMACLI GELDIK SIZ NELERI KARISTIRIOSUNUZ :S
doğankuyumculuk
13.02.2008, 20:40
ya bekir abi sizin bile istersenız kayıtlarınız gümüşdere beldesine oluyormus.. madem gumusdere sewdalısınız..neden ordan kayıtlarıızı buraya aldırmıyonuz....benim bu sıteyı okudugum kadarıyla..köyden bıze yazan bişey yok... sizler bari bu işlere yardımcı olun...
ben bile nüfüsa gittim isteyen istedigi yere kendı adrese dayalı yazdırabiliyor.. nıye bu sıteye gıren gümüşdere beldesine yazılmıyor .???? bu sitede adıslılara selam melam bence hikaye isteseler bu gumusdere beldesının dusmesını önlerler hanı kurtlapalı yazmısya dedelerınız cezasını çekıyonuz. bizler öyle bir nesılmıyız?? bizler öyle bir nesılızkı dost için öluruz düşman için dirilirz...biz bu adısı öyl bılırdık ne oldu bıze ??? ?? saygılarımla.................
adislibekir
13.02.2008, 20:53
İsmail dediğin hemşerimiz patlamayı sitede dinamitle falan yaparsa o zaman hepimiz ayvayı yeriz.Mazot mevzusunun Belediyeyle bir alakası yok yıllar önceki iki kişinin arasındaki bir olay.
WåñTêd_øØ7
13.02.2008, 21:01
burası forumdur;) her konuda her cesıt bılgı paylasılır qardesımız aklına gelmıs yazmıs bence hıc bı konuda yanlısa cekılmemelıdır bunun gıbı güzel bı sıırde yazabılır onun o ankı duygularına baglı;););)
BURDA qARDES GİBİ OLALIM LTF DEĞİŞİK KONULARA GIRMIYELIM :)
SaYGıLaR....;)
adislibekir
13.02.2008, 21:32
İsmail DOĞAN hayırlı işler arkadaşım ya güzel diyorsun 1993 te yapılan nufus sayımında biz birader ben hanım çocuk dört kişi biz köyde yazıldık bu zamana
kadar ben ne nufusumu nede seçmen listesindeki kaydımı iki sene önceyekeder köyden aldırmadım ama sakarya Hendek belediyesinin almış olduğu bir karar var Adrese dayalı seçimle beraber hendek te oturup ta kaydı hendek te olmayanlara Su aboneliği,elektirik aboneliği İnternet aboneliği çocukların okul kaydı gibi hayati konularda yasak getirildi adamlar diyorki hendekte oturuyorsan benim belediyemin hizmetlerinden yararlanıyorsan nerde yazılırsan yazıl ama ben burda olmadığı sürece sana bütün bu hizmetleri yasaklıyorum diyor.Benim kaydı yapmadan çocukları okula almadılar.Ama seçimde ben bir ay izin alıcam izin adresini köyü göstericem ve oyumu köyde müsafir seçmen olarak kullanacağım.
Nufus olarak kamuda çalışanlar nerde olursa olsun nufusu köye yazdıramazar.Mehmet Hocamın dediği gibi köyde 80 hane varmış yazılmayan bunların birer tane diyor cocuğu olsa 160 kişi eder birde sivasta tepki için yazılmayan o kadar insan var onların yazılmaları sonucu bu olay çözülür.Zaten bu hafta yasa Meclisten çıkıyor ben takip ediyorum bakalım bizim köy ne olacak ben seni haberdar ederim belediyeliğe devammı yoksa mektep tatil mi.Üç mahalle merkeze bağlı muhtarlık olarak yoluna devam eder ne var ne yok Mahalli idareler Sivas İl müdürlüğü gelir toplar götürür.Buda benim çok zoruma gidiyor inşallah menfi karar çıkarda verilmiş hak geri alınmaz mantığı ile yolumuza devam ederiz başarılar.
aozdemir
13.02.2008, 21:38
ÖZDEMİR KARDEŞ BIRAK ŞU BAŞ ÖRTÜSÜNÜ FELAN ŞU ANDA SİİZN HER DONEM ADAY OLGUNUZ KÖYÜN BELDELIK DÜŞME SORUNU VAR. BENİM SİZDEN RICAM KÖYÜN BELDENİN DÜŞMESİYLE UĞRASMANIZ GEREKYOR. NE YAPIYONUZ ELİN BASININ ÖRTÜSÜNÜN KAPALISINI AÇIĞINI. SİZİN SAYIMLARINIZ NERDE BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BU KOYUN % 60 ÖZDEMİR BİZ KAYITLARA BAKTIMIZ ZAMAN % 20 YE DÜŞÜYORSUNUZ...
başörtüsü neden elin meselesi oluyor ben anlamıyorum. sizin yakınlarınız başörtüsü takmıyormu
aozdemir
13.02.2008, 21:41
babam kadar bu köye hizmeti geçen başka biri daha olmamıştır. ama artık aday olmayacak. iyiliğin kıymetinin bilinmediği yerde bunun ne faydası var. ama biz köyümüzü yine de seviyoruz. babam daha çok seviyor. hep köyü düşünüyor ve olanlara üzülüyor.
adislibekir
14.02.2008, 00:25
Hayırlı Günler Hemşerilerim.....14 ŞUBAT 2008
BÜTÜN GÜMÜŞDERELİLERİN OKUMASI VE YANLIŞLARIMI TENKİT ETMELERİ DİLEĞİ İLE.........Eski Osmanın Oğlu Bekir PINARBAŞI.
Sevgili Gümüşdere Beldesi sakinleri 2007 yılında yapılan adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarına göre Nüfusu 2000 nin altına düşen Belde Belediyelerinin kapatılması amaçlanıyor yasa Tasarısı Şa anda Mecliste bu hafta karara bağlanıp Resmi Gazetede yayınlanacak.Bizim Beldemiz 15 Yıllık bir belde 35,40 yıllık beldeler nüfusun temel ihtiyaçlarını karşılamak,alt yapı hizmetlerini yerine getirme ve hizmet yenileme işlerini ifa etme halkın yönetime katılmasını denetleme (Bizim Belediyemiz bunu bile beceremedi ya neyse alıştılar her şeyi hazır tavada istiyorlar) yerel demokrasininyaşam biçimi haline gelmesi
gibi çok önemli görevler yapmaktadır......Bizim Belediyemiz olan Gümüşdere belediyesinin bunları yapıp yapmadığı da sorgulanmalıdır,ama belediyemizin göçü durdurabilmesi için yapması gereken şeyler bunlardı...Bazı Belediyelerin nüfus azalmaları Zorunlu göçler,afetler,töreye bağlı kan davaları sonucu olmuştur.Bizim belediyemizde göçün sebebleri karanlık ta kalmaktadır herkes şikayet ediyor ama köyden göçün neden olduğunu çıkıpta yetkili biri sitede anlatıp bizi aydınlatmıyor biz burda bilmeden anlamadan kulaktan dolma yorumlar yapıyoruz.Bazı belediyelerin mesela bizim belediyemizi bilen birleştiren insanların belde belediyesinde görev almaması başkanlığa bu işi yürütebilecek aktif birin,in değilde köy odalarında yapılan pazarlıklarla bu dönem sen bidahaki dönem ben konarım sen beni destekle bende seni köylünün fikri önemli değil mantığı bu günekadar geçerli oldu ve başkanlar böyle seçildi ne kadar başarılı oldular notunu vermeyi size bırakıyorum.Beldede yaşayan gariban seçmen küstürüldü seçim bittikten sonra kimsesi olmayan seçmenler boy hedefi haline geldi evleri taşlandı gece elvlere kurşun atıldı,beldede yaşayan önemli seçmen potansiyeli bu saydıklarım sonucunda sen beni hiçe sayarsan bende sana o koltuk hakkını vermem dedi ve tepki olarak ya nüfusa yazılmadı yada ben kurbette kazandığımı adısta yiyeceğime Sivas ta yerim dedi ve merkeze göçtü,yanlışım varsa bana mesjla bildirin beni yanlışım olan konularda uyarın.....Bunların dışında Nüfus azalması beldelerde yaşayanların tercihi ve kusurlarından değildir aksine maruz kaldıkları bir sonuçtur.Bunu bende gümüşderede yaşayan biri olarak yaşadım.Belediyeden hizmet alma imkanında olan belde sakinleri dönüşüm sonunda bocalayacaklardır Beldeye her ay giren potansiyel olarak önemli bir nakit akışıda duracaktır.Buna bağlı olarak belediyeden ekmek yiyen enaz sekiz hane belli yerlere dağılacak ve önemsiz olsada yine ufak bir göç yaşanacaktır......Kazanılmış bir hak olan Belediyemize sahip çıkılmdı nezamanakadar iş işten geçenekadar Tavukla yumurta misali,Belediyeye sahip çıkmak bütün adıslıların namus borcu olmalıydı belediyenin ise Nufusa orantılı ayakta durabileceğinide birileri anlatmalıydı Belediyede çalışan akıllı geçinen çoktu ama bu kadar ufak ayrıntıyı bile akıl edemeyecek kadar basiretsiz kişilermiş.Şimdiyekadar belediyenin havasıyla biryerlere gelmiş insanların belediyemizin elimizden gitmesinde en fazla katkıları olanlar oldğunu görünce üzülüyorum......Ya kardeşim bizim nufusumuz az değil bizde nufusu Beldede tutacak insanlar olmadığı için kuş kafesten uçtu benim canım buna sıkılıyor benim üzüntüm bundan.
adislibekir
14.02.2008, 07:35
Selam arkadaşlar benim köy özlemim bu sizin köyünüzde yaşadığınız paylaşımında sakınca görmediğiniz anılarınızı yazın,yazında köy özlemimiz bir nebze olsun gitsin.Bekir Pınarbaşı
alisayan
14.02.2008, 07:36
merhaba yenibirgüne arkadaşlar
adislibekir
14.02.2008, 07:39
Merhaba Ali SAYAN sen sitenin enlerini en sayar üye olarak geçmişsin ben en adıslısı olarak geçmişim Helal olsun sana daha dün siteye yazı yazdın sitenin en leri arasıda yerini aldın olum Valla kıskananlar çatlasın.
gümüşderelim58
14.02.2008, 07:45
günaydın bekir amca nasılsın
aozdemir
14.02.2008, 07:45
bekir abi yazını çok beğendim. bizim köydeki durumu özetliyor
aozdemir
14.02.2008, 07:50
bir yer belediye olduğu zaman oranın köyden farkı olması lazım. orada insanlara iş imkanı temin edilmesi, şehirdeki bazı imkanların oraya getirilmesi lazım. bizim köy belediye oldu ama köyden hiçbir farklılığı olmadı. köy kalmaya devam etti.
aozdemir
14.02.2008, 07:53
gelen parayla sadece işçilerin maaşı ödenerek, hiçbirşey üretilmeden belediye yönetilmez.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.