|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() |
ne güzel demişsin hoşgeldin epeydir yoktunuz, sular seller aktı buradan ama cehalet hiç eksik olmadı, burada ne yazıp yazmayacağım nasıl yazıp yazmayacağım ancak benim özelimdir arkadaşım, o çocuğa şok edici yanıtı veririsem onu belki birazcık düşünmeye, doğru yolu bulmaya iteceğimi düşünerek böyle yazıyorum, ben bu saatten sonra alacağımı almışım ama o kadar zavallıklar yaşıyoruzki bu çağda beni kahrediyor, malesef bazı insanların bazı huyları vardır can çıksada huy çıkmaz bende buyum , deki yanlışsın bu sana göredir, pış pışla goy goyla biryere vaamayız herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım, artık kaybedecek hiç vaktimiz yok türkiyedeki eğitim ortalaması 3.5 yıl sadece , elbetteki kalkınma önce nsan temelli olacak yok kuzeyden yok kasabadan diyene ne demek lazım özdemir, tekrar hoşgeldin
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|