|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yeni Yiğido
![]() 58Taraftar Şuan
Son Aktivite: 03.06.2009 13:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
benim anamda türbanli cogu kisi öyle, müslüman insan takar, türkbani karistiranlar untansin
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Yiğido
![]() bodyguard Şuan
Son Aktivite: 21.04.2009 13:30
![]() ![]() |
Ben anliyamiyorum bu basörtüsüyle neden bu kadar cok ugrasiliyor???
Görüntü acisindanmi? yani gözlere hitap etmediginden dolayimi? Yoksa zamaninda savasan kadinlarimizi hatirlatidigi icinmi? Basörtüsüne karsi olan biri vardir kesin burda! soruma cevap verirlerse cok sevinirim. NEDEN BASÖRTÜSÜNE KARSISINIZ??? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() |
abircan bak abimizsin büyügümüzsün ama insanı çileden çıkaırıyorsun yaptığın tam bir din düşmanlığı ve bazı kesimleri kışkırtmak, kesinlikle alevi olduğun ortaya çıkıyor biz alevilere bu tür şeyler yazmıyoruz , sende bize yazmaya hiç bir şekilde hakkın yok hem sen kimsinde türbana laf atıyon senin gibiler türbanın değerinin bilemez ...Zaten senin bu konuyu aldığın gazeteye baksana tam bir din düşmanı aynı senin gibi.
Konu sivaslıgenç tarafından (17.12.2007 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yazım |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
bodyguard , kardeş türbana karşı olmalarının nedeni türban çok zorlarına gidiyor , napalım türban bu ülkede kıyamete kadar kalacak bazılarıda çatır çatır çatlar yukarıda yazdıklarımında sonuna kadar arkasındayım.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Türban zaten islamın bir emri ama bazı kişiler bunu anlamıyor aksine böyle olmadığını göstermeye çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Yasaklı
gfb34 Şuan
Son Aktivite: 17.07.2012 14:31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
YÖK BAŞKANIDA DEĞİŞTİ ZATEN ARTIK BUNDAN SONRA SEN VE SENİN GİBİLER İSTEDİKLERİ KADAR................LAR KAMU DAİRESİDE SAĞA GEÇTİ ARTIK HERŞEYDE SAĞA GEÇTİ!!!VARMI İTİRAZI OLAN VEYA -BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKAN VARMI??? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başörtüsünün İslam'ın emri olup olmadığını bırakında örtününenler düşünsün,insanların
inançları üzerinden zulüm yapmanın manası yok. Tüm İlahi dinlerde örtünme vardır. Bu insanlık tarihi boyunca böyle olmuştur. Örtünmenin biçimi kişilerin anlayışına,zevkine ve yorumuna bağlıdır. Hiç bir kurumun ve kişinin insanların kılık kıyefeti üzerine yorum yapma hakkı yoktur. Devlet dairelerinde özel ünüformalar var ama özellikle hizmet alanlar için bu zorlamanın yapılması saçmadır. Eğer başörtsü İslam'ın emri değilse zaten sorun yok kişisel bir tercihtir ve laikliğe(zorba olana) uygundur. Siyasi bir simge diyenler Üniversitelerde ki parti amblemlerini görmüyorlar mı ? Yada hizmet almak için bir kuruma giden vatandaşın yakasında ki siyasi parti ambleminden dolayı hakkından hiç mağrum olduğunu duyan var mı ? Bazı partileri din üzerinden siyaset yapmakla suçlayanlar laiklik üzerinden siyaset yapmayı bıraktıklarında böyle bir sorun kalmayacağını bir gün anlayacaklar.
|
|
|
|
#18 | |
|
Yasaklı
gfb34 Şuan
Son Aktivite: 17.07.2012 14:31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Yeni Yiğido
![]() pirmahsuni Şuan
Son Aktivite: 24.07.2008 04:03
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
Alıntı:
Şunu bilki Türkiye Cumhuriyetinin mevcut anayasada resmi dini müslümandır yazmıyor,o ibare karşısında LAİKtir yazıyor yani işkembeden sallama... Herşeyin sağa kaçtı veya geçti sözünede inanmıyorum,senin sağ dediğin amerikan emperyalizmi veya kapitalizm ise doğru yoldasın ama bunlara karşı isen o zaman benim ve benim gibilerin yanındasın!SEÇİM SENİN? Lütfen terbiye ve nezaket çerçevesinde tartışalım. KIZMAK VE SİNİRLENMEK BİLGİSİZLİĞİN ESERİDİR unutmayalım!
|
|
|
|
#20 | |
|
Yeni Yiğido
![]() yigido yakup Şuan
Son Aktivite: 18.08.2011 00:50
![]() |
Alıntı:
Türkiye bir müslüman ülkedir, ama devlet "laik"dir bunada hic kimse bisey demiyor bununda böyle olmasi gerekmektedir. Devletin dini olmaz insanlarin dini inanclari vardir. Laik devlet bu inanclarin özgürce yasanmasini temin etmek zorundadir. Kamusal alandaki türban tartismasina söyle katilmiyorum: Sizin dediginize göre türbanlilar hasta olmasin. Hastaneye gitmesin! Cünkü orasi devletin bir Kurumu! Orda calisan insanlara uygulanacak kurallara saygi göstermelidir ama bir hastaya veya bir ögrenciye bir müsteriye "Hizmet alan INSANLARA" türbanli veya türbansiz diye ayirt etme hakki yoktur. Buda zaten özgürlük degildir. Benim bide en cok takildigim konu türbanin siyasi simge olarak düsünülmesi. Bu ISLAM karsiti dinsizlerin karsisindaki insanlara saygisizca tek tutunabildikleri kendi caplarinda bir gerekcedir. Asil mesele, onlarin hedefi müslümanlarin ve inancli insanlarin bilgiye ulasmasini engellemek onlari cahil birakmakdir. Benim anamin türbanina hic birsey söylenmiyor cünkü benim anam bilgili degil. Neyi neden yaptigi konusunda bilincli degil. Ama zamanimizda örtünen ve okuyup kendini gelistiren insanlarin örtüsüne karsilar. Cünkü biliyorlarki bu insanlar yeni yetisen ANNELER oldukca, bu halki artik kandiramiyacaklar. Onlarin korkusu "O" . |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|