Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.06.2008, 20:48   #11
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YARGITAY'ın VALİLİKTEN TALEBİ

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KPSS SORUSU

SORU:1)Sürekli kendi ideolojisini halka dayatmaya çalışan bir zihniyetin savunucularından olan halkı hiçe sayan ülkenin % 80 inin oluşturduğu bir kesimi, kendisi azınlık olduğu halde buna milli irade demeyen, siyasi irade gibi komik bir ifade kullanan, normalde anayasal düzenin halka uyması gerekirken halkın anayasal düzene uyması gerektiği gibi sözleriyle gaf üstüne gaf yapan, yargı kendi zihniyetinin tekelinde olduğu için onun verdiği kararları çıkarları gereğince tartışmasız kabul eden ve bu yüzden de yargıya saygı duyulması gerektiğini ifade eden, aksine halkın oylarıyla gelmiş bir siyasi partinin kararlarını saygı duyulmamalıdır diyerek çifte standart yapan ünlü yorumcu kimdir?

A)FATİH ÜREK

B)BÜLENT ERSOY

C)ANKARALI TURGUT

D)PUSULA 58

E)MEHMET ALİ ERBİL
CEVAP 1 - Sürekli siyasi tutum ve davranışını"T.C. nin anayasasını hiçe sayıp,"dayatmacı ve Kasımpaşa'lı zihniyetiyle sürdüren siz,sitemle çatışan siz
Beyefendi burada yüzdelikle değil bir devletin temel ilkelerine ve anayasasına ters düşen zihniyette olan sizsiniz.
Halk elbette anayasal düzene uyacak, sizin gibi karşı cephe alıp sonrada milli irade hikayeleri anlatmayacak herhalde.
Halkın iradesiyle gelen halk için çalışmalı, kendi çocuğunu sakat gösterip askerlikten yan çizip, sonrada" askerlik yan gelip yatma yeri değildir" deyip
asıl çifte standartları yaratan kimmiş iyi öğren beyefendi.
Cepheye gariban ve çaresiz insanların evlatları şehit düşerken hiç bir tane örnek gösterebilirmisin üst düzey yönetici ve bakan bürokrat çocuğunun şehit düştüğünü gösterirmisin???
Son yazdıkların için de aslında kayde değer alınacak bir yanı yok ama,sulanmış beyinlerin ancak bu şekilde sulu bir yazı ifadesidir diye düşündüm.
Son bölümü okuyunca şuda aklıma gelmişti aslında:
Ay akşamdan ışıktır,yaylalar yaylalar,
Adam olamadın gittin zevzek.
Kundurama taş doldu,atmaya kürek gerek.
Başka ne denebilirki. ha birde şu,
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
Bu son yazılandan ne anladıysanız bende sizin yazınızdan onu anladım.
Benim bir ilkem vardı, tartışmada olsa bir adabı vardır, saygı sevgi ve hoşgörü çerçevesi içerisinde devam ettirmek, ama bunu siz istediniz,illa sizin dilinizden konuşmam gerekiyorsa öylede yazabilirim.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil