![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sizin seviyenize inmeye hiç gerek yok, sizin taktiğiniz "tavşana kaç tazıya tut" misali onun için gerek görmüyorum, ve bu yakışıksız ve seviyesiz yazınızdan dolayı sizi kınıyorum.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() madem o kadar seviyelisin bizi beğenmeyecek kadar.çık bir canlı yayına çatır çatır konuş!
burda klavye başında olmuyor bu işler.zaten ben 1 kaç Çapulcu yüzünden uğraşamayacağım bu konularla. dediğim gibi klavye başında herkes yapar bunu.önemli olan daha büyük kitlelere hitap etmek.
![]() |
#33 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() o lafı sen üzerine alınmışsın ama sana değildi o!
burda sen ben yok benimle aynı davayı savunan bir kişiyle tartışıyosan bende girmek zorundayım o tartışmaya ben seviyesizlik yapmadım yorumu iyi oku mod abi ve arkadaşlarımda o lafı kime ettiğimi biliyolar üstüne alındıysan aynen devam et sen...
![]() |
#35 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() KPSS SORUSU
SORU2)Kendini halkın üstünde görmeye çalışan milletin inancıyla uğraşmaktan haz alan türklerin islamiyeti kabulunden bu yana inancı için takılan başörtüsünü hazmedemeyen kendi öz kültürünü unutmuş ve tüm dünyadan ayrı ne idüğü belirsiz siyasal sistemi savunan, anyasal sistemi savunduğunu söylerken bu sistemin yasama,yürütme ve yargı üzerine kurulduğunu bildiği halde tek başına yargıyı savunan ve bu konuda da çelişkiye düşen bu ülke için canını veren şehitlerin analarının başlarının kapalı olduğunu bildiği halde o başörtüsünü hazmedemediği halde hala kendi çapında şehitlerimizi savunan zihniyetin şiddetli savunucularından biri olan ünlü yorumcu kimdir? A)HANDE YENER B)TARKAN C)PUSULA 58 D)FERDİ TAYFUR E)KÜÇÜK EMRAH |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() herkesin kendine göre haklı payı vardır insan öncellikle kendinden farklı olanlara tahammüllü olsun bu yasaklar bu yüzdendir zati.
![]() |
#38 | |
Usta Yiğido
![]() madem o kadar seviyelisin bizi beğenmeyecek kadar.çık bir canlı yayına çatır çatır konuş!
burda klavye başında olmuyor bu işler.zaten ben 1 kaç Çapulcu yüzünden uğraşamayacağım bu konularla. dediğim gibi klavye başında herkes yapar bunu.önemli olan daha büyük kitlelere hitap etmek Alıntı:
Burada kişisel konuşuyoruz, herkesin bir davası var sede size ait değilki dava, burada gruplarımı tartıştırıyoruzki dava üstleniyorsun.Bir konu açılmış ve herkes cevap verme hakkını kullanıyor,olumlu bakarsın olumsuz bakarsın ayrı konu. Ben şimdi desemki: "zaten ben 1 kaç çapulçu yüzünden uğraşmayacağım bu konularla" sen ne anlarsın bu cümleden ? Ha dersenki yok abi burada sen beni kastetmemişsin eyvallah.Ha sende üstüne alındıysan aynen devam et sen de... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]() ![]() berat.demir kardeş tokatı seçimde kim nerede atar önemli değil.Onlar siyasilerin işi partiler benim babamın malı değil,kim kaybetmiş kim kazanmış hiç umrumda değil.Umrumda olan şey,her geçen gün birazdaha yozlaşmak birazdaha gerçeklerden uzaklaşmak,birazdaha sevgi saygı ortamınından uzaklaşmak, Bugün herşeyden herkes şikayet eder oldu? İnsanlar mutsuz,insanlar işsiz,insanlar hergeçen gün daha da borçlanıyor dahada yoksullaşıyor.Ki memleketimin bunca sorunları varken, gelip işi günlük polemiklerle dayandırıp ortamı gerip bir çatışma ortamına sürüklemek ne senin ne benim nede bir başkasına zerre kadar fayda sağlamaz. Bir arkadaş ABD' nin ırakta yaptıklarını gösteren topic açmış.ABD benim ülkemden uçak kaldıracak gidip,Irak'ta müslüman din kardeşlerimiz dediğimiz kişileri çoluk çocuk demeden katledecek,sonrada biz kendi ülkemizde islamı savunuyorum diye "türban" gündemi yaratıp, Irak'ta yaşananları veya bir başka yerde yediği haltları Türk Halkı görmesin diye ABD'nin planladığı bir tezgah tan geçtiğimizi bir anlayabilsek keşke. Onun için ciddi konuları ele almak ciddi birşeyler yazmak hepimizin yararınadır.Ben parti ayrımı yapmam doğrulardanda asla şaşmam yapsada hangi parti yaparsa yapsın ona minnettar kalırım.Kişisel tartışmayı sevmiyorum ayrıca burası görüş belirtmek için açılan bir topiç sanırım.Kimse kimsenin üzerine bir baskı kuramaz illada benim görüşüme katıl diye. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() pusula 58, hani nerde cevaplar yoksa sorular çok mu zor
![]() |