Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.06.2008, 14:30   #51
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 800 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: YARGITAY'ın VALİLİKTEN TALEBİ

yargıçların sayısı az dosyaları yetiştiremiyoruz diyorlar, ondan sonrada bazıları lüzumsuz davalarla uğraşıyorlar. bu nasıl iştir.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 14:31   #52
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 684 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: YARGITAY'ın VALİLİKTEN TALEBİ

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Berat kardeş bir şeyi tadında bırakmak her zaman iyidir.Ne kadar yazsam illa farklılaştırarak konuyu tekrar yazıyorsun,
Burada 3-5 arkadaş olmuşunuz o senin yazdığını anında tastik ediyor,sen onların yazdıklarını anında tastik ediyorsun.Ne o şirket vs. mi kurdunuz.Burada karşılıklı yazmak zorunda değilizki, sizin görüşünüz bu ama benimkide bu deyip,görüş belirtilir.Olayı neden bu kadar kişiselleştirip gergin bir ortam yaratmaya neden oluyorsunuz anlamış değilim.
Benim üzerime ne baskı kuracaksınız kimse kimsenin üzerine baskı kuramaz böyle bir hakkıda zaten kendinde bulamaz.bak orayı da iyi anlamamışınız.O söz genel bir sözdü size özel söylenen değil.
Rica ediyorum dediğim gibi, tadında kalsın herşey sevgi,saygı,hoşgörü ortamında herkes fikrini yazsın,
herkese sevgi ve saygılarımla.

Senin görüşüne katılmak zorunda olmadığım gibi kimse de benim görüşüme katılmak zorunda değil, ayrıca sen burada arkadaşlarımın yaptığı yoruma burada herkes yargıç kesilmiş gibi bir kelimeyle yorumuna başlarsan ben de o anladığın dilden cevap vermek zorunda kalırım ki anladığın dilden cevap verdiğim için de galiba şirket gibi söylemlere maruz kaldık neyse o da senin seviye anlayışın ben adam gibi yorum yazana saygım sonsuz ancak adam gibi yorum yazmazsam yani benim savunduğum bu davaya bir yanlış olduğunu duyarsam veya hissedersem bu davamı sonuna kadar savunmak benim hakkım ve bu hakkı ben doğuştan aldım kimse vermedi bu hakkı bana, herkesin ideolik görüşü olabilir ancak tabiki saygı çerçevesinde olacak...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 14:55   #53
moon
Yeni Yiğido
NO AVATAR

moon Şuan moon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.02.2009 23:07

Tecrübe Puanı: 647 moon FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
başörtüsü diye diye uyutuyorlar sizin gibilerini türban edebiyatı yaparak ülkenin halini bir gör ülkenin 4 bir yanı yabancılara satılmış dış borç almış başını gitmiş millet bir kömüre oyunu satmış neler var neler kardeş okumak lazım ögrenmek lazım bazı şeyleri
Sizler darbe yaparak bu ülkenin içine etmişsiniz birşey olmamış ki korkma bundan sonra hiçbirşey olmaz o kadar güçsüz değil türkiye
moon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 15:17   #54
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 798 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin görüşüne katılmak zorunda olmadığım gibi kimse de benim görüşüme katılmak zorunda değil, ayrıca sen burada arkadaşlarımın yaptığı yoruma burada herkes yargıç kesilmiş gibi bir kelimeyle yorumuna başlarsan ben de o anladığın dilden cevap vermek zorunda kalırım ki anladığın dilden cevap verdiğim için de galiba şirket gibi söylemlere maruz kaldık neyse o da senin seviye anlayışın ben adam gibi yorum yazana saygım sonsuz ancak adam gibi yorum yazmazsam yani benim savunduğum bu davaya bir yanlış olduğunu duyarsam veya hissedersem bu davamı sonuna kadar savunmak benim hakkım ve bu hakkı ben doğuştan aldım kimse vermedi bu hakkı bana, herkesin ideolik görüşü olabilir ancak tabiki saygı çerçevesinde olacak...
Senin yazdığın bu yazıyla kimin mahalle karısı gibi laf yetiştirmeye çalıştığı ortaya çıkmıştır En son yorumumda. berat_demir arkadaşada benzer şey yazmıştım.Arkdaşım inanın boşa harcayacak zamanım yok,iş yoğunluğu nedeniyle fazla gelemiyorum.Size laf yetiştirecek zamanımda malesef yok.Ciddi tutarlı akla mantığa dayalı şeyler yaz cevap bekle çocukça şeyler yazıpta ondan sonra da ne oldu neden cevap yazmıyosun diyen sen
Allah işini gücünü rastgetirsin selametle.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 15:33   #55
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 684 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin yazdığın bu yazıyla kimin mahalle karısı gibi laf yetiştirmeye çalıştığı ortaya çıkmıştır En son yorumumda. berat_demir arkadaşada benzer şey yazmıştım.Arkdaşım inanın boşa harcayacak zamanım yok,iş yoğunluğu nedeniyle fazla gelemiyorum.Size laf yetiştirecek zamanımda malesef yok.Ciddi tutarlı akla mantığa dayalı şeyler yaz cevap bekle çocukça şeyler yazıpta ondan sonra da ne oldu neden cevap yazmıyosun diyen sen
Allah işini gücünü rastgetirsin selametle.
Sen bana mahalle karısı de cevap verince de mahalle karısı gibi cevap veriyorsun de öyle mi, senin seviyen ortada bir kere herkes yargıç kesilmiş diyerek laf atan sen ortamı geren sen daha sonra da mahalle karıları lafını kullanan cevap verince de zeytinyağı gibi üste çıkan sen herşey ortada
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 15:37   #56
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39

Tecrübe Puanı: 735 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

’Atatürk’ü sevmiyorum, Humeyni’yi seviyorum, İngiliz mandası altında inançlarımızı daha iyi yaşayabilirdik, daha özgür olurduk’ diyen türbanlı Nuray Bezirgan’a AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna destek verdi.
Meclis Genel Kurulu’nda, önceki akşamki yeni üniversitelere rektör atamalarıyla ilgili yasanın görüşmeleri sırasında CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat isim vermeden Bezirgan’ı eleştirdi ve "Bu olay, küçük yaşlardan itibaren alınan çarpık bir eğitimin, ne denli sapkın bir bilinç oluşturduğuna çarpıcı bir örnektir. Bu örnek, çağdaş eğitim sistemini, din hocalarına, dinsel eğitime ve yasa dışı Kuran kurslarına bıraktığımız zaman, ne trajik sonuçlarla karşılaşacağımızın göstergesidir" dedi.

Bu sözler üzerine AKP’li Hüsnü Tuna, oturduğu yerden Arat’a, "O söylediğin bayan, polis coplarıyla çocuğunu düşürdü. Evet, polis coplarıyla çocuğunu düşüren bir bayandan birilerini sevmesini bekleyemezsiniz. Sözlerinize dikkat etmeniz lazım" diye laf attı. CHP’liler, "Söz al da konuş, çık da anlat ne anlatacaksan" diye çıkıştılar. Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Meral Akşener de "Anlatırım söz verirse" diyen Tuna’ya müdahale ederek tartışmayı daha fazla büyümeden bitirdi.

Uyarı cezası aldı Tuna, türbanla ilgili anayasa değişikliğinin yapıldığı dönemde, seçim bölgesi Konya’da yaptığı açıklamada "İnşallah hedefimiz kamu hizmetlerinde de türban yasağının olmamasıdır" demişti. Bu sözleri nedeniyle Tuna AKP’yle ilgili kapatma davasında hakkında siyasi yasak istenenler listesine girmişti. AKP Disiplin Kurulu da bu sözleri nedeniyle Tuna’ya uyarı cezası vermişti.

20.06.2008 03:03 [1409574]
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 15:43   #57
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 773 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

fatih altaylı gibi birinin uydurma,önceden ayarlanmış programını kaale alıp buradaki konuları meşgul etme gardaşşşş
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 15:55   #58
_ђคzєяƒєη_58
Yeni Yiğido

_ђคzєяƒєη_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_ђคzєяƒєη_58 Şuan _ђคzєяƒєη_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2008 15:35

Tecrübe Puanı: 0 _ђคzєяƒєη_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

humeynıyı gercekten tanıyan ,ehlı sunnet olan hıc bır kısı humeynıyı sevıyorum demez .28 subat surecındede boyle fadıme sahınler falan cıktıydı pıyasaya.bunlar hep bırılerının aldatmacası,oyunu.bırılerı tarafından tezgahlanmıs bu oyunlar, kendı cıkarlarını koruyamadıgı bı donemde ısıtıp ısıtıp tekrar kamuoyuna suruyorlar .evet bunlar 28 subat surecının ayak seslerı
Alt 20.06.2008, 16:26   #59
blueblue
Yeni Yiğido
NO AVATAR

blueblue Şuan blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18

Tecrübe Puanı: 646 blueblue FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
’Atatürk’ü sevmiyorum, Humeyni’yi seviyorum, İngiliz mandası altında inançlarımızı daha iyi yaşayabilirdik, daha özgür olurduk’ diyen türbanlı Nuray Bezirgan’a AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna destek verdi.
Meclis Genel Kurulu’nda, önceki akşamki yeni üniversitelere rektör atamalarıyla ilgili yasanın görüşmeleri sırasında CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat isim vermeden Bezirgan’ı eleştirdi ve "Bu olay, küçük yaşlardan itibaren alınan çarpık bir eğitimin, ne denli sapkın bir bilinç oluşturduğuna çarpıcı bir örnektir. Bu örnek, çağdaş eğitim sistemini, din hocalarına, dinsel eğitime ve yasa dışı Kuran kurslarına bıraktığımız zaman, ne trajik sonuçlarla karşılaşacağımızın göstergesidir" dedi.

Bu sözler üzerine AKP’li Hüsnü Tuna, oturduğu yerden Arat’a, "O söylediğin bayan, polis coplarıyla çocuğunu düşürdü. Evet, polis coplarıyla çocuğunu düşüren bir bayandan birilerini sevmesini bekleyemezsiniz. Sözlerinize dikkat etmeniz lazım" diye laf attı. CHP’liler, "Söz al da konuş, çık da anlat ne anlatacaksan" diye çıkıştılar. Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Meral Akşener de "Anlatırım söz verirse" diyen Tuna’ya müdahale ederek tartışmayı daha fazla büyümeden bitirdi.

Uyarı cezası aldı Tuna, türbanla ilgili anayasa değişikliğinin yapıldığı dönemde, seçim bölgesi Konya’da yaptığı açıklamada "İnşallah hedefimiz kamu hizmetlerinde de türban yasağının olmamasıdır" demişti. Bu sözleri nedeniyle Tuna AKP’yle ilgili kapatma davasında hakkında siyasi yasak istenenler listesine girmişti. AKP Disiplin Kurulu da bu sözleri nedeniyle Tuna’ya uyarı cezası vermişti.

20.06.2008 03:03 [1409574]

Kız atatürkü sevmediğini açık bir dille ifade etmiş hiç değilse diğer sahte atatürkçülerden bir farkı olmuş.
blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 16:32   #60
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 773 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
blueblue Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kız atatürkü sevmediğini açık bir dille ifade etmiş hiç değilse diğer sahte atatürkçülerden bir farkı olmuş.
yok gardaş öyle bişey bu tamamen fatih altaylı denen herifin tezgahı aslında bu yazıyı buraya taşıyanlarda bunun bi tezgah olduğunu biliyolar ama bu şekilde inanmak işlerine geliyo
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)