|
|
#51 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 800
![]() |
yargıçların sayısı az dosyaları yetiştiremiyoruz diyorlar, ondan sonrada bazıları lüzumsuz davalarla uğraşıyorlar. bu nasıl iştir.
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
Alıntı:
Senin görüşüne katılmak zorunda olmadığım gibi kimse de benim görüşüme katılmak zorunda değil, ayrıca sen burada arkadaşlarımın yaptığı yoruma burada herkes yargıç kesilmiş gibi bir kelimeyle yorumuna başlarsan ben de o anladığın dilden cevap vermek zorunda kalırım ki anladığın dilden cevap verdiğim için de galiba şirket gibi söylemlere maruz kaldık neyse o da senin seviye anlayışın ben adam gibi yorum yazana saygım sonsuz ancak adam gibi yorum yazmazsam yani benim savunduğum bu davaya bir yanlış olduğunu duyarsam veya hissedersem bu davamı sonuna kadar savunmak benim hakkım ve bu hakkı ben doğuştan aldım kimse vermedi bu hakkı bana, herkesin ideolik görüşü olabilir ancak tabiki saygı çerçevesinde olacak... |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Yeni Yiğido
![]() moon Şuan
Son Aktivite: 11.02.2009 23:07
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51
Tecrübe Puanı: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
En son yorumumda. berat_demir arkadaşada benzer şey yazmıştım.Arkdaşım inanın boşa harcayacak zamanım yok,iş yoğunluğu nedeniyle fazla gelemiyorum.Size laf yetiştirecek zamanımda malesef yok.Ciddi tutarlı akla mantığa dayalı şeyler yaz cevap bekle çocukça şeyler yazıpta ondan sonra da ne oldu neden cevap yazmıyosun diyen sen![]() Allah işini gücünü rastgetirsin selametle. |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
’Atatürk’ü sevmiyorum, Humeyni’yi seviyorum, İngiliz mandası altında inançlarımızı daha iyi yaşayabilirdik, daha özgür olurduk’ diyen türbanlı Nuray Bezirgan’a AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna destek verdi.
Meclis Genel Kurulu’nda, önceki akşamki yeni üniversitelere rektör atamalarıyla ilgili yasanın görüşmeleri sırasında CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat isim vermeden Bezirgan’ı eleştirdi ve "Bu olay, küçük yaşlardan itibaren alınan çarpık bir eğitimin, ne denli sapkın bir bilinç oluşturduğuna çarpıcı bir örnektir. Bu örnek, çağdaş eğitim sistemini, din hocalarına, dinsel eğitime ve yasa dışı Kuran kurslarına bıraktığımız zaman, ne trajik sonuçlarla karşılaşacağımızın göstergesidir" dedi. Bu sözler üzerine AKP’li Hüsnü Tuna, oturduğu yerden Arat’a, "O söylediğin bayan, polis coplarıyla çocuğunu düşürdü. Evet, polis coplarıyla çocuğunu düşüren bir bayandan birilerini sevmesini bekleyemezsiniz. Sözlerinize dikkat etmeniz lazım" diye laf attı. CHP’liler, "Söz al da konuş, çık da anlat ne anlatacaksan" diye çıkıştılar. Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Meral Akşener de "Anlatırım söz verirse" diyen Tuna’ya müdahale ederek tartışmayı daha fazla büyümeden bitirdi. Uyarı cezası aldı Tuna, türbanla ilgili anayasa değişikliğinin yapıldığı dönemde, seçim bölgesi Konya’da yaptığı açıklamada "İnşallah hedefimiz kamu hizmetlerinde de türban yasağının olmamasıdır" demişti. Bu sözleri nedeniyle Tuna AKP’yle ilgili kapatma davasında hakkında siyasi yasak istenenler listesine girmişti. AKP Disiplin Kurulu da bu sözleri nedeniyle Tuna’ya uyarı cezası vermişti. 20.06.2008 03:03 [1409574] |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
fatih altaylı gibi birinin uydurma,önceden ayarlanmış programını kaale alıp buradaki konuları meşgul etme gardaşşşş
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Yeni Yiğido
![]() _ђคzєяƒєη_58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2008 15:35
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
humeynıyı gercekten tanıyan ,ehlı sunnet olan hıc bır kısı humeynıyı sevıyorum demez .28 subat surecındede boyle fadıme sahınler falan cıktıydı pıyasaya.bunlar hep bırılerının aldatmacası,oyunu.bırılerı tarafından tezgahlanmıs bu oyunlar, kendı cıkarlarını koruyamadıgı bı donemde ısıtıp ısıtıp tekrar kamuoyuna suruyorlar .evet bunlar 28 subat surecının ayak seslerı
|
|
|
#59 | |
|
Yeni Yiğido
![]() blueblue Şuan
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
Alıntı:
Kız atatürkü sevmediğini açık bir dille ifade etmiş hiç değilse diğer sahte atatürkçülerden bir farkı olmuş. |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
yok gardaş öyle bişey bu tamamen fatih altaylı denen herifin tezgahı aslında bu yazıyı buraya taşıyanlarda bunun bi tezgah olduğunu biliyolar ama bu şekilde inanmak işlerine geliyo
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|