|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep aynı laflar;bütçe,ödenek,önceki belediye borçları..Değişik bir şey bekliyoruz..
Doğan Ürgüp'ün,yani Sivas Belediyesinin elinden gelen bu değil..Asfalt yenileme,kaldırım döşeme,elinden gelen değil,boynunun borcudur.Doğan Bey kendisi dahi asfalt yapmayı,kaldırım yapmayı belediyecilikten saymıyordu seçimden önce...Ha asfalt dökmeyecek mi?Tabi ki dökecek ancak bununla övünülmeyecek.. Borçlar meselesini anlattım.Takrarlayalım.. Belediyenin borcu var.Ancak bu borçlarla nerelerin yapıldığını herkes biliyor.Atık su,yağmur suyu,katı atık gibi büyük bütçe isteyen projeler.Ve bu borç öyle pat diye ödenecek bir borç değil.öyle bir söylüyorsunuz ki sanki Doğan Ürgüp şu an ayda bilmem kaç trilyon borç ödüyor..Bunun adı kredidir.Aylık belli miktarlar kesilir.Şuan kesilense belediyenin su gelirlerinni yüzde 5'i. Kaldı ki Sami Aydın borçsuz bir belediye mi aldı ki,borçsuz bir belediye brakmadı diye eleştiriyorsunuz.Doğan Ürgüp de borçlu belediye aldı,giderken de borçlu belediye bırakacak. Ve benim hep vurguladığım ve hiç anlaşılmayan şey;BBP'li arkadaşlarım neden hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor?Daha bir kaç ay önce kendilerinin başkalaırna yaptığı eleştiriy,şu an başkaları kendilerine yapıyor ve nedense çok zorlarına gidiyor eleştirilmek? Bazı arkadaşlarsa Sami Aydın giderse ödeneğin kesileceğini,yatırımalrın azalacağını önceden bilmesine rağmen BBp'ye oy vermişler..Demek ki Sivas sevdanız,parti sevdanızdan gerilerde.O halde Sivas hakkında fazlaca konuşmamalısınız bence!
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|