Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sizce harf inkilabı neden olmuştur? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: SİZCE HARF İNKILABI NEDEN OLMUŞTUR ?
Latin harfleri daha kolay anlaşılıyordu 42 21,21%
Yeni harfler sayesinde ileriye gidecektik 62 31,31%
Osmanlıdan hatıra kalmaması için 47 23,74%
İslamiyet ve Arapça ile araya mesafe koymak için 38 19,19%
Diğer 9 4,55%
Katılımcı sayısı: 198. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.11.2009, 11:33   #11
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 16:53

Tecrübe Puanı: 659 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİZCE HARF İNKILABI NEDEN OLMUŞTUR ?

$eyh Edebali Hz,Dedemiz Osman beyin Rüyasini yorumlarken, Ogul Allah Sana&nesline öyle kudret verecekki, kiyamet alamatleri zuhur etmedikce onlarin sirti yere gelmeyecektir.Yeterki Onlar Allahin Kelamini ellerinden &Dillerinden Dü$ürmesinler.$imdi birazcik geriye gidelim üc kitada 630 yil adil bir hüküm süreceksin,bugün dünyanin süper gücü olduklarini idda edenlere o dönemlerde senden yardim dilenecekler&$anla $erefle hükmettigin üc kitada ölümsüz eserler birakacaksin&orada ya$ayan insanlar bunlara sahip cikacaklar ama senin icinden yeti$en &kaninin senden oldugunu idda edenler ise Senin eserlerini tozlu raflara hapsedecek&Bu $anli ejdadin torunlarini Atalarinin yürüdügü yollarin rotasina hasret birakacak,ben bunlari yapanlarin Kanindan $üphe duyarim.eyerki bizler Atalarimizin izinden gideceksek o degi$tirilen mukaddes Alfabelerin yanina Degi$tirme veya yasaklama yerine Bugünki latin alfabesi getirilerek Dünyaya hakim olma $erefine nail olmu$ Ejdadimizin ruhlasini $ad edebilecek cok kültürlü&cok dilli nesiler yeti$tirile bilidi.Seksen yili askindir yasadigimiz özgür hayatta kimlere mahkum olmadikki kimlere el etek acmadik kimlerin isimlerini ezberlemedik.Bu yara iyle$mez insanlari Dinden Allahtan Kurandan uzak tutmaya cali$an bir toplumda bu yara iyle$mez Arkada$lar insan kücük bir varliktir onlari makamlari büyütür yüceltir ama bir gercek varki oda $udur makami büyük olan insanlarin musibetleride büyük olaCaktir olmu$tur .
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil