|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 | ||
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben yönetim şekli olarak demokrasiyi, insan hakları eşitlikler vs gibi konularda desteklesem de, bazı konularda benim hayatıma cevap vermeyen bir yönetim şekli olarak görüyorum. Az çok anlamışsınızdır. Siz "çoğunluğun değerlerini dayatma hakkı elde etmeyeceğini" vurgulamak isteseniz de durum tam olarak böyle olmamaktadır. DİNİ değerler konusunda, her değer kendi safınını güçlendirmek için çabalar. Bunu yaparken demokrasi söz konusu olmaz, dini değerler söz konusu olur. Alıntı:
Kitap okumayı sevmeyen ya da tek yönlü okuyan "necip" milletimizin; Necip Fazıl'a ait olduğunu bilmeden, Necip Fazıl'ın hangi duygu ve düşünce saikiyle dile getirdiğini anlamadan; Başbakan'ın konuşmasında hangi maksada mebnî olarak vurguladığını analiz etmeden eleştirmeye başladığı, eleştireceği söz. Şiir şu şekildedir: "Gökleri çökertecek ve son moda kurbağa diliyle bütün 'dikey'leri 'yatay' hale getirecek bir çığlık kopararak 'mukaddes emaneti ne yaptınız? ' diye meydan yerine çıkacağı günü kollayan bir gençlik... Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, kalbinin dâvacısı bir gençlik... " Şiirde ve Başbakan'ın konuşmasında vurgulanan "mukaddeslerine, değerlerine sahip çıkan ve değerlerini arkadan vuranları, mukaddesatına tuzak kuranları unutmayan gençlik!" anlamındadır. Elbette anlayana! Tabi, birileri "bir başbakan kin ve nefret söyleminde bulunur mu?" diye kendilerini paralayacaktır... Şaşırmayın! Zirâ bunu yapanlar ve yapacak olanlar; ya bu devran kendi lehlerine çalışırken, islam'ın muhterem müntesiplerine içlerindeki kini kusan ve ellerine geçen ilk fırsatta müslümanlara hayat hakkı tanımayan içimizdeki irlandalılar ya da hak bir davası ve derdi olmayan tatlı su müslümanlarıdırlar. |
||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|