|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
1 Şubat 2008
Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr Kazan bu... Doğurduğuna inanıyorsan patladığına da inanacaksın! İşyeri, ruhsatsız. İşçi, sigortasız. Maaş, kayıtdışı. Vergi, kaçak. Elektrik, arak. Üretim, belirsiz. Kazan, denetimsiz. Bina, çürük. * Netice? 20 insanımız daha gitti. * Vali’ye soruyorlar... Neden patladı? "Henüz bilmiyoruz." Neresi patladı? "Henüz bilmiyoruz." Ne üretiyorlarmış? "Henüz bilmiyoruz." Kaç kişi çalışıyormuş? "Henüz bilmiyoruz." * Korktum bi an için. "Siz ne iş yaparsınız" diye sorsalar... Vali, "Henüz bilmiyoruz" diyecek! * Mayıs 2005... Zeytinburnu’nda bina çöktü. Şubat 2006... Zeytinburnu’nda bina çöktü. Kasım 2006... Zeytinburnu’nda bina çöktü. Dün... Zeytinburnu’nda bina patladı, çöktü. * Zeytinburnu Belediye Başkanı, üç dönemdir oturuyor o koltukta. Son seçime baktım... Yüzde 52.5 almış. Necidir kendisi? İmam. Büyükşehir Başkanı? O da imam. * E sonra ne oluyor? Tren uçtu... "Contadan." Bina patladı... "Kazandan." Bu şartlarda nasıl yaşayabiliyoruz hálá? Allah’tan.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|