![]() |
#131 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() Uzun zamandır bu siteye girmemiştim.
Alaattin Bey, size sivasspor.com'dan dolayı bir sempatim vardı. Ancak savunduğunuz hatta alıntılarını yaptığınız malum gazete haberlerinden dolayı size karşı olan düşüncelerim 180 derece değişti. * * * Arkadaşlar; Allah'ın ayetleri ve Peygamber'in sünneti bizim için bir ölçü ve kuraldır. Benim düşüncem şöyle; bu konuda ben böyle düşünmüyorum şeklinde bir yorum yada davranış insanı küfre götürür. Dikkat etmek lazım. Bu arada TBMM Genel Kurulunda, üniversitelerde başörtüsünün serbest bırakılmasını öngören Anayasa'nın 42.maddesindeki değişiklik tekilifi kabul edildi. Hayırlı olsun...
![]() |
#132 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() Provokasyonlara dikkat!
Çatışma çıkmaz, merak etmeyin. Halkın %80'i bu yasağa karşı.
![]() |
#133 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yasaya alkış yaaaazaa [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 688
![]() ![]() ![]() |
![]() bn türbanlılara saygı duyuyorum.sadece bu üniv.tede istemiodum.siz beni vatan haini ilan ettiniz.TEŞEKKÜRLER SİVASLİLAR.NET SAKİNLERİ..
AYRICA YASA ÇIKTI DA BİDE BUNUN kazanması var bakalım görcez.... türbanlı insanlarıda sewmiyorum doğrusu .Amaç saç örtmekse Atatürk şapka kanunu çıkarmış... Şapka takmak zor mu geliyo..bunun cevabı gelirse sewinirim..demekki işin içinde başka şeyler var..babaanemizin yemenisini türbanla karıştırıyolar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sadece siz müslüman değilsiniz,müslümanlık sizin tekelinizdede değil.Ayrıca müslümanlıktanda korkmuyoruz.Korkumuz bu ülkede biryere gelmek isteyen "ya dini yada milli duyguları" kullananlardandır.1993 te şehirimizi dinsizler bastı deyip halkı galyana getiren insanları diri diri yakmaya kalkanlardandır.Ya siz birşeyleri görmüyor yada sırf yorumda bulunalımda ne olursa olsun diyorsunuz.Bu konu bir baş örtüsü meselesi değil, özgürlük maskesi adı altında bir ele geçirme hedefte alınacak mesafe adım örneğidir. TC devleti laik değilmi? Benim şimdiye kadar anladığım yada öğrendiğim kadarıyla tanımı: Din ile devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır.Bu dokunulmaz ve değişmesi dahi teklif edilemez şeklinde anayasada yer almaktadır.Herkes rahatça dini ibadetini yerine getirmektedir bu sistemde zaten tüm inanışlar güvence altına alınmaktadır. Hangi inanıştan hangi dinden olursa olsun bunu devletin yönetimine sokmaya kalkarsa bu sistem elbetteki buna müsade etmez. Haa ederse ne olur, yasalar çiğnenmiş olur suç işlemiş olursunuz.Bunun cezası elbette vardır.Birde dış güçler iç güçler işbirliğiyle ülkemize biçilen(ılımlı islam adında) bir gömlek vardır,bu dikilmiştir, şimdi giydirilmeye çalışılmaktadır ve şu an kolunun biri geçirilmiş bulunmaktadır.İleride bakacağız bu gömleğin tamamı giyidirilebilicekmi?
![]() |
#136 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 869
![]() |
![]() en öncelik tükiyede bi müslüman ülkede kesinlikle böyle tartismalar olmamalari lazim bu ne ya hayret bisi neyi paylasamiyorlar hepimiz allaha inaniyoruz ve indirdigi kitapa. Gercekten en sinir oldugum sey, bunu hemen asip türkiyenin baska önemli konuslari var onlara baksinlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 908
![]() ![]() ![]() |
![]() Bizim bacılarımız başlarını saçlarını kapamak için takmıyor , dinin bir emri olduğunu bildikleri için takıyorlar.Git ilk baş araştır sonra gel buraya yorum yaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Yeni Yiğido
![]() ...FuZuli... Şuan
![]() Son Aktivite: 18.02.2008 19:58
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
![]() "Başını açmasın diye, kızları tıraş ediyorlar"
bu cumlenın kullanılması haberın provakasyon oldugunu ayan beyan gosterıyor... haberın kaynagına bakılacak olursa cok fazla dogruluk degerı tasımadıgını dusunuyorum...
![]() |
![]() |
#139 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anayasa değişikliği kabul edildi. İnşallah memleketimize hayırlı olur. asıl bundan sonra sağduyulu insanlara çok daha fazla iş düşecek . çok dikkatli olup provakasyonlara gelmeyelim arkadaşlar.
![]() |
#140 |
Yiğido
![]() ![]() Veli Bircan Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2011 00:28
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() bu abircan arkadaşımız hep böyle...boşverin son çırpınışları......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|