|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 821
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 1 aydır 3gb lık limitli Adsl kullanıyorum.Ama daha ilk aydan 3gb kotasını aştım.Çok fazla dosya indirmediğim halde nasıl oldu da 3gb lık kotayı aştım bilemiyorum.Bu yüzden kotayı aşmamıza neden olabilecek etkenleri öğrenmenin bütün limitli adsl kullanan arkadaşlara yararı olur diye düşündüm.Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bu bilgielrini bizimle paylaşırsa herkese büyük yararları olur.
Örneğin; internette gezerken girdiğimiz siteler kotayı ne kadar etkiler sonuçta site açılırkende belli bi miktarda dosya download etmiş oluyoruz.... msn kullanımı kotayı çabuk doldurur mu?birde web cam le karşılıklı olarak ya da sesli olarak görüşme yapılırsa.... internette izlediğimiz online tv yayınları kotayı etkiler mi?etkilerse ne kadar etkiler? update gerektiren programlar örn;virüs programları güncellemeleri kotaya fazla zarar verir mi? internetten bir video yu bilgisayara kaydetmek yerine yada şarkıyı , aç dediğimizde kota download yapmış gibi etkilenir mi?arada fazla bir fark yoksa download edip tekrar izleyebilmek daha mantıklı gibi çünkü, açmaktan ziyade... lütfen sizde bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazın gerçekten gerekli bi konu olduğunu düşünüyorum zira bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmayınca yüklü bir fatura ile karşılaşma oranı çok fazla Alıntı
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
bulutum Şuan
Son Aktivite: 09.09.2008 21:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sesli siteler kota düşmenıdır bu bir
ikincisi flash siteler kota düşmanıdır en basitinden kotamı hangi site daha cok yer diyo isen siteye gir baktın gec acılıyo birdaha girme içerik fazla oldugu için kotana yansır bu arada gunluk temp klasor boyutuna bak netten dırekt download ı buraya yapar artı virüs proğramları kendini pc acık kaldıgı sürece ben nod 32 kullanıyorum yaklasık olarak saat bası kendisini güncelliyor ee buda kotaya yansıyo tabi en iyi si sende benim gibi yap SINIRSIZ KULLAN KOTA İLE UGRASMA ARALARINDA FAZLA BI MIKTAR FARK YOK |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|