Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.03.2008, 12:57   #11
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: CAN DÜNDAR'DAN BİR ALINTI... ŞERİAT VE GELİŞİMİ..

Alıntı:
Bawo Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ONUN İÇİN Mİ AVRUPAYA KARIŞ KARIŞ TOPRAKLARIMIZ SATILIYOR,ONUN İÇİNMİ AVRUPANIN,AMERİKANIN GÜDÜMÜ ALTINDAYIZ,ONUN İÇİN Mİ EMİRLER VERİP BİZİ İSTEDİKLERİ GİBİ YÖNETİYORLAR,ONUN İÇİNMİ EKONOMİMİZE İÇİŞLERİMİZE KARIŞIYORLAR. KISACASI ONUN İÇİN Mİ BİZ ONLARIN KÖLESİYİZ.
buna engel olmak ıcın mantıklı bır cozum sunarmısınız yada sızce bunun suclusu kımdır?Hatırlatırım bu arada bızım amerıkaya baglılıgımız marchal yardımları ıle baslamıstır.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.03.2008, 12:58   #12
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Bawo Şuan Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2008 11:12

Tecrübe Puanı: 0 Bawo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yav kardeşim. dinli veyaa dinsizim. sen bundan dolayı beni nasıl yargılarsın. ben manevvii anlamda yazmadım ki. yaşadığımız gerçek hayattan örnekleme yaptım.
Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.03.2008, 13:03   #13
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

neyse türkiyenin ve türk halkının içinde bulunduğu duruma bakın irdeleyin ( ama tarafsız ). o zaman belki bişeylerin farkına varırsınız.
Alt 27.03.2008, 13:07   #14
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
TÜRKİYEDE OKULMU YOK,ÜNÜVERSİTEMİ YOK. NEYMİŞŞ DEMEKKİİ ONLAR EĞİTİME DAHA BÜYÜK ÖNEM VERİYORLARDA ONDAN.YANİ SENİN DEDİĞİN GİBİ DİNE DAHA ÇOK KAYNAK AYIRMIYORLAR. EĞER ÖYLEYSE Bİ TERSLİK VAR BU İŞTE. ORAYA GİDİP OKUYAN ÖĞRENCİLER İSLAM DİNİNİN DIŞINDAKİ DİNLERİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORLARİYADA O DİNLERE SEMPATİ DUYDUKLARINDAN GİDİYORLAR. VALLA BAŞKADA ÖRNEKLEME YAPAMIYORUM. YA EĞİTİM İÇİN GİDİYORLAR ( Kİ ÖYLEYSE DEMEKKİ ONLARIN EĞİTİME GÖSTERDİKLERİ DUYARLILIK DAHA FAZLA ) YADA ONLAR DİNE DAHA ÇOK KAYNAK AYIRIYORLARSA DEMEKKİ BİZİMKİLERDE O DİNLERE SEMPATİ DUYDUKLARI İÇİN GİDİYORLAR.
turkıyede okul var.hemde nasıl bılıyormusun yasakcı,bagnaz,zorba rektorler dekanlar tarafından siyasi fıkırlerını yaymak ıcın kullanılan okullar.yasa dayanagı olmadan basortusu yasaklanabılen okullar.sözde cagdaslık mıtıngı denılıp ogrencılerın yoklama zoru ıle mıtıng alanına tasındıgı okullar.elbette dısarıda okumaktan yana degılım ama buradakı okullarda ınanclı ınsanlara öcu görmus gıbı bakılıyor.ama duzelecek sızın yasakcı fıkırlerınıze ragmen......
Alt 27.03.2008, 13:08   #15
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2211 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yav kardeşim. dinli veyaa dinsizim. sen bundan dolayı beni nasıl yargılarsın. ben manevvii anlamda yazmadım ki. yaşadığımız gerçek hayattan örnekleme yaptım.
sana demedim kardeş yazılan yazıya kızıyorum
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.03.2008, 13:14   #16
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
sen neden dınını yasayanı yargılıyorsun pekı sende yargılanacaksın madem oyle.camı cokmus bılmemne neden tasıyorsun bu yazıyı buraya amacın ne senın.camıyı devletmı yaptırıyor.ımam yetıstırmek le doktor yetıstırmek aynı seymı .sayı olarak kıyaslıyorsun.madem yasakcı rektorler darbe çığırtkanlıgı ıle ugrasacaklarına egıtıme agırlık versınler doktor yetıstırsınler.öss ye hazırlanan genclerın % de kacı okula gırebılıyor.yök hala bunlarla ılgılenecegıne siyaset yapmaya calısıyor.herkes haddını bılsın.bu halk musluman camilerıde halk yapıyor.kım engel olacak buna kım olabılır musluman ulke burası yeter muslumanlara gerıcı yaftası yapıstırılmasına bır son verın artık.gerıcılık yasakcılara yakısan bır kavram.
Alt 27.03.2008, 13:26   #17
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen neden dınını yasayanı yargılıyorsun pekı sende yargılanacaksın madem oyle.camı cokmus bılmemne neden tasıyorsun bu yazıyı buraya amacın ne senın.camıyı devletmı yaptırıyor.ımam yetıstırmek le doktor yetıstırmek aynı seymı .sayı olarak kıyaslıyorsun.madem yasakcı rektorler darbe çığırtkanlıgı ıle ugrasacaklarına egıtıme agırlık versınler doktor yetıstırsınler.öss ye hazırlanan genclerın % de kacı okula gırebılıyor.yök hala bunlarla ılgılenecegıne siyaset yapmaya calısıyor.herkes haddını bılsın.bu halk musluman camilerıde halk yapıyor.kım engel olacak buna kım olabılır musluman ulke burası yeter muslumanlara gerıcı yaftası yapıstırılmasına bır son verın artık.gerıcılık yasakcılara yakısan bır kavram.
YAW komik olma. çelişiyorsun. benim yazılarımda dininii yaşayanları yargıladığım tek kelime gördün mü.neyse senin kafan kuma gömük. ama unutmaa türkiye cumhuriyeti siz için bir nimettir. nimeti ayaklarınızla çiğnemeyin. çocuklarınızın geleceğini karartmayın.
Alt 27.03.2008, 13:30   #18
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
YAW komik olma. çelişiyorsun. benim yazılarımda dininii yaşayanları yargıladığım tek kelime gördün mü.neyse senin kafan kuma gömük. ama unutmaa türkiye cumhuriyeti siz için bir nimettir. nimeti ayaklarınızla çiğnemeyin. çocuklarınızın geleceğini karartmayın.
benım kafam kuma gomuk degıl ne dedıgınıde anlıyorum.fakat sen bısey demesende buraya tasıdıgın yazı bunu anlatıyor.sen bıle ne dedıgının farkında degılsen bırak bende yanlıs anlayım
Alt 27.03.2008, 13:32   #19
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2211 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

gelecek iman yoluyla olur gelecek eğitimlede değil insana saygı sevgi beraberlikle olur........
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.03.2008, 13:37   #20
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benım kafam kuma gomuk degıl ne dedıgınıde anlıyorum.fakat sen bısey demesende buraya tasıdıgın yazı bunu anlatıyor.sen bıle ne dedıgının farkında degılsen bırak bende yanlıs anlayım
yavv elbette yanlış anlama hakkın var. bunada engel olamam saten. sadece yorum yaparım. boğazını sıkmam.hatta sende yargılanacaksın demem)) 2. si bu konuyu buraya ben taşımadım ( ayrıca taşındığı içinde taşıyana teşekkür ederim ).evet her toplum dinini yaşamalı. ama bu ülkede hastaneden ç.ok camii varsa hastalanan insanlar( günümüzdeki varolan hastanelerin durumunu bilmelisin,insanlar yer olmadığı için sedyelerde kalıyorlar ölüyorlar ) camilerdemi tedavi edilecek,her köyde camii varken,bir sağlık ocağı yokken hastalananlar 10 metre karda kızaklarla tipide ayazda yolalrdamı ölecek,bu ülkede adım başı camii ve kuran kursu varken,kuran ın dediklerine karşı gelinip eğitim kurumlarından çok camiimi yapılmalı.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)