|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() ![]() |
ya bırakın Allah aşkına her forumda milliyetçiliği ve dini adeta ağzında sakız yapmışlar eviriyolar......çeviriyolar... .boy gösterişi yapıyolar....bilmezler ki acaba bunlar bu kadar basit şeylermidir....Her konuda pirimiz muhsin v.b..... her şeyde Allahın adı -din....bide sora mağduriyet bunların hepsimi böyledir nedir...foruma yazı yazmıcaksan başlık açıpta burda milleti boşa uğraştırma.....herşeyide hakediyosunuz.....bi de çok bilmişlikleri yok mu.....insanı çıldırtıyor....herkes haddini bilsin .......... fertelleyimin dışında bi kaç kişi daha var......düzgün konuşun sora yine mağdur olmuşu oynamayın
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu ero tarafından (04.04.2008 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#13 | |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() ![]() |
Bekir cim bende sana hak veriyorum...bende bi kaç defa böyle hatayla karşılaştım..işleri güçleri burada atıp tutmak.... da ne zaman böle iş ciddiyete binse ortada adam felan kalmıyo......%95 i sivasta oluyooo:(tabiki yalan)
|
|
|
#15 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
![]() ![]() |
Sevgili kardeşim Ben bu vatandaşın istanbulda oturduğunu ne iş yaptığını mahallesini bile biliyorum.Ben sivas Adıs köyündenim benim Sivasta oturmama gerek yok Adısın Adıslını kim olduğunu herkes iyi bilir Adıslı karı gibi dedikodu yaparak tartışmaz 4 tartışmanın ikisinde birtanesi gider Sivaslıysan Adıslıları bilmen lazım basından haberleri takip ediyorsan bilirsin keşke Sivasta olsa o zaman benim için daha kolay olur.Duyarlılığın için teşekkür ederim hayırlı işler kardeşim.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım burda ilk hakareti yapan ben değilim Avatarın arkasından konuşan biri de değilim Yürekliliğe gelince Elhamdulullah Yeterince yüreğimde var İstanbulda buluşmaya gelince gerekirse buluşurum ancak sende biliyorsunki bu buluşma pekde hayra olmayacak Allah ya sana verecek ya bana verecek. Ben bu siteye ilk girdiğimde güzel şeyler paylaşmak için girdim malisef gördümki bazı güzelliklerin yanısıra çirkinliklerde var sözde hemşeriyiz ama ben özde hemşehri olmak isterim. Sürekli olarak birbirimize saldırıyoruz bir birimizi kırıyoruz. onunlada yetinmeyip hakaretlere varan kelimeler sarf ediyoruz peki ne için ?
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tartışmayınız Lütfen.
Bölüm kurallarını okumanızı tavsiye ederim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
![]() |
fertelliyim, demin hakaret ederken iyi di, degil mi?
Simdi niye geri adim atiyorsun. Sizinle ayri dusunuyoruz diye bize hakaret etmen mi gerekirdi Sonucta hepimiz sivasliyiz. Akp icin bize bunlari söylemene deydi mi? Ufak bir olay da tayip gelip sana yardim etmez, ama senin o begenmedigin biz hemserilerin ederiz, bunu da unutma. |
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Yiğido
![]() koca_reis Şuan
Son Aktivite: 09.05.2009 14:42
![]() |
gelin son noktaı koyalım bence boşuna birbirimizi yiyoruz.. sonuçta aynı toprağa ayak basıyoruz aynı havayı soluyoruz aynı bayrağın altındayız gidecek başka bi ülke veya toprağımız olmadığına göre en iyi birlik ve beraberlik içersin de bu sorunlara çözüm arayalım tartışmak yerine herkes sorunlara karşı çözüm üretsin ve burdan çözümünü herkesle paylaşsın daha iyi olmazmı......
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|