Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.05.2008, 20:09   #1
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32

Tecrübe Puanı: 971 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI
Standart BIRAK AŞK YAKIŞANDA KALSIN.........

BIRAK AŞK YAKIŞANDA KALSIN
Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum.Yapma Allah aşkına;ya hep kal benimle söz etme gidişlerden,ya da silinsin ismin de cismin de...
Oynama benimle dengemi bozuyorsun.Aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda.Böyle değildin sen ne oldu sana?Bittiyse heyecanın bileyim bende.
Seni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile bitem cümleleri duymaktan bıktım..Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin.Üstelik bir cümlede ama varsa,bir önceki yargının bir hükmü yoktur artık.
Seni çok seviyorum ama birlikte olmamız imkansız.İmkansız diyebiliyorsan eğer sevmiyorsun demektir.Bahanelerin arkasına sığınma.
İnsanların hayatına sorgusuz sualsiz girip darmadağın eden,sonra da hiçbişey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum!!Böyle misin sende;gerçekten gitmek mi istiyorsun?
Yürekli ol biraz hadi konuş söylemek istediğini söyle.Söyle iki çift sözü hak etmedi mi bu aşk? Yaşanılan bunca şeye hiç mi saygın yok?
Ah ben niye yanılıyorum hep,niye tam işte bu dediklerim sömürüyor aşkımı:?Biraz daha mı katı olmalıyım,biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı?
Bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum.Bu devrin adamı değilim.Oyun çeviremiyorum,hesap yapamıyorum,ban ait olmayan kişiliklere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum.İnsanız biliyorum hepimizin zaafları var,hepimiz egolarımıza boyun eğebiliyoruz.İyi de hep beni mi bulacak bunlar.
Hiçbir kaygıya yer vermeden hiçbir hesabı düşünmeden açsaydın eğer bana yüreğini,o zaman görürdün bir aşkın nasıl bir efsaneye dönüşebileceğini...
Sen gözlerini kapıyorsun,bir sen varsın.Başka hiçkimseye bakmıyorsun.Herşey senin çevrende şekillenmeli,herşey sana göre düzenlenmeli.Beceremiyorum kusura bakma.Şimdi gidiyorum..
Aşk tam teslimiyet ister Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın yada bırakmazsın.Bir yanım dışarda kalsın dediğin noktada aşkı boğarsın,yok edersin o güzelim duyguyu.Bu yüzden hep cesurların işidir aşk...
Kaçışları,yalanları,aptalca oyunları kabul etmez.Aşk saf duru insanları sever.Kafasında binbir tilki dönenler aşkı yaşayamaz,isteseler de yaşayamaz.
Arınmalısın.En saf duru haline dönmelisin ki yaşayabilesin aşkı.
Kısacası sevgilim sana göre değil bu iş.Senin yolun açık olsun.Hadi git şimdi,git ki ben yaşayayım seni,ben seveyim seni.Yokluğun beni boğuyor ama olsun..Bunu bilmek bile bana huzur veriyor..
BIRAK SEVGİLİM BIRAK,BIRAK Kİ AŞK YAKIŞANDA;AŞK BENDE KALSIN…

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)