|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 702
![]() ![]() |
''Sanırım bu nedenle olacak (!), İslamcı gazeteler ve yazıcıları bu hususa değinmediler; belki de "kara kaplı kitapta yeri yok!" diye görmezden geldiler.''
yukardakı paragrafta KUR'ANI KERIME hıtap tarzı islama karsı nasıl bı zıhnıyete sahıp olduklarını acıkca gosterıyor zaten.fazla soze gerek yok ayrıca herkes kendı ısledıgı gunahından sorumludur
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1085
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
zamanın sözde yalan haberinin alttaki videoda sözlü yalanlaması Gündem Öğretmen, başörtüsü sebebiyle dayak yediğini gazetelerden öğrenmiş! Trabzon'un Çaykara ilçesinde bir öğretmenin 'okulda türbana izin vermediği' gerekçesiyle bazı kişiler tarafından dövüldüğü şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı. Konu ile ilgili olarak soruşturma başlatan Trabzon Valiliği, dövüldüğü aktarılan öğretmenin ilk ifadesinde "Şahısları tanımıyorum, konuşmadılar. Basındaki haberleri de ailem haber verdi." dediğini açıkladı. Trabzon Valisi Nuri Okutan, inceleme ve soruşturma sona ermeden olayın nedenlerinin türban veya başka bir konu ile ilişkilendirilmemesi gerektiğini söyledi. Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, 'Türbana izin vermedim, dövdüler' başlıklı haberlerin yer aldığı anımsatıldı. Haberlerde, Çaykara ilçesi Ataköy Sağlık Meslek Lisesi'nde görevli Bekir Himmetoğlu adlı öğretmenin dövüldüğünü ileri sürerek savcılığa başvurduğunun iddia edildiği belirtilen açıklamaya, "Bahse konu okulun bulunduğu Ataköy beldesinde 8 Haziran 2008 tarihinde ismi geçen öğretmene bir darp olayı gerçekleşmiştir. Konu ile ilgili olarak inceleme başlatılmıştır. Darbedilen öğretmenin alınan ilk ifadesinde, 'Şahısları tanımıyorum, konuşmadılar. Konuşsaydılar seslerini nerede duysam tanırdım. Basındaki haberleri halen ben de okumadım. Ailem haber verdi' şeklinde beyanı yer almaktadır. Bu nedenle haberde yer alan, zanlıların 'sen ne karışıyorsun öğrencilerin başörtüsüne diye bana saldırıp vurdu' şeklindeki haber, mağdur öğretmenin ifadesinden de anlaşılacağı gibi doğrulanmamaktadır." denildi. Yaklaşık 4 ay önce Balıkesir'den Çaykara'ya atanan öğretmen Bekir Himmetoğlu'nun başka bir yere tayin olabilmek için bahane uydurduğu ve okul dışında başörtüsü takan öğrencileri 'düşük notla' tehdit ettiği ileri sürüldü. Bir öğrenci velisi de, Himmetoğlu'nun kızına 'eteğinin boyu uzun, annene söyle kısaltsın' dediğini söyledi. Hasan Demir, Kenan Ardıç; Trabzon, Cihan 11 Haziran 2008, Çarşamba Zaman buda hürriyetten yalanlamanın yalanı mağdurun ağzından [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
arkadaşlar bu konu çok saçma bi konu konunun içeriğindeki olaylar gayet doğal olağan şeyler fotoğraflar demiş onda da ben sakıncalı bişey göremedim sadece konu açmak için açılmış bi konu bence tartışmaya gerek bile görmüyorum galiba bu hubel e karşı açılmış bi konu ama maalesef yanından bile geçmemiş
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 931
![]() ![]() ![]() |
Şimdi bazılarınnıda nasıl zoruna gitmiştir hee.Aferin o bayanlara.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ersoy_34 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
Türban batıyor bunlara arkadaşlar batıyor istiklal şarimiz MEHMET AKİF ERSOY ne güzel söylemiş;
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne Medeniyet dediğin açmaksa bedeni Desene hayvanlar sizden daha medeni... Biz nene hatunları,sütçü imamları unutmadık, unutmayacaz,unutturmayacaz.... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yasaklı
gfb34 Şuan
Son Aktivite: 17.07.2012 14:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helal olsun o bacılarımıza.................. ..
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yiğido
![]() ![]() burcum Şuan
Son Aktivite: 17.12.2008 00:13
Tecrübe Puanı: 756
![]() |
Kaptan çok güzel dile getirmiş... Allah Razı olsun Yazık ya yazık !!! Allah ıslah etsin !!!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|