Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.06.2008, 15:50   #61
bayatlı kenan58
Tecrübeli Yiğido

bayatlı kenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bayatlı kenan58 Şuan bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 708 bayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKbayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: YARGITAY'ın VALİLİKTEN TALEBİ

Alıntı:
_ђคzєяƒєη_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
humeynıyı gercekten tanıyan ,ehlı sunnet olan hıc bır kısı humeynıyı sevıyorum demez .28 subat surecındede boyle fadıme sahınler falan cıktıydı pıyasaya.bunlar hep bırılerının aldatmacası,oyunu.bırılerı tarafından tezgahlanmıs bu oyunlar, kendı cıkarlarını koruyamadıgı bı donemde ısıtıp ısıtıp tekrar kamuoyuna suruyorlar .evet bunlar 28 subat surecının ayak seslerı
haklısın bırılerı yıne bı yerlerden dugmeye bastı

şuanda yaptığımız hiçbir iş
kılınmayı bekleyen
vakit namazından daha önemli değildir

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008, 21:11   #62
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
GEL BENİM İŞ YERİME DE KİMİN NE KADAR İŞ YOĞUNLUĞU OLDUĞUNU GÖR. BU KADAR HERKESE LAF YETİŞTİREN BİR İNSANIN NASIL İŞYOĞUNLUĞU OLDUĞUNU ANLAMIYORUM. BEN NE ZAMAN BAKSAM SİTEDESİN.
ŞU SİTEYE ÜYE OLDUĞUNDAN BERİ ORTAMI GERMEKTEN BAŞKA NE YAPTIN. SİVASLA İLGİLİ BİR SİTEDE SİVAS I İLGİLENDİREN BİR KONUYA BİR CEVAP YAZDIĞINI GÖRMEDİM. SİVASLA İLGİLİ PROJELERİN NE SİVAS NASIL DAHA İLERİYE GİDER DİYE BİR DÜŞÜNCENİ YAZINI GÖRMEDİK. AMA NERDE İDEOLOJİK BİR KONU VAR SEN VE SENİN TAYFAN HEMEN SAZAN GİBİ ATLIYOR. ONDAN SONRA DA BENİM BOŞ İŞLERE AYIRACAK ZAMANIM YOK DİYORSUN. YAZDIĞIN YAZILARDAN BELLİ BOŞ İŞLERE ZAMANININ OLUP OLMADIĞI.
DEDİĞİM GİBİ İŞ YOĞUNLUĞU KONUSUNDA BENİMLE YARIŞA GİRME.
SİZE HAYIRLI KAZANÇLI İŞLER.
Ya berat_demir gardaş siz birbirinizin avukatımısınız Allah aşkına Birine cevap veririm diğeri sazan gibi hemen atlar konuya.Şimdi tüm sorunları hallettik sen şöylesin ben böyleyim şeylerimi gündeme geldi Lütfen komik olmayın.Yemin ediyorum aslında iyi arkadaşlarsınız siz bakmayın böyle yazışma ortamlarına benim memleketimin insanları sizleri gerçekten seviyorum.
Doğrudur bazen çok boş vakit oluyor,çok giriyorum siteye,bazende iş yoğunluğu çok oluyor vakit kalmıyor,
Ben uzun süre Sivas'ta değilim Sivas'ın ne sorunları var neler yapılmalı konusunda bir bilgiye sahip değilim onun içinde sanal birşeyler söylemek haddime değil.Ama sizin gibi uzman ileri görüşlü arkadaşlarım olduğu sürece hiç kuşkum yokki Sivas'ımız ilerleme konusunda birinci il özelliğini yakalayacaktır.
İdeolojik konu açılıyor onlara kızmıyorsun ben cevap veriyorum diye bana kızıyosun vallaha bak bu haksızlık
Çamur at izi kalsın Allahtan kork ya berat_demir kardeşim benim yazılarımdan geriliyormuşun ya bir bilene gitsek şu yazılanalrı bir okusa kim geriyormuş valla ortaya çıkar.Bak anayasa mahkemesine dava açarım ha
Yarışa grdiğim felan yok gardaş, anlaşılan patronsun valla havanıda iyi attın helal yiğidoma.Biz emeğiyle geçinen bir işçiyiz gardaş,kader utansın ne yapalım.
Malında gözü olanın gözü çıksın,Allah daha çok versin,
Sizede hayırlı ve bol kazançlar olsun gardaş,selametle.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2008, 10:43   #63
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 697 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya berat_demir gardaş siz birbirinizin avukatımısınız Allah aşkına Birine cevap veririm diğeri sazan gibi hemen atlar konuya.Şimdi tüm sorunları hallettik sen şöylesin ben böyleyim şeylerimi gündeme geldi Lütfen komik olmayın.Yemin ediyorum aslında iyi arkadaşlarsınız siz bakmayın böyle yazışma ortamlarına benim memleketimin insanları sizleri gerçekten seviyorum.
Doğrudur bazen çok boş vakit oluyor,çok giriyorum siteye,bazende iş yoğunluğu çok oluyor vakit kalmıyor,
Ben uzun süre Sivas'ta değilim Sivas'ın ne sorunları var neler yapılmalı konusunda bir bilgiye sahip değilim onun içinde sanal birşeyler söylemek haddime değil.Ama sizin gibi uzman ileri görüşlü arkadaşlarım olduğu sürece hiç kuşkum yokki Sivas'ımız ilerleme konusunda birinci il özelliğini yakalayacaktır.
İdeolojik konu açılıyor onlara kızmıyorsun ben cevap veriyorum diye bana kızıyosun vallaha bak bu haksızlık
Çamur at izi kalsın Allahtan kork ya berat_demir kardeşim benim yazılarımdan geriliyormuşun ya bir bilene gitsek şu yazılanalrı bir okusa kim geriyormuş valla ortaya çıkar.Bak anayasa mahkemesine dava açarım ha
Yarışa grdiğim felan yok gardaş, anlaşılan patronsun valla havanıda iyi attın helal yiğidoma.Biz emeğiyle geçinen bir işçiyiz gardaş,kader utansın ne yapalım.
Malında gözü olanın gözü çıksın,Allah daha çok versin,
Sizede hayırlı ve bol kazançlar olsun gardaş,selametle.

Biz birbirimizin avukatı değiliz de galiba sen birilerinin avukatı ya da basın sözcüsü olabilirsin,her siyasi,ideolojik konulara atladığın için sürekli
Şimdi diyeceksin ben berata yazmıştım sen niye cevap yazıyorsun.Sen "siz birbirinizin avukatımısınız" dersen doğal olarak cevap vermek zorunda kalırım yani yazı yazarken tek kişiyi hedef gösterirsen amenna beşey dediğim yok, ancak dediğim gibi senin ne demek istediğin kime yazmak istediğin pek anlaşılmıyor hep çelişkilerle dolu, bu arada aman senin sevgine de muhtaç değiliz eksik kalsın...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2008, 11:19   #64
Pusula_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biz birbirimizin avukatı değiliz de galiba sen birilerinin avukatı ya da basın sözcüsü olabilirsin,her siyasi,ideolojik konulara atladığın için sürekli
Şimdi diyeceksin ben berata yazmıştım sen niye cevap yazıyorsun.Sen "siz birbirinizin avukatımısınız" dersen doğal olarak cevap vermek zorunda kalırım yani yazı yazarken tek kişiyi hedef gösterirsen amenna beşey dediğim yok, ancak dediğim gibi senin ne demek istediğin kime yazmak istediğin pek anlaşılmıyor hep çelişkilerle dolu, bu arada aman senin sevgine de muhtaç değiliz eksik kalsın...
yakamoz kardeş, yine yargıçlık yaparak pek çok şeye karar verip hükme bağlamışın, helal olsun ne diyem Bir insanı severek yaptığı meslekten alıkoymak zordur
Ben seninde belirttiğin gibi başkasınada yazsam hemen sen devreye giriyorsun,
buda kimin basın sözcüsü olduğunun açık delili değilmi kardeş
Başkasının adına karar vererek, sevgine muhtaç değiliz demek tuhaf bir durum.Bunu sana özel yollasam haklısında, sen zaten kapsamalanı dışındaydın onun için bunu belirtmene gerek yoktu bence
Yorumları kişiselleştirmek site sakinleri adına iyi birşey değil, başka arkadaşlar elbetteki topicle ilgili yorumlarını yazacaklar.
Hoşçakalın herkese iyi yorumlar.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2008, 11:30   #65
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 697 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yukardan bir vızzzzz sesi geldi ama kimden geldi acaba?
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2008, 16:49   #66
Pusula_58
Usta Yiğido

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yukardan bir vızzzzz sesi geldi ama kimden geldi acaba?
bende aşağıdan bir tısssss sesi duydum ama kimden geldiki?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)