|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kocak58 Şuan
Son Aktivite: 08.09.2011 19:41
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
niye durmadan tartışma ortamı yaratmaya çalışıyosuz zaten bu ülke bu yüzden gelişmiyo biri bi yem atıyo herkes sazanlıyo
bırakın alevi sünni kavgasını allah doğru yolu göstermiş isteyen görür isteyende başka şekilde inanır cezasını kendi çeker biz uyarmakla mükellefiz kabul ederse eder gerisini kendi bilir
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
EĞER ALEVİLİK SEVMEKSE HZ ALİYİ HER SUNNI EN KOYU ALEVİ.....
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuyu şimdi okudum. Yine üzüldüm. Dünde bin kere söylememe rağmen aynı şeyi bugünde tekarlamışsınız.
"Yönetim!!" diye haykıranlar var. Biz size kimin atıldığını. Hangi konunun silindiğini. Kimin uyarıldığını. Kimlerin yönetimde olduğunu. Açıklamak zorunda değiliz. Ki açıklamıyoruz zaten. Eğer biri size hakret ettiyse. Sizi rahatsız ettiyse bize özelden msj atarsınız gereğini yaparız. Forumda konu açarak "Yönetim Duy Sesimizi" diyerek bir çözüme ulaşamazsınız. Bugünde bu tartışma devam etmiş. Umarım bir konu daha açılmaz. Eğer açılırsa uyarı yapmadan gerekenler yapılır. Birkez daha söyliyorum. Yönetime akıl vermeyin. Yönetimden "gizli kalması gereken" şeyleri istemeyin. Eğer istekleriniz şikayetleriniz varsa bize özelden bildirin. Benden sonra umarım cevap yazmazsınız bu konuya. Konunun devam etmesini istemiyorum. Konu burda kapanmıstır. Saygılar... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|