Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.08.2008, 20:24   #24
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 828 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: Konya'da öğrenci yurdu çöktü!

Arif COŞKUN abi,

ABİRCAN hemşerim,

Deniz 3558 arkdaşım,

Yanlış düşünüyorsunuz,bu bir kuran kursudur,hesab sorulmaz,takdiri ilahi deyip geçmelisiniz.Bir milyonluk bir konyada 6 yıl önce bir zümrüt apartmanı çöker,bu defada bir kuran kursu,ortak noktaları aynıdır,yapan kişiler dini bütün adamlar,savunma hazır;Depremi bu bölge bilmez malzemeden çalınır,kafa yormaya gerekde kalmazsa,biraz önce dediğimiz gibi,takdiri ilahi vesselam.
Onlarca genç kızımız,vurdumduymazlığa,umurs amazlığa kurban gider,anne ve babaları değil asgeri ücrete eve bir öğünlük yemek götürmeye paraları yok.Sadece ölen arkadaşlarımın değil,yurttaki tüm ögrenci velilerinin durumu aynı.Bu kadar sorumsuzlukta,bir anne ve babanın canını kopartıyorlar,o anne ve babanın değil mahkemeye gidip hak aramak,feryatları bile duyulmuyor.
Her olumsuz olayda olduğu gibi burdada,eğitimsiz ve aç bırakdığın insana isdediğini yaptırabilirsin mantalitesinde olduğu gibi,vatandaşım zaten aç,benim sevgili arkadaşlarımda kalkmış burda hak-adalet-insan sömürüsünden bahseder.

Bırakın arkadaşlarım;

Biz üç beş arkadaş biliyorum ve tahmin ediyorum ki,bizim başımıza gelmesini istemediğimiz bir olumsuzluğun,komşuma-arkadaşıma ve hatta düşmanımın bile başına gelmesini istemezken,olası bir olumsuzlukta sesimizi yükseltip bunların son bulmasını isterken,bir nevi tarih öncesinden kalmış dinazorlar gibi oluyor,site içerisinde sırıtıyoruz.

Lütfen;
sadece-
- Allah acil şifalar versin;
-Geçmiş olsun,

Gibi klasik dileklerde bulunalım,tatlıya-tuzluya-sütlüye karışmayalım.

Bakın ne güzel tekdüze-yeksenak bir nizama gelir,dini konular içeren konularda aleyhte yazı oldumu-dinsiz-gavur- gibi damga yenmez,değilmi.

Ama başka konular oldumu yazınız,ağzınıza dilinize ne gelirse,oh ne ala kebapdır.

Haaaa konumuzada dönecek olursak,

Allahımdan geçmiş olsun der,kalanlara acil şifalar diler,yeni yurtların ve kuran kurslarının aynı ölçekde hizmete açılmasını temenni ederim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)