|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#15 | |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
Engin abi gerçekten çok güzel mükemmel bir birliktelik dayanışma örneği sergilemiş olup;iftar davatine katılan herkesden ALLAH Razı olsun hele hele gurbetteysen sıladaysan bu birlik dayanışmanın önemini sanırım sizlere sormak gerek neticede sılayı hasreti özlemi çeken bilir abi harbiden BÜYÜKSÜN Abi yakışır süper bir organizeye imza atmışsın oooo tavuklar sarmalar çorbalar salatalar tatlılar v.s v.s sonra çaylar menü çok şükür geniş herkese bol bol yetmiştir ALLAH Razı olsun abi senden inan ayakta alkışlıyorum abii İnşallah Tr ye birgün gelirseniz bizde yaparız gerek iftarımızı gerek sahurumuzu gerekse Ramazan sonrası bir yemeğimizi candan içten muhabbetimizi inşallah bir gün nasip olur.. Abi tek beğenmediğim bir nokta var oda idare edeceğiz hani dedim saçlara Jöle sürecektin ![]() ![]() ama neyse abi yine Karizmasın sen Bu arada abi en büyük rakamsal olarak katılımı sanırım hamburg gerçekleştirdi .Son Skor durumu şöyle..![]() 1.)Hamburg Off yaaa![]() 2.)İstanbul ![]() 3.)Sivas ![]() 4.)Ankara 5.)Gelsenkirchen 6.)Abd 7.).... 8.) 9.) 7-8-9 Mersin Fransa İzmir de yapılacak organizasyon gerçekleşmedi henüz şu an yenilmezlik ünvanını elinde bulunduruyorsun dedim ben İst hamburg avantaja kalır Ama sen epey farklı bir galibiyete imza atmışsın abi Şike felan yok değilmi abi ama seneye sıkı bir çalışma yapıp bomba gb Transferler gerçekleştireceğiz hem menü zenginisiniz hemide Bomba gb taraftarın var abi Oleyyyyy oleyyyyyy çektirseydin çayları yudumlarken bariiiii kıskandık beaa abi ne edersin |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|