![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BİR ERKEĞE VURULMUŞ KADINDA NE DEĞİŞİKLİKLER OLUR?
MAKYAJ Aşık olan bir kadındaki ilk göze çarpan belirti, buluşmaya direkt olarak işten çıkıp gitmek yerine, makyaj için eve uğraması. Tabii karşı tarafa bunu çaktırmamak da oyunun bir parçası. Genellikle şu cümleyle durum kurtarılır: "Özür dilerim sevgilim, üstümü değiştirecek zamanım olmadı.." Birçok kadının gözlerine kalem sürmeyi, aşık olmakla birlikte öğrendikleri ayrı bir gerçek. Manikür de aşkın bir belirtisi. Tırnaklar boyanmaya başlanır, hafifçe uzamalarına izin verilir. Aşık kadının en zorlandığı an ise dudaklara ruj sürüp sürmeme kararı. Çünkü sevgilinin ilk öpüşmeden sonra vazgeçme rizikosunu yaşayarak buluşmaya gitmek hiç de kolay olmasa gerek. GİYSİLER Aşık kadının ne giyeceğim kaygıları en alt düzeye inecektir. Çünkü onun için artık, onunla tanıştığı ilk gün giydiğinden başka bir giysinin söz konusu olması olanaksız. Sokakta, kış günlerinde dahi parlak renklerin hakim olduğu giysilerle dolaşan kadın kesinlikle "aşıklar listesi"ndendir. Aşk ile birlikte iç çamaşırlarında büyük bir değişim söz konusu olmamakla birlikte, sliplerin küçülmesi de sık rastlanan bir olay. Bir de iç çamaşırı renginin seçiminde beyaz ve griden, siyah ve kırmızıya doğru bir eğilim göze çarpabilir. Aşık kadını bir de bacaklarını koyuş biçiminden de saptamak mümkün. Çoraplar kırışmasın diye bacak bacak üstüne atmaktan kaçınacaktır. Ayakkabıların da sürekli boyandığını unutmayalım. SİGARA İÇME Konuşurken sigara içme ve dumanı havaya üfleme gibi kötü alışkanlıklar birdenbire yok olup gider. Daha hafif sigara markaları tercih edilmeye başlanır. Bir kadın sigarasının yakılmasını, hele rüzgarlı havada bekliyorsa büyük olasılıkla aşık demektir. Sigara yakma bahanesiyle, rüzgarda sevdiği erkeğin ellerine dudaklarını yaklaştırma fırsatını asla kaçırmayacaktır. kadınlar aşık olunca sigarayı bile bırakabilir. SAÇLAR Daha enerjik bir biçimde taranmaya başlanır, daha fazla dökülür ama buna aldırış edilmez. Her zamankinden daha iyi ve güzel oldukları düşünülür. Aşık kadın için saçları şampuanlamanın ideal zamanı, buluşmadan iki buçuk saat öncesidir. Bunun bir saat yirmi dakikası kurutma işlemiyle geçer. AİLE İLE İLİŞKİLER Birdenbire anne ile ilişkilerin mükemmelleştiği, babaya karşı daha anlayışlı davranıldığı görülür. Aşık kadının, kız kardeşine çok sevdiği küpeleri ödünç vermesi bile mümkün. VÜCUT TÜYLERİ Epilady'nin acı vermediği ilk kez hissedilir. Ama yine de çeşitli marka jiletlerden tamamen vazgeçilmez. Ne olur ne olmaz kaygısıyla. İlk kez estetiğin bir tıp alanı olduğundan söz edilir. Ve yine ilk kez kış ortasında mayo alışverişi hayalleri kurulmaya başlanır. AYNALAR Normalde beş dakika süren ayna muhabbeti, 46 dakikaya çıkmıştır. En etkileyici pozisyon araştırmalarına geçilir. Bu konuda aşık kadının en yoğun tercihi "Mısırlı pozisyonu", Yüz karşıdan, vücut profilden. Böylece göğüslerin daha iyi ortaya çıkması sağlanır. DOSTLAR Sevgili konusunda bazı dostların görüşleri kuşkusuz önemli. Onun hakkında olumsuz bir düşünce bildirenler, kendilerini birdenbire dostlar listesinin en alt sırasında bulabilirler. Öte yandan "sempatik bir çocuk' yorumunda bulunanlar, dostlar hiyerarşisi içinde hemen ön sıralara yükselirler. Aşık kadının bir özelliği de, bu duygusunu paylaşmak istemesi. Aşk genellikle yalnız yaşanmayan bir mutluluk. Bu nedenle onun bu duygularını sürekli dostlarına anlatması çok doğal. Dinlemesini bilen dostlar en gözde dostlardır. Anlatılanlara ilgi göstermeyenler ise her an defterden silinebilir. Bir de aşık kadının, dostlarından gelen telefonlara fazla sıcak yaklaşmamasını ve baştan savma yanıtlarla konuşmayı geçiştirmesini anlayışla karşılamak gerekiyor. Çünkü kafası, her an sevdiği erkekte ve ondan gelecek telefondadır. TATİL Eğer o tatile çıkmıyorsa, tatile çıkmamak hayatın sonu değil. Ama onsuz tatil bir felaket... TELEFON Aşık kadında aşkla birlikte gelişen en belirginliklerden biri, her duyduğu telefon sesine kulak kabartmaktır. Öte yandan, işyerinde çalışma arkadaşlarının telefonlarına karşı belli bir sinirlilik göstermeye başlarsa onu hoşgörmek gerekir. Sevdiği erkek kuşkusuz ona, "Biraz sonra seni arayacağım" demiştir. Sık sık telefon ahizesine bakmasını da yadırgamayın, çünkü beklenen telefon geciktikçe, ahizenin iyice kapanıp kapanmadığına ilişkin kontroller artacaktır. Ahizenin oturmasında sorun yoksa bu kez kafayı fişin takılı olup olmadığına takabilir. Çalışan aşık kadının bir başka büyük derdi, tuvalete gidip gitmeme arasında kararsız kalmak. Ya tuvaletteyken telefon gelirse. Bunu, en yakın mesai arkadaşına, "Benim yerime sen bakarsın' diyerek halletmeye çalışan kadınların sayısı oldukça az. ÇOCUKLAR Aşık kadında çocuksu davranışların yanı sıra, çocuklara ilişkin yaklaşım farklılıkları da gözlenen bir olgu. Bir kere çocuklara karşı çok daha anlayışlı ve yumuşak davranacaktır. İkinci olarak, sevdiği kişinin çocukluk fotoğraflarını görmek isteyecektir. Ona sık sık, "Çocuklara bayılıyorum" diyorsa, bu evlilik için yakılmış bir yeşil ışıktır. Ama her şeye karşın "çocukları pek sevmem' diye ortalıkta konuşuyorsa, sevdiği erkek büyük bir olasılıkla evli ve çocuk sahibidir. İŞTAH Aşık olunca yemeğe zaman yoktur. Tabii aşırı şişmanlamak da söz konusu olamaz. Yemek masasında büyük bir fedakarlıklar senaryosu sergilenir. Yemekte iki parça et varsa, küçük olanı, pastanın en küçük dilimi büyük bir gönül rahatlığıyla seçilecektir. GÖZLER Aşık bir kadında gözlenen iki tipik davranış daha. Gözlüklerin zorunluk gerektiği anlar dışında takılmaması ve lensleri çıkarmak için uluorta biryer yerine kesinlikle tuvaletlerin seçilmesi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 775
![]() ![]() |
![]() Normalde beş dakika süren ayna muhabbeti, 46 dakikaya çıkmıştır
![]()
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() murat_koc Şuan
![]() Son Aktivite: 24.09.2008 11:02
![]() |
![]() ya fatos bu resmi nerden buldun ya o kadar çok sey ifade ediyorki müthiş
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() halil özturk Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2010 13:50
![]() |
![]() fatoş kalk oradan tren gelecek birazda.saka saka.ya okudumda gercekten dogru ya bunlar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hmmm ben kendimi bu kadinlarin icinde bulamadim ya ben hic asik olmamisim yada bu kadin genellemesi dogru degil ![]()
![]() |
#7 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1080
![]() Alıntı:
yoooo ben sen diyon demiyomki yaa ben alinti oldugunu farkettim ama hayir ben Asik oldum hatta ve hatta halen ASIGIM
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2198
![]() ben doğal olmayı tercih ederim makyaj yapmam ama diğerleri doğru sevdiğim kişiyle konuşurken heycan basıyor
![]()
![]() |
#10 |
Yasaklı
![]() ötükenindelisi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2008 14:37
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AŞIK VEYSEL RÖPORTAJ VE TÜRKÜLERİ | Bilmiyorum5 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 1 | 22.12.2007 09:56 |