|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 839
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arif gardaş neredesin
Neler çektim hiç bilmezsin Geçmiş olsun da demezsin Canım gurban Sivasıma Not: eee nazım kime geçipte sitem edeceğim. Tabiki siz canlarıma. Bir buçuk aydır elim kırıktı ve alçılar içinde idi.Allaha şükür alçıdan kurtuldum bu kezde atel ile sardılar.Tam o gün ısrarla Antalya'ya 5.Uluslararası Şairler Toplantısına davet edildim. Kırık elimle sargılarımla iyiki gitmişim.Ödül alacağımı bilmiyordum.Dünyanın dört bir tarafından gelen şairlere Canım Sivas'ımı onurla,gururla temsil edip Sivas şiirlerimi okudum. İki farklı ödülümü alıp geldim.Her ne kadar kendi toprağım Sivas'ım kadir kıymet bilmiyorsa da başarılarımı yabancılar farketti.Ne mutlu bana. Ödüllerimi alırken gözyaşlarımı tutamadım.Çünkü kendi toprağımda almak isterdim bunca ödülleri.Sağlık olsun yüreğim buruk olsa da ben aynı azim ve hırsla çalışacağım. Kalemim bedenim solana kadar susmayacak..... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |