|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bugün akşam saat 18.00 sularında da merkez'e yağdı.
______________________________ ______________
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 770
![]() ![]() |
![]() Son yıllarda hep yazları gider oldum memleketime.
Kışını, soğuğunu, kar' ını, nede özlemişim aaah ah... Kısmet olursa bir de kış mevsiminde gelmeyi arzuluyorum. Şeeeyle, Gocuğu sırtığa geçirip, yoldan-belden gelip, ellerimin soğuktan uyuştuğu ve pelit-tezek garışımı gurül gurül yanan ocakbaşında ısınacaam mı acep ? Aaaah ah... Nasıb olur mu acep ? Gış-gıyamet, gar-dipi, vuuuuuuuuuğv uğultusu eşliğinde, çaydanlık fokurtusu ahenkli bir nağme yayarken etrafa, ocakbaşında külde paddes közlemesi, gırla giden muhabbetler... Aaaah ah... Nasıb olur mu acep ? Zabahın ilk ışığıynan, it gibi titriye titriye bacıya cıhıp gar kürümek, peşinden loğ çekmek ve sonrasında da sobanın gıyısına kedi gibi gıvrılıp uyuşmak naader has he mii...? Aaaah ah... Nasıb olur mu acep ? Çolak Ehmedağa dayımın ahurundan at kızağını gizli gizli götürüp, çocukluğumuzda olduğu gibi içine 8-10 gişi doluşup, Güccük Koruluktan aşşa gendimizi salarken yaşadığımız o çocuksu hazlarımızı yine yaşar mıyım acep...? Aaaah ah... Nasıb olur mu acep ? Çatalkayadan gelen keklik seslerini duyar duymaz, dağlara tırmanırken, kah yardan yuvarlandığımız, kah kayalıklarda çığ tehlikesine maruz kaldığımız o güzelim korkuyu yine yaşar mıyım acep...? Aaaah ah... Nasıb olur mu acep ? Kurban Bayramında memleketime gelsem; bu duygularımı yaşayabşlmem için o günlerde kar yağr mı acep...? Aaaah ah... Aaaah ah... Nasıb olur mu acep ?
![]() |
#13 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Hadise YAĞMURLU PARÇALI BULUTLU PARÇALI BULUTLU ÇOK BULUTLU YAĞMURLU ..Bu sıcaklıklarda kar yağması nerdeyse imkansız.Zaten yağmadı da. ![]() Ya da nereye yağdı? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 06:14
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() abla senın yasadıgın sehre benım yasadıgım ulkeye yagmıyo ama yarın aksam 6 da evumdeyım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() Yılın ilk karı hayırlara vesile olur inşaallah. Ancak gerisi geçen yılki gibi gelirse Allah yardımcınız olsun
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Geç bilen kaldı karın düşmesi küresel ısınmanın bir sonucu olarak bunlar oluyor yoksa kış mevsimi Sivas'ımızda çok sert geçer.....
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2312
![]() Herşeyi zamnında yaşamak gerekir kar yağmadığı zaman kışın geldiğini anlamıyoruz bile ben İstanbul'da doğru düzgün kar görmedim onun özlemini çekiyorum Sivas'ta olmayı çok isterdim hele birde kartopu oynasam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() her mevsimin ayrı güzelliği var......
![]() |
#19 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İstanbul'a bir kar yağmadı gitti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Yiğido
![]() jasminiron Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 628
![]() |
![]() DARISI İSTANBULLULARIN BAŞINA DESEM DUAMI OLUR BEDDUAMI BİLEMEDİM MALUM DOĞALGAZ ZAMMI VATANDAŞI ŞİMDİDEN BEZDİRDİ AMA DİĞER TARAFTAN SUSUZLUK ANCAK KARLA GİDERİLEBİLİR TEK UMUDUMUZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|