Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2009, 01:09   #41
demirkan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

demirkan Şuan demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.01.2010 22:42

Tecrübe Puanı: 0 demirkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Faşist statükocu zihniyetin son çırpınışları artık bunlar.Halkın iradesine saygı duymayan onun seçtiklerini benimseyen bazı kesimler, türlü hilelerle ve entrikalarla kamuoyu desteği yaratıp, olayları farklı yönlere çekip, gündemi çok farklı alanlarda meşgul etmektedirler.Aslında sorun şuradan geliyor.Tabiki ortada bir hukuksuzluk var.İktidara karşı bir direniş, bir baş kaldırı var.Halkın seçtiğini benimsemeyen bazı kesimlerin yaptıkları illegal davranış ve tutumları var.Ancak bunlar önceden de vardı.İşte önceden bunlara kimse dokunamıyordu.Hiçbir savcı ne ordu ne de yargıdan hiç kimseyi sorgulama cesaretini kendinde göremiyordu.Ancak şu anki dönemde artık bunların rafa kalktığını hiç kimsenin bir üstünlüğünün veya dokunulmazlığının olmadığını görmekteyiz.Bunlar sevindirici gelişmeler.Bu ülkede rahip santaro cinayetleri,hrant dink,malatya daki kitabevi baskını,danıştay saldırısı,şemdinli olayları,cumhuriyet gazetesi ne bombalı saldırı olayı gibi vakalar ile ilgili büyük bir soruşturma devam etmekte.Tabiki İktidarı yıpratmak için yapılan çalışmalar var,olacak da.Çünkü halkın seçtiği iktidarı benimsemeyen kitleler için bu durum hiç kolay değil.Bunun için türlü oyunları olacak.Gerek basın yoluyla gerekse kamuoyu desteği oluşturma yoluyla gerekse diğer kanallarla.Çünkü kolay birşey değil 50 yıllık bir örgütten bahsediliyor.Bunun uzantıları yönetimin her kademesinde vardır.
demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 01:10   #42
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 805 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yani hükümetin işi gücü yok savcıya emir verecek şunu yakalayın bunu tutuklayın diyecek Baskın yapılan yerde ele geçirilen silah,mühimmat,el bombası vs... gibi şeyleri yine hükümet planlayacak, bunları yargılayan hükümet aracılığıyla savcılar olacakYaw iki gün önce sizler demiyor muydunuz yargıya saygı duyun yargı işini yapsın diye.Ne çabuk döndünüz.Alla alla kardeşim bu hükümet de neymiş yaw.Herşeyi hükümet yapıyor.Gökten taş yağsa hükümet yapacak valla...
Hoşgeldin kardeşim,Hükümet için çalışan bir memursunuz,durum vaziyet anlaşıldı.Ben hiçbir zaman yargıya saygı duyun demedim,bu hükümet ile beraber yargı-hukuk-demokrasi herşey öldü gitti,Allah rahmet eylesin,kalanlar sağolsun.240 milyar dolarla aldığı borç,540 milyar dolar oldu.Konu ile alakası memleket batağa gitmiş,aslı astarı olmayan sözde çete-darbe söylenti safsatası.Bana laf gelsin ama hükümete laf söyletmem,ben müslümanım ama komşun aç yatarken ben tok mışıl mışıl yatarım mantığı he.Belediyede senin gibi çalışanların tuzu kuru-etliye sütlüye karışmayalım,dini bir iki kelime geçerse savunalım,ne olsa maaşlarınız 2 milyar eski hesap yeni 2 000 ytl ye yakın.
Madem devlet-millet için kafa yorup çözüm aramak derdi yok,alıntı yapıp sataşmaksa buyurun.
Alt 09.01.2009, 01:11   #43
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Yani hükümetin işi gücü yok savcıya emir verecek şunu yakalayın bunu tutuklayın diyecek Baskın yapılan yerde ele geçirilen silah,mühimmat,el bombası vs... gibi şeyleri yine hükümet planlayacak, bunları yargılayan hükümet aracılığıyla savcılar olacakYaw iki gün önce sizler demiyor muydunuz yargıya saygı duyun yargı işini yapsın diye.Ne çabuk döndünüz.Alla alla kardeşim bu hükümet de neymiş yaw.Herşeyi hükümet yapıyor.Gökten taş yağsa hükümet yapacak valla...
Aslında neredeyse o noktaya gelmiştir, bence de böyle bir örgüt vardır ve yokedilmelidir ancak işin cılkı çıkmıştır, evinde silah felan bulunanlar tabii ki cezalarını çekmelidir, her bağlantısı olan adam cezasını almalıdır ama İlhan Selçuk'un, Mustafa Balbay'ın, Sivas'ta gözaltına alınan öğretim üyesinin, Kemal Gürüz'ün, Tuncay Özkan'ın, Sabih Kanatoğlu'nun, Kemal Alemdaroğlu gibi aydınların ne işi olur bu insanlarla, bu insanlar darbelerin acısını en ağır şekilde tatmış insanlardır geçmişte, benim en yakın iki arkadaşımda gözaltına alındı İzmir'de sorulan sorular o kadar komik, suçlamalar o kadar komik ki anlatamam gözaltına alınanların %70'inin tek suçu AKP muhalifi olmaktır, geriye kalan %30'un da haklılık payı olabilir. Hem dün gözaltına alınanlarla aynı dönemde ordu komutanlığı yapmış 4 kişi var, 3 tanesi ordu komutanı, biri jandarma genel komutanı, şimdi bu adamların elinde jandarma var 3 tane ordu var o zaman darbe yapmıyorlar da emekli olduklarında mı darbe yapmak akıllarına geliyor. 3 amaç vardır bunlardan 1 tanesi haklı ve meşrudur. Haklı olunan konu derin devleti çökertmek sonuna kadar arkasındayım, diğer iki taneside TSK'yı yıpratmak ve muhalif sesleri kısmak ve gündem değiştirmektir.

Saygılarımla....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 01:18   #44
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 636 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Blinzeln Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hoşgeldin kardeşim,Hükümet için çalışan bir memursunuz,durum vaziyet anlaşıldı.Ben hiçbir zaman yargıya saygı duyun demedim,bu hükümet ile beraber yargı-hukuk-demokrasi herşey öldü gitti,Allah rahmet eylesin,kalanlar sağolsun.240 milyar dolarla aldığı borç,540 milyar dolar oldu.Konu ile alakası memleket batağa gitmiş,aslı astarı olmayan sözde çete-darbe söylenti safsatası.Bana laf gelsin ama hükümete laf söyletmem,ben müslümanım ama komşun aç yatarken ben tok mışıl mışıl yatarım mantığı he.Belediyede senin gibi çalışanların tuzu kuru-etliye sütlüye karışmayalım,dini bir iki kelime geçerse savunalım,ne olsa maaşlarınız 2 milyar eski hesap yeni 2 000 ytl ye yakın.
Madem devlet-millet için kafa yorup çözüm aramak derdi yok,alıntı yapıp sataşmaksa buyurun.
Sende chp nin memurusun galibaKardeşim yargı zaten siyasallaşmıştı yeni değilki.Ayrıca biz burda hükümetin icraatlarını değil ergenekon ile ilgili konuşuyoruz.Madem böyle bir konu konuşacan açarsın bir konu biz de yorumumuzu yaparız.En azın sizin gibi hikaye anlatmayız millete dimi
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 01:20   #45
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Blinzeln Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sende chp nin memurusun galibaKardeşim yargı zaten siyasallaşmıştı yeni değilkiAyrıca biz burda hükümetin icraatlarını değil ergenekon ile ilgili konuşuyoruz.Yine konunun dışına çıkmışsınMadem böyle bir konu konuşacan açarsın bir konu biz de yorumumuzu yaparız.En azından sizin gibi hikaye anlatmayız millete dimi
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 01:27   #46
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aslında neredeyse o noktaya gelmiştir, bence de böyle bir örgüt vardır ve yokedilmelidir ancak işin cılkı çıkmıştır, evinde silah felan bulunanlar tabii ki cezalarını çekmelidir, her bağlantısı olan adam cezasını almalıdır ama İlhan Selçuk'un, Mustafa Balbay'ın, Sivas'ta gözaltına alınan öğretim üyesinin, Kemal Gürüz'ün, Tuncay Özkan'ın, Sabih Kanatoğlu'nun, Kemal Alemdaroğlu gibi aydınların ne işi olur bu insanlarla, bu insanlar darbelerin acısını en ağır şekilde tatmış insanlardır geçmişte, benim en yakın iki arkadaşımda gözaltına alındı İzmir'de sorulan sorular o kadar komik, suçlamalar o kadar komik ki anlatamam gözaltına alınanların %70'inin tek suçu AKP muhalifi olmaktır, geriye kalan %30'un da haklılık payı olabilir. Hem dün gözaltına alınanlarla aynı dönemde ordu komutanlığı yapmış 4 kişi var, 3 tanesi ordu komutanı, biri jandarma genel komutanı, şimdi bu adamların elinde jandarma var 3 tane ordu var o zaman darbe yapmıyorlar da emekli olduklarında mı darbe yapmak akıllarına geliyor. 3 amaç vardır bunlardan 1 tanesi haklı ve meşrudur. Haklı olunan konu derin devleti çökertmek sonuna kadar arkasındayım, diğer iki taneside TSK'yı yıpratmak ve muhalif sesleri kısmak ve gündem değiştirmektir.

Saygılarımla....

Peki kardeşim Tuncay Özkan,Sabih Kanadoğlu,Kemal gürüz,Tuncay özkan gibi kişilerin dokunulmazlıkları yok dimi.Ayrıca bu kişilerin soruşturma ile ne gibi bir ilgileri var onu da bilmiyoruz.Eğer biliyorsanız söyleyin lütfen neden soruşturmalarına başvurulmuşKimse bilmiyor şu an eğer varsa bir suçları zaten çekecekler yoksa da serbest bırakılacaklar.Ayrıca tabiki akp ye muhalif olacaklar.Çünkü bir derin devlet yapılanmasından bahsediyoruz bu soruşturmada.Bu derin devlet halkın seçtiği partiye yani akp ye karşı bir yapılanma bu.Bu yapılanmayı gerçekleştirenlerin akp karşıtı olması son derece doğal...
Alt 09.01.2009, 01:30   #47
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Bir tane fazladan yorum olmuş yawYönetici arkadaşımız birini silerse hiç fena olmaz.Hangisini isterse silsin hiç farketmez
Alt 09.01.2009, 01:46   #48
58_yıldızeli_58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

58_yıldızeli_58 Şuan 58_yıldızeli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2010 16:28

Tecrübe Puanı: 0 58_yıldızeli_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaw sıvasdan bole yellozlar cıkmazdı ama
58_yıldızeli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 03:42   #49
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Peki kardeşim Tuncay Özkan,Sabih Kanadoğlu,Kemal gürüz,Tuncay özkan gibi kişilerin dokunulmazlıkları yok dimi.Ayrıca bu kişilerin soruşturma ile ne gibi bir ilgileri var onu da bilmiyoruz.Eğer biliyorsanız söyleyin lütfen neden soruşturmalarına başvurulmuşKimse bilmiyor şu an eğer varsa bir suçları zaten çekecekler yoksa da serbest bırakılacaklar.Ayrıca tabiki akp ye muhalif olacaklar.Çünkü bir derin devlet yapılanmasından bahsediyoruz bu soruşturmada.Bu derin devlet halkın seçtiği partiye yani akp ye karşı bir yapılanma bu.Bu yapılanmayı gerçekleştirenlerin akp karşıtı olması son derece doğal...
ben de aynı şeyi söylüyorum, adamların iddianameleri hazırlanmadı, dava 1 sene sonra başladı içerde birisi can verdi kötü şartlardan ötürü sağlığını etkiledi, adam öldükten 2 gün sonra tahliye kararı çıktı hakkında bu nedir? hangi vicdana sığar bu? Suçlular cezalarını çekecek, bu insanlar gözaltına alınamaz, dava açılamaz haklarında diye bir kaide yok ancak kaçma ihtimali söz konusu olmayan insanların içerde durmasının nedeni nedir? Parti kurmaları mı? Seçimlere girmeleri mi engelleniyor yoksa, şu anda mevcut olan iddianamede Tuncay Özkan'ın adı geçmiyor örneğin, neye göre aldın? Belli değil, adam CHP'ye üye olmak istiyor bununla ilgili belli çabası var "Ergenekon'un CHP'yi ele geçirmek için seçtiği adam Tuncay Özkan" düşüncesi ile delil olmadan içeri alınıyor. İçeri alınanlardan birisi ADD'de Şener Eruygur'a muhalif ve ADD'yi elinden kurtarmak için çaba harcıyor, adam hakkındaki suçlama Ergenekon'un ADD'ye sızması için görevlendirilmiş. Yahu adama sormazlar mı Şener Eruygur zaten Ergenekon sanığı, genel başkan olmuş ADD'ye daha ne ele geçirmesi???
Bu tür örneklerden ötürü ben cılkı çıktığını düşünüyorum bu davanın, ve en büyük üzüntüm ve korkum, altından kalkamayacaklar ve gerçek suçlularda hakettikleri cezaları almayacaklar...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 07:57   #50
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 725 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyseki zamanında yakalanmışlar yoksa sivas 2 temmuz gibi gene kara bir lekeyi bir sahte ülkücü yüzünden alnında taşıyacaktı
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)