|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Gülümü bana sevdirmezler
Gariben yüzüm güldürmezler Dermanı yoktur bu derdimin Hem yaşatmaz hem öldürmezler Yedi veren güllerim soldu Dostum darda düşmanım oldu De gel Bıra bu can yoruldu Ömür yetmez vaktimiz doldu Hele Bıra Bi gelde oturda halimi sor Kurban olam hele gel Baksana nicedir yüzüm gülmez sızım dinmez Sen nerdesin ben nerdeyim Baksana bu şehre bu yaban ele Seni aldı götürdü Canımdan can aldı Yav bunlar şimdi gerçekmi Bıra Niyeki ayrı düştük Sen o yana ben bu yana Eskiden ne güzeldi Bıra Şimdi ne oldu Seninde yüzün geliyormu eskisi gibi Belki belki Hala temizmi yüreğin belki Bak dağın yamacına Bıra bir şahan konuş Aynı benim gibi Bıra Birazdan burdan uçar gider Aynı senin gibi Bıra Daha nasıl desemki Bıra Yoklugun yüreğimde yara Gurbet eller sılamız oldu Sende vurdun gittin bu cana Yedi veren güllerim soldu Dostum darda düşmanım oldu De gel Bıra bu can yoruldu Ömür yetmez vaktimiz doldu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|