|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu mudur Siyaset??? Yazıkkkkk
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Erdoğan'ın Davos'u terketmesini eleştirdi. Öymen, bu hareketin Türkiye'ye pahalıya malolacağını iddia ederek şunları söyledi: 'Bu kadar haklı bir dava bu kadar kötü savunulamaz. Siz orada Hamas’ı değil, Filistin’i savunacaksınız. Siz biliyor musunuz, Hamas, AB’nin terörist örgüt listesinde PKK ile aynı sayfada. Şimdi siz Filistin halkının çektiği ızdırapları dile getirirseniz herkes sizi alkışlar, ama siz terörist Hamas’ı savunuyor ve bunların sözcülüğüne savunuyorsunuz. İnanılır gibi değil. Tamamen cihad fikri ile konuşuyor. Aslında modern dünyada Davos değil Erdoğan bitmiştir. Bütün Arap ülkeleri Hamas’a tepki gösteriyor. Sen savunuyorsun. İsrail’in insanlık dışı saldırıları ayrı bir iş. Ama gidip terörist Hamas’ı savunursanız, Türkiye’yi dünyada 5 paralık edersiniz. Peres’e ‘Sen’ diye hitap edemezsiniz. Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı’ dedi.
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|