|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() RECEP_YÜKSEL Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 12:05
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() Ben kırkbir senede istanbulu tamamını öğrenemedim
Kılıçdar oğlu nasıl öğrensin Bu arada adam istanbulu bilmiyor ama nedense İstanbul Milletvekili yiğidi öldür hakkını yeme derler büyüklerimiz istanbulun ilçelerindeki her aday aday olduğu ilçeyi biliyormu acaba? sırf eleştiri olsun diye eleştiriyoruz Kılıçdaroğlu soruyor Başbakan cevap veriyor buda ayrı bi olay Topbaş niye cevap vermiyor hani hep ne derdik HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KEŞEK BU KONULARDA SİVASLIYA SAHİP ÇIKSANIZ BU KADAR AMA YOK TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAYA DEVEM ÇALAN BENDENSE SORUN YOK SENEDEN SORUN ÇOK MANTIĞI OLDUĞU SÜRECE YOLA DEVAM
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
istanbulda yaşayan sivaslı eğitimciler | ZEHRAHAKAN | Türkiye'deki Sivas'lı Şirketler | 5 | 18.07.2009 12:08 |
İstanbul'da yağmur | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 27.07.2008 10:01 |
İstanbulda kaç sivaslı var biliyormusunuz ? | havacı | Arşiv | 7 | 08.05.2008 13:53 |
İstanbul'da en çok NERELİ yaşıyor | arikarinkuchi | Arşiv | 10 | 22.02.2008 13:15 |
-->İşte SİVASLILAR'ın Gücü... | ceylankimya | Arşiv | 5 | 17.01.2008 16:39 |