![]() |
#5011 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() yıLdız TiLbe-Su Olsam Sensiz Akmamki..!
-------------------------------------------------------------------------------- Anlamaz mı yüreğin ? Söyle maksadını.. Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var Rüzgarda kokun var.. çagırsam gelirmisin Neredesın Heves değilsin Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmamki Yalvaran bir kadınım Sevgilim adamım Yüreğinde merhamet olsun..! Alnımda yazın var Erkekçe sözün var Yollarına bakarak Çoğu tükenmiş bi hayatın var.. Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmamki |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar harbikiz58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5012 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali San
SARI GÛLLER SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5013 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() etkin-vaz gecemem
Yine Sensizim Bu Aksam. Sigaramı içiyor, seni düsünüyorum. Sen Beni KaLLesce vurdun ama Ben Seni, Ben Seni Canimdan cok seviyorum. Kendimden cok Seviyorum. Kendimden Cok Seviyorum... Hayatim ciLe iLe gecsede biLe. Sana oLan Askim, hic bitmeyecek. Sen beni hic mi hic, sevmesen biLe. Bu gönüL senden hic vazgecmeyecek. Hayatim ciLe iLe gecsede biLe. Sana oLan Askim, hic bitmeyecek. Sen beni hic mi hic, sevmesen biLe. Bu gönüL senden hic vazgecmeyecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yine yeniden ,hep....
Kazım Koyuncu..Bir yerdeyim..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5015 |
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 600
![]() |
![]() imkansız AŞK .
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sarissa_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5016 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1020
![]() Gel Gitme Kadın Ruhumu Hicranına Yakma
Gel gitme kadın ruhumu hicranına yakma inlet beni öldür beni ağyare bırakma karşında esirim bana düşman gibi bakma Atatürk'ün evde dinleyip, o sahne göz önüne gelir, dinleyenlerin gözler de yaşarır.. Olağan üstü bi şarkıdır dinledikce yaşarır gözler
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5017 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1020
![]() Alıntı:
Yıl 1934... Çankaya Köşkü’nde bir akşam... Atatürk’ün sofrasının müdavimi konuklar... Masanın önündeki saz heyeti, Atatürk’ün sevdiği şarkıları söylemekte... Sabiha Gökçen, o sıralar 20 yaşlarında ve her zamanki gibi, “Paşa Baba”sının yanıbaşında, sofrada... Atatürk’ün yakın arkadaşı Kılıç Ali ve Başyaver Salih Bozok da aralarında... Sohbet derin...Memleket meseleleri tartışılıyor... Atatürk çok neşeli... O sırada, saz heyeti Selahattin Pınar’ın “Gel Gitme Kadın” şarkısını çalıp söylemeye başlar... Birden Atatürk durgunlaşır ve susup şarkıyı dinler... Paşanın ani hüzününü farkeden masadaki konuklar, kadehlerini,çatallarını usulca bırakıp, susar. Atatürk başını tabağa eğer, gözlerinden yaşlar süzülür ve göğsüne doğru akarak, gömleğini ıslatır. Bu onun, konukları yanında ilk ve son ağlayışıdır. Salih Bozok, saz heyetine “kesin” anlamında işaret verir... Kılıç Ali de, konuklara da aynı işareti yapar... Gökçen, gözleri dolu dolu, Atatürk’ün ağlayışını izlemektedir. Az sonra, saz susar ve çekilir, masadakiler sessizce kalkıp gider, Atatürk tek başına kalır... Bir sigara yakıp bahçeye çıkar, saatlerce yürür... O gece,gözünü bile kırpmayan Gökçen, Atatürk’ün niçin ağladığını ve “Gel Gitme Kadın” şarkısının onu, neden bu kadar duygulandırdığını çok merak eder... “Yoksa bu büyük insan, kalp hazinesinde, çok geride kalmış, yılların küllendiremediği bir aşk masalı mı saklamaktadır...” Gökçen ertesi sabah Atatürk’ün odasına gider ve çekinerek konuyu açar: -Paşam, dün gece “Gel Gitme Kadın” şarkısı çalınırken çok müteessir oldunuz... Hatta, yanılmıyorsam, ağladınız da...” diyecek olur. Atatürk, ondan bir sigara ister ve susar ... Sonra Gökçen’i ve yaverlerini alarak, araba gezintisine çıkar... Saatler sonra ve ansızın, Gökçen’e dönerek, sabahki sorusunun cevabını, sırrını kendine saklayarak manevi kızına verir: -Unutma ki, Mustafa Kemaller de insandır!... Onlar da bazen ağlamak ister!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5018 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
![]() SaqoPa KajMéR------------BeYaBaN.........!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5019 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
![]() mustafa yıldızdoğan-dön gel
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5020 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() Sibel Bilgiç - alışamadım
yoksun burda seni sordum dalgalara güneş battı beni vurdun kahırlara yazık çok yazık sensizim yine kör düğüm oldum yine kahretsin seni sordum dalgalara martılara sandallara kahroldum sensizim dayanamam ben bu son gidişine alışamadım sensizliğe garip olurum hazan gecelere alışamadım bu son gidişine 10 küsür yillik bir sarki ama insan dinlemekten hic bikmiyor...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|