|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: Okullardaki Başarıyı Arttırmak İçin Ne Yapılmalı? | |||
| Başka Kaynaklardan Destek Verilmeli |
|
5 | 13,89% |
| Okullardaki Prosedürler Kaldırılmalı |
|
9 | 25,00% |
| Okullara Yasaklar Getirilmeli |
|
2 | 5,56% |
| Öğretmenler Eğitilmeli |
|
6 | 16,67% |
| Veliler Eğitilmeli |
|
6 | 16,67% |
| Öğrencileri sıkmamak |
|
8 | 22,22% |
| Katılımcı sayısı: 36. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
en başta gerici milli eğitim bakanı ve tüm il müdürleri değişmeli,
ortaçağdan kalma yönetmelikler kaldırılmalı, öğretmenlik mesleği tekrar kutsallığı hatırlanmalı ve öğretmenler çağın gereklerine uygun yetiştirilmeli ve hak ettiği maaşları almalılar, okullara spor zorunlu olmalı, kapalı spor salonlar mutlaka yapılmalı, laboratuvarlar kurulmalı, dil laboratuvarları artırılmalı, her sınıfa internet mutlaka bağlanmalı, eğitim süresi ve des saatleri artırılmalı, koreli gidiyor japon gidiyor 300 gün okula bizimkiler gidiyor 250 gün, çocuklar eğitime inter aktif katılmalı ezberci sistem ve test sistemi kaldırılmalı acilen meslek liseleri artırılmalı öss sınavı kaldırılmalı ve tüm dersaneler kapatılmalı daha da önerilerim olacak , anket çok kısır olduğu için şıkları seçemedim
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|