Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.03.2009, 13:47   #1
Yigit_07_58
Yiğido

Yigit_07_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yigit_07_58 Şuan Yigit_07_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2011 15:08

Tecrübe Puanı: 693 Yigit_07_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Yolumu kesmek isteyenler var"

Yolumu kesmek isteyenler var"
Muhsin Yazıcıoğlu Temmuz'da böyle demişti: "Ayağımı çelmelemek isteyenler başarılı olamadı"

26.03.2009 13:36
BBP Genel Bakanı Yazıcıoğlu, Temmuz ayında böyle demişti:
"Önümü kesmek isteyenler ayağımı çelmelemek isteyenler ve bize komplo teorileri ile bir şeyleri bulaştırmak isteyenler asla başarılı olamadılar ve bundan sonrada olamazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar.

EDİRNE,(AHT)- MESUT HAN

Kahramanmaraş'tan, Yozgat'a giderken helikopteri düşen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Temmuz ayında ilginç bir açıklama yaparak "Önümü kesmek isteyenler ayağımı çelmelemek isteyenler ve bize komplo teorileri ile bir şeyleri bulaştırmak isteyenler asla başarılı olamadılar ve bundan sonrada olamazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar" demişti.

Temmuz ayında Batı Trakya Türk Azınlığı lideri Dr. Sadık Ahmet'in 13.'ncü ölüm yıldönümü törenine katılmak için Edirne'nin İpsala sınır kapısında gazetecilerle görüşen Yazıcıoğlu, AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili tutuklanan ve çıkartıldığı mahkemenin nezarethane camından Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları hakkında slogan atan Yasin Hayal hakkında,
"O davanın hiç bir karesinde Büyük Birlik Partisi ve Muhsin Yazıcıoğlu yoktur. Ancak Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak BBP ve Muhsin Yazıcıoğlu itham altında tutabilmek ve böyle bir olaya ulaştırmak için çok özel bir gayret gösterildi. Ön hazırlık yapıldı. Provokasyon için program yapıldı ve planlı bir şekilde bu olayın içine çekilmeye çalışıldığımız gayet açık. Sırıtıyor ve bu artık gizli saklı da değil" diye konuşan Yazıcıcıoğlu, bu sözlerinin son TBMM İnsan Hakları alt komisyonunun yapmış olduğu incelemede de bu gayet net olarak ortaya çıktığına dikkat çekmişti.

Yazıcıoğlu daha sonra şöyle demişti:
"Bu olayda çok ciddi ihmaller var ve adeta sağır sultan duymuş böyle bir olay tezgahlanmış. Ne yapılmış, bazı devlet organları ile ilişkili kişiler Trabzon gezim sırasında yanıma takılmış, fotoğraf çekilmiş ve bu olay cereyan ettiği zaman basına hemen servis yapılmış. Bunun üzerine BBP ve Muhsin Yazıcıoğlu ismi özellikle bu olayların içine çekilmeye ve bulaştırılmaya gayet edilmiştir. Son olarak o mahkemede zanlı Yasin Hayal mahkeme sonrasında 'Türk İslam dünyasının lideri Muhsin Yazıcıoğlu'na saygılarımla söze başlıyorum dedi ve ardından yaşasın Alperenler, BBP iktidara geliyor' diye sloganlar attı. Niye attı? Niye böyle bir ihtiyaç duydu? Niye tam da böyle bir zamanda yaptı? Bütün bunlar aklı olan herkes tarafından kolaylıkla anlaşılacağı gibi ciddi bir komplo teorisi oluşturulmuş ve sahne sahne, perde perde uygulanmaya çalışılıyor. Her zaman ifade ettiğim gibi, BBP'yi bir yerlere çekmek ve itmek isteyenler, bize bazı misyonları giydirmek isteyenler, kimseniz ve kimlerseniz unutmayın ki hayatının en güzel yıllarını cezaevlerinde haksız yere geçirmiş, 8 yıla yakın cezaevinde kalmış, 5,5 yılını hücrede geçirmiş, 26 gün gözü hiç açılmadan işkence görmüş, ama 1 gün bile ceza almamış bir Muhsin Yazıcıoğlu var. Darbelere maruz kalmış, ihtilallerin mağduru olmuş, kavgaların mağduru olmuş, Türkiye'nin acılı döneminin gençliğinin o kuşağın bütün mağduriyetlerini onlarla birlikte yaşamış ben varım. Şiddetin çözebileceği hiçbir şey yoktur. Şiddet yolu ile yapılacak bir siyasetin kimseye faydası yoktur ve hiçbir dava şiddet yöntemleri ile başarıya kavuşturulamaz. Onun içinde demokrasiden ve hukukun üstünlüğünden taviz vermeden Türkiye'yi çoğulcu bir yapıya kavuşturmak ve her şarta sandıktan gelenin sandıkla gittiği ve milletin iradesinin yasal olduğu hukukun üstün tutulduğu, kimseye ayrıcalık tanınmadığı, hukukun herkese dokunduğu bir Türkiye mücadelesi veriyorum. Bu yolda yaptığım mücadelede hiç taviz vermedim. Önümü kesmek isteyenler ayağımı çelmelemek isteyenler ve bize komplo teorileri ile bir şeyleri bulaştırmak isteyenler asla başarılı olamadılar ve bundan sonrada olamazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar. Türkiye mutlaka tam demokrasiye geçecek. Herkes hukuk karşısında eşit olacak. Ordu her zaman siyasetin dışında kalacak. Orduyu, kışlayı ve camiyi siyasete karıştırılmayacak. BBP bunlar için siyasi mücadele veriyor."

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)