![]() |
#6901 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bülent Serttas
Tasa Koydum Kinayi Gelin duvak bağlatır eşi dostu oynatır kızı gelin gidiyor anasını aglatır anasini aglatir kızı gelin gidiyor anasını ağlatır anasini aglatir tasa koydum kınayı yak oynayı oynayı kızı gelin gidiyor ağlatın kaynanayı gelin geliyor bize gözlerin süze süze nazara gelmeyelim kurşunlar dökün bize,kurşunlar dökün bize nazara gelmeyelim kurşunlar dökün bize,kurşunlar dökün bize tasa koydum kınayı yak oynayı oynayı kızı gelin gidiyor ağlatın kaynanayı dolanda gel yavaştan kızı aldık maraştan düğünümüz var bizim baklavalar çağdaştan, baklavalar çağdaştan düğünümüz var bizim baklavalar çağdaştan, baklavalar çağdaştan tasa koydum kınayı yak oynayı oynayı kızı gelin gidiyor ağlatın kaynanayı,ağlatın kaynanayı tasa koydum kınayı yak oynayı oynayı kızı gelin gidiyor ağlatın kaynanayı,ağlatın kaynanayı tasa koydum kınayı yak oynayı oynayı kızı gelin gidiyor ağlatın kaynanayı,ağlatın kaynanayı taşa koydum kınayı yak oynayı oynayı kızı gelin gidiyor ağlatın kaynanayı,ağlatın kaynanayı
![]() |
#6902 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1455
![]() |
![]() E.Akbayram...
bekle bizi İstanbul |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6903 |
Yiğido
![]() ![]() benign Şuan
![]() Son Aktivite: 09.05.2009 16:11
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() KOEI 三國志Ⅲ 世嘉MD-CD版 音乐欣赏模式\01 - 星辰
telaffuzunu beceremem ama kısaca adı bu
![]() ![]() |
![]() |
#6904 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() F.TAYFUR ağlamadan uyuyamam...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6905 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
![]() Halil Kocak & Ajda Pekkan - Nikah
Yenilir yutulur mu bu devirde Kim kime neye göre layık olmuyor Reşit kişi hangi yaşta Kendi başına karar verebiliyor Ben istedim ki Hısım akrabaın gönlü olsun Panayır yeri gibi Işıl ışıl düğün kurulsun Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlarım ınısükunetine de Çalsın davulu zurası bizim havadan Oynar elbet birileri kız tarafından İmamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlarım süknetine de Çalsın daulu zurnası bizim havadan Oynar elbet birileri kız tarafından Aşk benim aşkım kalp beim kalbim Ayıplayana kapı gibi gerekçe Kusurumu var ki beğenmediğiniz Kanunsa bu anayasada nerde İmamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlrım sükunetine de Çalsın davulu zurnası bizim havadan Oynar elbet birileri kız tarafından Bir sigara yak ver bakalım İki kalp birse hiç durur mu Kimse özel ürtim değil yavrum Tüm cemat fani torunu
![]() ![]() |
![]() |
#6906 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1055
![]() ![]() ![]() |
![]() gülşah yanlızım..........
![]() |
#6907 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() HEPSİİİİ
Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi İsteksiz olmadı farkettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beni affetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin Korku değil aslında pişmanlık Bağlılık bu oyun da bir aptallık Kumarbaz ruhumla seni aldattım Bu oyunu aslında ben kazandım Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Aşk hep bizi es geçer mi Derdim tasama çare olur mu O gece olanların her biri Affedilir ve gelir geçer mi
![]() ![]() |
![]() |
#6908 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
![]() Sıla - Vur Kadehi Ustam parçası
![]() ![]() |
![]() |
#6909 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() NİL KARAİBRAHİMGİL
SÜPER YAA o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo her bi' gidişim güneşin batışı çiçekler böceklerdir hep arkadaşı sarılırsam eğer kalbi duracak bir gün gidersem bilmez n'apıcak ooo bilmez n'apıcak ooo bilmez n'apıcak o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo hollywood kızlari hepsi hikaye benim gibi var mı, gösterin bir tane hiçbi' şey yapmasam da tarih beni yazar takılıp düşersem olucak o da nazar ooo olcak o da nazar ooo olcak o da nazar o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo
![]() ![]() |
![]() |
#6910 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hayret üstteki busefer Hepsi dinlemiyor...
![]() hadise }deli oğlan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|