Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Kürt Sorunu Varmi? - Sayfa 17 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı?
Var; Direk Çözülmeli 87 47,54%
Yok 81 44,26%
Bilmiyorum 5 2,73%
Diğer (Açıklayın) 10 5,46%
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.05.2009, 13:49   #161
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Dtp yi kanunlar eşit sayabilir sende sayabilirsin sorun degil Dtp için düşündügümü sanada düşünürüm artık olur biter
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 14:00   #162
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dtp yi kanunlar eşit sayabilir sende sayabilirsin sorun degil Dtp için düşündügümü sanada düşünürüm artık olur biter
Ben AKP oy verdim siz bir başka siyasi partiye oy verdiniz DTP yi isteseydim ona oy verirdim.
Sonuçta AKP CHP MHP BBP ve digerleri birer siyasi partidir.
Siz yada ben DTP oy vermeyerek onları istemedik demekki
Herşey kanunlar çerçevesinde hukuk dışına çıkmayarak yapılması gerekir hür iradenizle hangi siyasi partinin programını kabul ederseniz o siyasi partiye oy verirsiniz
Siz yada ben DTP ye oy vermedik diye o siyasi partiyi yokmu sayalım demekki DTP yi isteyenlerde varmış bunu böyle kabul etmek zorundayız.

Alıntı:
seva abdullah öcalanın üç tane avukatı var Mizgin ırgat,fuat coşacak ve mehmet bayraktar!!!bunlar öcalanı savunuyor ama öcalan 30.000 kişiyi katletmek ve katlettirmekten yargılanıyor.herkes biliyor ki öcalan suclu degilmi?katledenlerin büyük çogunlugu kürtçe serbest olsun dedigin kürtler...ve herkes yine biliyorki bu kürtlerinde büyük çogunlugu suclu ve halada destekliyorlar.....sende o kürtlerin avukatı konumundasın.anlamadım ne bagın var kürtlerle?
Bahsettiğiniz yargılandı suçlu oldugundanda ömür boyu hapse mahkum edildi
Avukatlık belgem yok kimseninde avukatı değilim bir bagım da yok

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konu seva tarafından (20.05.2009 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 14:05   #163
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben AKP oy verdim siz bir başka siyasi partiye oy verdiniz DTP yi isteseydim ona oy verirdim.
Sonuçta AKP CHP MHP BBP ve digerleri birer siyasi partidir.
Siz yada ben DTP oy vermeyerek onları istemedik demekki
Herşey kanunlar çerçevesinde hukuk dışına çıkmayarak yapılması gerekir hür iradenizle hangi siyasi partinin programını kabul ederseniz o siyasi partiye oy verirsiniz
Siz yada ben DTP ye oy vermedik diye o siyasi partiyi yokmu sayalım demekki DTP yi isteyenlerde varmış bunu böyle kabul etmek zorundayız.

Bahsettiğiniz yargılandı suçlu oldugundanda ömür boyu hapse mahkum edildi
Avukatlık belgem yok kimseninde avukatı değilim bir bagım da yok
dtp yi isteyenler var ama dtp yi isteyenleri isteyende var
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 14:09   #164
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
dtp yi isteyenler var ama dtp yi isteyenleri isteyende var
Bundan normali ne olabilirki elbetteki DTP yi isteyenlerde olacak AKP yi isteyenlerde olacak CHP yi isteyenlerde olacak MHP yi steyenlerde olacak BBP yi isteyenlerde olacak bu ülkemizin zenginligidir bu ülkemizin güzelliğidir.
Ülkemizde yaşayan insanlar mutlu mesut birlik ve beraberlik içerisinde her şey Türkiye için yaşamak zorundalar zorundayız

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 20.05.2009, 14:12   #165
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
Bundan normali ne olabilirki elbetteki DTP yi isteyenlerde olacak AKP yi isteyenlerde olacak CHP yi isteyenlerde olacak MHP yi steyenlerde olacak BBP yi isteyenlerde olacak bu ülkemizin zenginligidir bu ülkemizin güzelliğidir.
Ülkemizde yaşayan insanlar mutlu mesut birlik ve beraberlik içerisinde her şey Türkiye için yaşamak zorundalar zorundayız
sorun dtp yi isteyenler degil isteyenleri isteyenler sayın seva (imalı cümleleride anlamıyon )
Alt 20.05.2009, 14:14   #166
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
sorun dtp yi isteyenler degil isteyenleri isteyenler sayın seva (imalı cümleleride anlamıyon )
İsteyenler yine bizler gibi insanlar..

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 20.05.2009, 14:18   #167
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
sende onların arasında varsın kanımca cünkü trt şeş açıldı normal dedin köylerin adı degişti normal dedin kürtlere verilen her tavize normal diyosun biraz fazla kürtçü olmadımı sence
Alt 20.05.2009, 14:22   #168
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
heartache58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kuzey Irak’taki Kürt aşiretlerini desteklersek PKK zayıflar dendi. Sonra Kürt Devleti’nin Türkiye hamiliğinde kurulmasının PKK’nın işine gelmeyeceği söylendi. Ama sonuç olarak son yirmi yılın bir bilançosunu çıkardığımızda şu tablo karşımıza çıkıyor: Kuzey Irak’taki Kürt Devleti bir gerçeklik haline geldikçe PKK büyüdü. Kürt kimliğinin kabullenilmesi de PKK’yı büyüttü. PKK büyüdükçe Türkiye, Kürt Devleti’ne daha çok teslim oldu... Kısacası gerek Kuzey Irak’ta gerekse Türkiye’de Kürtçülüğe verilen tavizler, geri dönülmesi zor bir duruma soktu Türkiye’yi... Güneyimizdeki fiili Kürt Devleti’ni kabullenmiş durumdayız.

Bugün Irak’ta, yarın Türkiye’de

Bu duruma boyle gelındı: Tarih 1988. ABD Dışişleri Bakanlığı “ABD yönetiminin, uluslararası ölçütlere göre, Türkiye’deki Kürtlere ulusal azınlık hakları verilmesinden yana olduğu”nu açıkladı. Türkiye’de siyaset kurumu bu politikanın gereklerini yerine getirmeye başladı: 1991 bir dönüm noktasıydı. Demirel o yıl iktidara geldiğinde ilk iş Diyarbakır’a giderek “Kürt Realitesi”ni tanıdığını açıkladı. Özal da federasyon dahil her şeyin tartışılabileceğini söylemekteydi. SHP ise zaten HEP’lileri Meclis’e taşımıştı...
Ve 1991’den bu yana, Türk milleti, PKK’yla mücadele etmek için Kürt kimliğinin kabul edilmesi gerektiğine ikna edildi... Türk milleti “her Kürt PKK’lı değildir” tezleriyle uyutulurken, PKK, Kürt kimliği temelinde örgütlenmesini sürdürdü. Serbest kalan Kürtlük, PKK’nın tabanını Kürtlük temelinde genişletmesine yardım etti o kadar...

Önce Kürtçeye yönelik her tür yasak kaldırıldı... Sonra Kürtçe eğitim serbest bırakıldı... Apo asılmadı... PKK’lılara defalarca af çıktı... Hapisteki DEP’li milletvekilleri affedildi... Tayyip de Demirel ve Özal’ın izinden gitti ve Diyarbakır’da “Kürt sorununu tanıyoruz” açıklamasını yaptı... TRT’de Kürtçe kanal açıldı...

Kürtler, azınlık hakkı değil başka bir şey istemektedir. Kürtler, Türk milletinden ayrı bir millet olduklarını, bu nedenle de ikinci milli unsur olarak kabul edilmeyi istemektedirler. Bu, tam da bugünkü Irak’a dayatılandır. Yani hem bir Kürt federe bölgesi, hem de Türkiye Cumhuriyeti üzerinde mutlak bir güç.”

Taviz vere vere..

Başka TURKIYE yok!
Size tamamen katılıyorum
Alt 20.05.2009, 14:26   #169
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
1924-1961-1982 yılları anayaslarında resmi dil Türkçe olması nedeniyle başka bir dil kullanılmayacagı gibi mahalli olarakta Türkçe dışında bir başka dilin kullanılması yasaktır.
Türkçe nin resmi dil olarak kullanılması tabiki gerekli ve kullanılmak zorundadır.
Mahalli bazda kim ne dili kullanırsa kullansın mahalli dilin serbest olması gerekir.
Türkiye de yaşayan bütün topluluklar mahalli bazda hertürlü kültürünü yaşaması gerekir kültürlerin yaşnamasıda ülkeye bir zararı olmaz.
Kemalizmin Atatürkle bir alakası yok Kemazlizmin ideolojiylede bir alakası yok Türkiye de bazı kesimler sözde memleketin sahibi biziz diye onun arkasına sıgınıp yasal olmayan işllere girişmeleridir bunlarda küçük marjinal bir kesimdir.
Türkiye büyük bir devlettir.
Bak bacım dünyanın hangi anayasasına bakarsan bak ülkenin resmi dili yazar... 24 Anayasasında da yazıyordu 61'de de yazdı, 82 anayasasında da var haliyle... Ülkenin Kemalizmle yönetildiği dönemde (1923-1945) Kimse kimsenin mahalli olarak konuşacağı dile karışmadı 61'de de karışmadı zaten anayasal olarak karışması mümkün değil ancak sonradan çıkan kanunlarla ki bu kanunlara 72'de başlanmış 80 sonrasında da iyice ilerlemiştir... Kemalizm'in Atatürk'le bir alakası yok derken onu anlayamadım... Atatürk kendi kaleminden CHP'nin tüzüğünün giriş kısmına yazmıştır ki "Partinin güttüğü esaslar benim görüşlerimdir yani KEMALİZM prensipleridir" kendisi, Kemalizm'in kendi görüşü olduğunu söylerken sen bu görüşünü bilmeden buraya alakası yoktur yazıyorsun. Ayrıca "La Turquie Kemaliste" yani Kemalist Türkler isimli bir dergi çıkmıltır Atatürk'ün yaşadığı dönemde, kendisi ile bir alakası olmasa resmi propoganda aracının adını neden değiştirmesin bu nedir diye???? Dünyadaki önemli siyaset bilimcileri, uluslararsı ilişkiler alimleri Kemalizm'i ideoloji olarak kabul ederken sen diyorsun ki ideoloji ile alakası yoktur... Peki neden yoktur??? Bana söyler misin??? Bir ideolojide olması gereken hangi özellik Kemalizm'de yok??? Ben Kemalist'im diyorum ve ideoloji olduğunu iddia ediyorum... Hadi bu konuda biraz fikir tartışalım istersen....
Türkiye'de "ülkenin sahibi biziz" diyen bir tek grup var o da hertürlü devlet gücünü kullanarak insanlar üzerinde baskı ve sindirme politikası uygulayan hükümet ve yandaş medyasıdır... Ancak unutmasınlar ki bu dünya Sultan Süleyman'a kalmadı, bu ülkeninde tek sahibi tüm unsurları ile Türk Milleti'dir... Kemalistlerde bunu bilir ve bunu söyler... Siz Kenan Evren Atatürkçüleri ile bizleri karıştırıyorsunuz galiba... Ayrıca Susurluğun çetecileri ile Ergenekonun ilk dalgasında tutuklananlarla yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş PKK ile savaşmış askerleri, eğitim neferlerini, gazetecileri aynı kefeye koymayınız lütfen... Sayın savcını yaptığı hataya siz düşmeyiniz zira ah almayınız... Benim de çok yakın iki arkadaşım bu soruşturmadan içeri alındılar ve sorulan soruların komikliğinden artık iyice bir komediş oyunu olduğunu düşünmeye başladım...
Şu başlık altında yazdığınız ve katıldığım tek cümle "Türkiye büyük bir ülkedir" cümlesidir... En azından bunu böyle düşünmenize sevindim....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2009, 14:26   #170
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 855 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bir şey sormak istiyorum; Acaba Kundaktaki bebeklere kurşun sıkanlarda mı? bizim gibi insanlar, bunlara alkış tutanlarda mı? bizim gibi insanlar, kardeşçe yaşamak duruken arkamızdan vuranlarda mı? bizim gibi insanlar... Acaba bunları yapanlar ne kadar insanlar ve ne kadar insanlıktan anlarlar...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)