Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.05.2009, 01:02   #21
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ergenekon sanıgı Erol ölmez:Yazıcıoglu öldürüldü

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Alakasına ilişkisine başlatmayın şimdi!!
ben bir söz yazdım okumadınmı??? genelbaşkanıNız r.t.erdoğanın bir sözü : ''Beni mecliste tek rahatsız edebilecek kişi Muhsin Yazıcıoğlu'dur'' bu aralarda genelbaşkanlıktan çekilmeyi düşünüyor.Bence en kuvvetli ihtimal erdoğandır! bu iddanın kesinleştiği gün isterse dünyanın bir ucuna kaçssın.Bulup getirip ÇAĞLAYANCERİTTE SALLANDIRMAYAN NAĞMERTTİR!
Beni mecliste rahatsız edecek tek kişi Muhsin YAZICIOĞLU demesi onu yüceltmesidir. Ama siz başka türlü anlıyorsunuz o başka. Oldu olacak R.Tayyip Erdoğan öldürttü diyin olsun
Alt 31.05.2009, 01:11   #22
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 996 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
N´alaka ?
El insaf yahu !Acaba siz bu iddialarin vebalini ahirette nasil tasiyacaksiniz düsündünüz mü ?

Allah selamet versin !

Ergenekona safsata diyenler simdi saniklarin ifadelerini ciddye almiya basladi!...
isinize geldigi gibi...
Herkez kendi günahından sorumlu , Dini kullanarak oy almanın vebalini kim nasıl ödeyecek ? Başabakan olayı yaptırdı diye birşey savunmuyorum ama bu olayın aydınlatılması için hiç bir eylemde bulunmuyor. Sanki olayın faili mechul durumdan hoşnut gibi !!
Ergenekon safsatadır , hükümet tarafından muhaliflerine uydurulmuş safsata...
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 01:24   #23
demirkan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

demirkan Şuan demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.01.2010 22:42

Tecrübe Puanı: 0 demirkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bence de bir suikaste kurban gitmiştir.Bende öyle düşünüyorum.Bu olayın iyi irdelenmesi lazım...
club7house, sende de bayağı bir hayal gücü varmış be arkadaş.Muhsin olayını da ergenekon olayını da hükümete yüklüyorsun ya valla bravo.
Peki yeraltından, denizden, yol kenarından çıkan silah, bomba vs... askeri yapımı malzemelere ne yorum yapacaksın.Dur ben tahmin edeyim onlar da bir senaryodan ibaret dimi
Hakkaten hayal gücünüz bayağı bir geniş sizin.Komplo teori kurmakta üstünüze yok.Ayrıca bu ülkede biz Atatürk'ü kullananları da çok iyi biliyoruz
demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 01:36   #24
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bence de bir suikaste kurban gitmiştir.Bende öyle düşünüyorum.Bu olayın iyi irdelenmesi lazım...
club7house, sende de bayağı bir hayal gücü varmış be arkadaş.Muhsin olayını da ergenekon olayını da hükümete yüklüyorsun ya valla bravo.
Peki yeraltından, denizden, yol kenarından çıkan silah, bomba vs... askeri yapımı malzemelere ne yorum yapacaksın.Dur ben tahmin edeyim onlar da bir senaryodan ibaret dimi
Hakkaten hayal gücünüz bayağı bir geniş sizin.Komplo teori kurmakta üstünüze yok.Ayrıca bu ülkede biz Atatürk'ü kullananları da çok iyi biliyoruz
) Hemşerim sende söylemişsin Rahmetlinin suikaste kurban gittiğini konunun irdelenmesi gerektiğini. Bu ülkenin başında kim vardır ? Hükümet bu seninde söylediğin benimde belirttiğim ilgilenmesi gereken hükümettir diye ilgilenmiyorsan suçlu değilmidir. Rahmetli Türkan SAYLAN'ında hakkında tutuklama kararı çıkartmış ergekonla ismini bağdaştırmıştır bu hükümet. Tedaşı satmıştır petkimi satmıştır doğmamış yetimlerin haklarını satmıştır. Peki soruyorum sana kimdir sorumlu ?
Alt 31.05.2009, 01:42   #25
Cley
Moderator

Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin ölüm nedenlerini araştırmak üzere kurulan Meclis Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
AKP Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü başkanlığında toplanan komisyon yapacağı çalışmalarla ilgili yol haritasını belirledi.

Komisyon, ilk önce Muhsin Yazıcıoğlu'nun bugüne kadar geçirdiği trafik kazalarının raporlarını inceleyecek. Komisyon, BBP yöneticilerini dinleyecek. Komisyon ayrıca aile fertlerini de komisyon toplantılarına katılmaları için davet edecek.

Komisyon BBP yöneticilerinin dışında; ilgili bakanları (İçişleri ve Ulaştırma), Kayseri ve Kahramanmaraş valilerini, Telekomünikasyon yetkilileri arama ve kurtarma çalışmalarına katılan Akut ekibi, köylüleri de dinleyecek.

Komisyon helikopterin kiralandığı şirket yetkililerini de komisyona çağıracak.

Öte yandan Araştırma Komisyonu, BBP yetkililerinin kazada sabotaj iddialarını araştırmak üzere çağırdığı Alman yetkililerinin elde ettiği bulgulardan da yararlanacak.

Komisyon ayrıca, BBP yöneticilerinin ABD'den kazayı araştırmak üzere getirttiği ABD'li ekiple olay yerinde inceleme kararı da aldı.

Komisyon, kazada ihmal olup olmadığını, devlet kurumlarının kaza ile ilgili ihmalini, kazada sabotaj ihtimalinin olup olmadığına ilişkin iddialara da yanıt arayacak. Komisyon çalışmalarını 1 Temmuz'da tamamlayacak.
Alt 31.05.2009, 01:48   #26
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2224 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Recep tayyip erdoganın böyle bir olaya karısacagını zannetmiyorum.zaten ilerleyen zamanlarda Erol ölmez milletvekilinin kim oldugunu açıklar heralde.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 01:49   #27
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin ölüm nedenlerini araştırmak üzere kurulan Meclis Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
AKP Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü başkanlığında toplanan komisyon yapacağı çalışmalarla ilgili yol haritasını belirledi.

Komisyon, ilk önce Muhsin Yazıcıoğlu'nun bugüne kadar geçirdiği trafik kazalarının raporlarını inceleyecek. Komisyon, BBP yöneticilerini dinleyecek. Komisyon ayrıca aile fertlerini de komisyon toplantılarına katılmaları için davet edecek.

Komisyon BBP yöneticilerinin dışında; ilgili bakanları (İçişleri ve Ulaştırma), Kayseri ve Kahramanmaraş valilerini, Telekomünikasyon yetkilileri arama ve kurtarma çalışmalarına katılan Akut ekibi, köylüleri de dinleyecek.

Komisyon helikopterin kiralandığı şirket yetkililerini de komisyona çağıracak.

Öte yandan Araştırma Komisyonu, BBP yetkililerinin kazada sabotaj iddialarını araştırmak üzere çağırdığı Alman yetkililerinin elde ettiği bulgulardan da yararlanacak.

Komisyon ayrıca, BBP yöneticilerinin ABD'den kazayı araştırmak üzere getirttiği ABD'li ekiple olay yerinde inceleme kararı da aldı.

Komisyon, kazada ihmal olup olmadığını, devlet kurumlarının kaza ile ilgili ihmalini, kazada sabotaj ihtimalinin olup olmadığına ilişkin iddialara da yanıt arayacak. Komisyon çalışmalarını 1 Temmuz'da tamamlayacak.
3 ay oldu Muhammedim geç kalınmış bir eylem.
Alt 31.05.2009, 01:53   #28
Cley
Moderator

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burası Türkiye Yalçın gardaşım. maalesef :(
Alt 31.05.2009, 01:54   #29
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1454 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
enkazın bulunması bir hafta sürdü kazanın aydınlatılmasıda 1 yıl sürer heralde...
bütün bunlar olurken gelde şüpelenme...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2009, 01:56   #30
demirkan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

demirkan Şuan demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.01.2010 22:42

Tecrübe Puanı: 0 demirkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
) Hemşerim sende söylemişsin Rahmetlinin suikaste kurban gittiğini konunun irdelenmesi gerektiğini. Bu ülkenin başında kim vardır ? Hükümet bu seninde söylediğin benimde belirttiğim ilgilenmesi gereken hükümettir diye ilgilenmiyorsan suçlu değilmidir. Rahmetli Türkan SAYLAN'ında hakkında tutuklama kararı çıkartmış ergekonla ismini bağdaştırmıştır bu hükümet. Tedaşı satmıştır petkimi satmıştır doğmamış yetimlerin haklarını satmıştır. Peki soruyorum sana kimdir sorumlu ?
Bu olayda bir suikast olayı var.Ancak bu ülkenin başında hükümet yok önce bunu bilelim.Neden mi kardeşim.Çünkü bu ülkenin başında hükümet olsaydı 27 nisan muhtırası olmazdı.Darbe girişimleri olmazdı veya daha öncesine gidelim hükümet bu ülkeyi yönetiyorsa ve bu ülkenin başındaysa 61 ve 80 darbeleri olmazdı.O yüzden ben hükümetimizin konuya son derece güvenilir yaklaştığını biliyorum.
Türkan Saylan konusuna gelince onun ölümüne açıkçası ben üzülmedim.Ancak toprağı bol olsun diyorum.Kimse bu ülkede ayrıcalıklı değildir.Tutuklama kararının çıkartılması(gerçekten böyle bir olay varmı onu da bilmiyoruz) da onun suçlu olduğunu göstermez.Tedaş, petkim ve onun gibi bazı işletmeleri devretmek klasik halk ağzıyla yetimlerin hakkını satmak değil, devleti bir hantallıktan kurtarmak ve bu şirketlerin, devletin ve dolayısıyla piyasanın ve halkın kâr kazandığı bir liberal piyasa sistemini ifade eder ki bu iyi birşeydir
demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)