![]() |
#7341 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zeynep Başkan / Yüce Dağ Başında Yanar Işık ..
![]() ![]() |
![]() |
#7342 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivaslıymış
Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış
![]() |
#7343 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Musa Eroglu Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevla sizi süs için mi yarattı Biz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete gidenler azığın alır Kimisi giderken kimisi kalır Kimi sevap için Kabeye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Karadır kaşınız yaydan nic'olur Bugün dünya yarın ahret nic'olur Bir gönül yapması yüz bin hac olur Siz gönül yapmasın bilmez misiniz Sümmani'yem ey dil yare n'iderim Başım alır diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine gelmez misiniz.........
![]() |
#7344 |
Moderator
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#7345 |
Navigator
![]() Kayahan
Bir Aşk Hikayesi Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu güller senin için Bu gönül bizim için Hiç üzülme ağlama Sen gülümse daima Bizimkisi bie aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Hüzünlü sonbahar kapısından Çıkmak gibi aydınlığa biraz Ne güzeldi değil mi yaşadıklarımız Ne güzeldi Artık ne sen ne de ben Bulamayız o günleri Bazen düşünüyorum da Bende yanlış bir şeyler vardı diyorum İkimizde kıymetini bilemedik bir şeylerin Hatırlarmısın akşam olur Mumlarımızı yakardık Sen kokunu sürerdin Oda sen kokardı Olmadık şeylere güler Durup dururken ağlardık Güzel havalarda sokaklara çıkardık Bir de kar yağınca kar topu oynardık seninle Sen iskambil kağıtlarından fal bakardın İsteğin çıkmayınca Kağıtları bir daha karardın Çok kızardın sigara içtiğime Ve içkime karışırdın Uzun uzun zararlarını anlatırdın bana Arasıra rejim yapardın Tartı bir doğru tartsa Bir yanlış tartardı Yani onunla da anlaşamazdın Komşunun çocukları vardı Bizim kızla oynardı Çocuk bahcesine giderdiniz Ben televizyonda maça bakardım Arasıra arkadaşlar gelir Sohbet ederdik Şurdan burdan konuşurduk işte Benim askerlik hatıralarım Senin doğum hikayen bitmezdi İlk tanıştığımız günü hatırlar gülerdik Sen bana üstümde ne vardı diye sorardın Bende her seferinde hatırlamazdım Şimdi hatırlıyorum Kırmızı bir kazak, siyah bir etek Siyah çoraplar,Kırmızı pabuçların Ve bir Perşembe günü saat 2'yi 4 geçiyordu İkimizde önümüze bakmamıştık çarpıştık önce Sen pardon dedin sonra ben yere düşen kitaplarını topladım Gözgöze geldik ve başladık Film gibi yani Son mektubunu dün aldım Teşekkür ederim Ben sana yazmıştım grip salgını var demiştim Bak yine gribe yakalanmışsın Neyse geçmiş olsun Buralarda da hava soğuk ama hasta falan değilim Bu gözlüklerle başım dertte Hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz Hepinizi çok özledim..............
![]() |
#7346 |
Moderator
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU BU ŞİİRDEN VAZGEÇEMİYORUM NAPAYIM
![]() |
#7347 |
Navigator
![]() Sibel Can
Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm..
![]() |
#7348 |
Moderator
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU BU ŞİİRDEN VAZGEÇEMİYORUM NAPAYIM
![]() |
#7349 |
Yiğido
![]() ![]() GÖKHAN 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.12.2009 19:33
Tecrübe Puanı: 604
![]() |
![]() Ben şuanda mustafa küçük'ten bu perişan hallerimi dinliyorum.Tüm sivaslılar ve bu mesajı
okuyan herkese gelsin........................ .: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7350 |
Moderator
![]() Sivaslıymış
Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış __________________
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|