|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Arif abi açılım hakkında kimse net bilgiye sahip değil. medya ne söylerse bildiğimiz o kadar. Ben Bekir Bozdağa inarırım bir başkası Oktay Vurala diğeri Deniz Baykala. Ama konunun bu kadar karışmasının nedeni Kimisi vatanı böldürüyor kimisi apo yu affettirip başbakan yapıyor. Bunlar bu kadar kolay mı. Ortada bir açılım var ve görüşmeler devam ediyor. Şapkadan ne çıkacak belli değil. PKK nın meclisteki sözcüsü DTP ile görüşmeden de istediğin kadar açıl bir işe yaramaz.
ayrıca devlet kürtlere ne verdi ne istiyoru ben yazdım. Devlet hastane mi açtı oraya? üniversite mi kurdu? okullarda sınıflar 20 şer kişilik mi oldu? Duble yollar mı yaptı ? Fabrikalar mı açtı? Herkes öğrenmiş kürtler de memur olabiliyor ben de olabiliyorsam eşit şartlarda yaşıyoruz. Hangimiz görevli gideriz oralara mecbur kalmayınca. Eşitlikten bahseden arkadaşlar gidermi Şırnağa Hakkariye Diyarbakıra memur olarak. Yoksa o zaman vatan sevgisini bir kenara bırakıp nasıl olur da tayinimi başka yere aldırırım diye mi düşünür ?
|
| Konuyu Toplam 17 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 17 Misafir) | |
|
|