|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Elbetteki yönetimsel olarak hatalarda olmuştur. Yıllarca ihmal edilmiştir. Bunu kabul ediyoruz zaten. Neden orası sürgün yeri sayılsın, neden orası farklı bir yer olarak algılansın, her köşeye eşit şekilde yatırımlar yapılsın, buna zaten kimse karşı çıkmaz. Kim tutuyor ağanın elini, yatırım yapabildiği kadar yapsın devlet ağa. Fakat işin diğer yönü hiçte öyle değil. 30 Bin insan sırf doğuya yatırım yapılmıyor, diyemi katledildi masum insanlar bebekler öldürüldü sırf bu yüzdenmi ? Onun içinmi o insanalrın beyni yıkanıp dağa salındı. "80 lere kadar birşey yoktuda ne olduda pkk diye bir velet doğdu. Bunlar adım adım dış güçlerin yardımıyla gelinen son nokta işte. Endişemiz bundandır işte. Endişemiz yapılacakların yalnış sonuçlar doğurmasınadır. Ulusal bütünlüğümüze gelecek zararadır. Yoksa bu memlekette doğudada aç insan vardır batısındada, ne farkı varki ? Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet'i tüm halklar içindir. Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve ulusal birlik adına yemin edilmiştir. Bu sadece doğuya yatırım yapılmıyor olayı değil, oynanan oyunları iyi görelim birliğimiz adına gelecek en ufak bir şeye bile izin vermeyelim.
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|