Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.08.2009, 16:30   #251
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2208 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Adı aslında kardeşlik projesidir ama Medya dayatması oylemi ? o zaman bunada bir ONE minute desinde bu medya dayatması dursun , Başbakansa tepkisini koysun ! Böyle ucuz bahanelerle milletin karşısına cıkmayın artık ya güldürtmeyin kendinize ...

Artı Ben bütün Kürtler haindir demiyorum ama Sözde temsilcileri olan Dtp partisin mitiglerine Apo İTİNİN !! Parkatını acıp slogan atan yandaşlarına ben Kardeş demem ! Türk milleti SEHİTLER ÖLMEZ VATAN VÖLÜNMEZ derken provakatör olur Kürtler PKK pankartları açar Demokrasi Barış güvercinleri olur mubarek !
Devletin çabası doğudaki cahil kürt kardeşlerimizin beynini yıkayıp terörist hale getirilmesini engellemek ve PKK ya dur denmesi..
Kardeşim ben onlara kardeş mi deyin diyorum demeyin size zorla kardeş Başbakan ONE minute derse medya susacak mı tepkisini her zaman dile getiriiyor medya mileti ve vatan gidiyor korkusuyla yaşayanlar saptırıyor tipki ONE minute de olduğu gibi....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 17:36   #252
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22

Tecrübe Puanı: 689 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz hiç mi gazetelerde veya başbakanı dinlemiyorsunuz adı aslında Kardeşlik projesidir..

Kürt açılımı diye medya söylüyor medya dayatması...

Tabiki kürt değil aramızda binlerce Türk olan hainlerde var Allah bildiği gibi yapsın...

Allah aşkına onları sayarsanız sayılı kişilerdir onları diyenler siz 5 parmağın 5 ini bir sanarsan bütün kürtler haindir...

Tamam o zaman kürt kökenli Türk vatandaşlarımız çoğuda bu sorunun olduğuna inanmıyor, iktidar böyle bir sorun varmış gibi inandırıyor. PKK Kürt sorunu değildir, marksist materyalist düşünceyle hareket ettiğini iddia eden 400ü aşkın emperyalist şirketin desteklediği, arkasında amerika ve israil gibi ülkelerin bulunduğu bölücü bir milis kuvvettir. Hatırlatırım sünnetsiz ermeni PKK militanlarını. Evet Asala'nın devamıdır PKK, silah desteğini ilk süryanilerden almış, ermeni diasporası ve Amerika tarafından desteklenen bir terördür. Kürtlerle bağdaştırmak amaçsız.

Madem yapıyorsun açılım bitir bakalım doğudaki feodal beyleri de görüyüm, açılım budur. Her şey ekonomiktir. Ancak o doğudaki Feodal Beyler Bugün AKP'den milletvekiliyken, CHP'den milletvekiliyken böyle bir açılım da yapılamaz arkadaş...

Kısacası Kürt sorunu yoktur, her kürt menşaeli vatandaş terör yandaşı değilse. Ekonomik güneydoğu sorunu vardır..... Tayyip Erdoğan Efendi 12 Milyar Lirayı doğuda heba ettiğinde sesimiz çıktımı, size soruyorum Efendiler!!!
Alt 31.08.2009, 18:35   #253
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2208 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam o zaman kürt kökenli Türk vatandaşlarımız çoğuda bu sorunun olduğuna inanmıyor, iktidar böyle bir sorun varmış gibi inandırıyor. PKK Kürt sorunu değildir, marksist materyalist düşünceyle hareket ettiğini iddia eden 400ü aşkın emperyalist şirketin desteklediği, arkasında amerika ve israil gibi ülkelerin bulunduğu bölücü bir milis kuvvettir. Hatırlatırım sünnetsiz ermeni PKK militanlarını. Evet Asala'nın devamıdır PKK, silah desteğini ilk süryanilerden almış, ermeni diasporası ve Amerika tarafından desteklenen bir terördür. Kürtlerle bağdaştırmak amaçsız.

Madem yapıyorsun açılım bitir bakalım doğudaki feodal beyleri de görüyüm, açılım budur. Her şey ekonomiktir. Ancak o doğudaki Feodal Beyler Bugün AKP'den milletvekiliyken, CHP'den milletvekiliyken böyle bir açılım da yapılamaz arkadaş...

Kısacası Kürt sorunu yoktur, her kürt menşaeli vatandaş terör yandaşı değilse. Ekonomik güneydoğu sorunu vardır..... Tayyip Erdoğan Efendi 12 Milyar Lirayı doğuda heba ettiğinde sesimiz çıktımı, size soruyorum Efendiler!!!
Kürt sorunu yok var demiyoruz sorun PKK tarafından kandırılan Kürt vatandaşlarımız proje onun için yapılıyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 19:14   #254
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 791 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kürtlere verilen haklar bize verilmiyor. Apo kahraman oldu. Kürtler bizlere meydan okuyor. Polisten korkmuyor, taş atıyor, molotof kokteyl atıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Bizlerden biri atsa dünyayı dar ederler. Biz onları vatandaş biliyoruz. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.
Alt 31.08.2009, 19:44   #255
nazimgulturk
Yeni Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nazimgulturk Şuan nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.09.2009 23:51

Tecrübe Puanı: 0 nazimgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Böyle bir proje kesinlikle bu ülkede iç çatışmayı körükler..Teröristlerin hoşuna giden bir işe ben asla destek vermiyorum..Dtp denen hainlar oluşumu yada AB 'NİN MAŞASI DA DENEBİLİR..Pkk nın sözcülğünü yaparak bu projeyi destekliyor..Ben bu ********lerin olduğu her alanı boykot ederim..Bu memleket için asla olumlu bir iş düşünmeyecekler..Çünkü hepsi dışardan cesaret alıyor..Son dönemde de AKP den yüz bulup amaçlarına ulaşma gayesindeler..Böyle ayrılıkçı bir faaliyet birileri istiyor diye adına demokrasi denilip asla ve asla uygulanamaz..Hangi ab ülkesinde var böyle bir demokrasi ..Ya da abd nin neresinde var..Demokrasi diye diye teröristleri meclise soktular..Şimdi de toprak verme çabasındalar ..Bu demokrasinin altından destek veren kimse kalkamaz..
Alt 31.08.2009, 20:20   #256
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

iyide yarın açılıyor kürt açılımı diyarbakırda buna ne demeli hani neyin ne olduğu belli değildi. daha nasıl belli olacak bilmemki hekesin her yerden diafon alıp bağırmasımı gerekiyor kürt açılımı olacak diye.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 21:25   #257
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürtlere verilen haklar bize verilmiyor. Apo kahraman oldu. Kürtler bizlere meydan okuyor. Polisten korkmuyor, taş atıyor, molotof kokteyl atıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Bizlerden biri atsa dünyayı dar ederler. Biz onları vatandaş biliyoruz. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.
Bu ülkede polise askere taş atanı molotof atanı herkes biliyor merak etmeyin siz
Alt 31.08.2009, 21:28   #258
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22

Tecrübe Puanı: 689 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu ülkede polise askere taş atanı molotof atanı herkes biliyor merak etmeyin siz

şimdi onlara destek veren örgütleyen fitilleyen DTPlilerde muhattap alınarak bir kürt açılımı aldı başını gidiyor...
Alt 31.08.2009, 21:33   #259
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şimdi onlara destek veren örgütleyen fitilleyen DTPlilerde muhattap alınarak bir kürt açılımı aldı başını gidiyor...
DTP onların meclisteki temsilcisidir. DTP nin olmadığı bir açılım düşünülemez. Ama bu değildirki DTP nin istedikleri yerine getirilecek. Dinlersin şartlarını uymazsa reddedersin.
Alt 31.08.2009, 21:59   #260
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

umarım dediğin gibi olur cleycim umarım ama hiç sanmıyorum
hemde hiç.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)