Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.09.2009, 17:33   #31
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1061 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: AK-SU oldu AK-BETON

Alıntı:
Duhan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
buda bilip bilmeden bol keseden atma oluyor işte
iftira atmak kolay daha anlattıkların doğru degilki senin çıkmışsın burda kafa yoruyorsun
Kimin ki bol keseden atıp tutma oluyor tam anlayamadım. Benim yazımı alıntı yapıp cevap vermişsin bana mı yazdın ?
Alt 04.09.2009, 17:34   #32
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2014 23:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya oruç kafanıza mı vurdu çalışmıyor mu? ihaleden ne anlıyorsunuz siz? yaptıran adamdan muteahhitten bahsediyorum işin ihalesine fesat karıştır diyorum siz ne anlıyorsunuz. Duhan bey sizin konuşmaya hakkınız yok o hakaretiniz aklımda.
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 17:45   #33
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1061 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Otopark ihalesi yazmışsın o zaman yapım ihalesi de İşletme de ihale ile oluyor ?

Yapım aşamasını bilmıyorum o yuzden bişey diyemem.
Alt 04.09.2009, 17:54   #34
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 791 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

besyocu arkadaşım lafım sana degil
arkadaşım ne hakareti imiş söyleyinde bilelim
ben burdaki üyelerin hiçbirini şahsına hakaret yapmadım
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 21:08   #35
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Tek düşüncenin esiri olmuş gidiyorsunuz kafa çalıştırın biraz.

Cahilliğini bu kadar belli etme zerre kadar mantık var mı şu sözlerinde?

Allah sizlere akıl fikir versin.

Ya oruç kafanıza mı vurdu çalışmıyor mu?

Sayın A_B_U bunlar yazdığın cümlelerden birkaçı. Biraz daha seviyeli cümleler yazmanı rica ediyorum.
Alt 04.09.2009, 23:17   #36
A_B_U
Yeni Yiğido

Duhan bey boşkan dediğinizden bahsediyorum.Cley rumuzlu arkadaşım sizinle ilgili değil onlar söylediğim arkadaş hak etti.
Alt 04.09.2009, 23:52   #37
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

ABU...
Önce şu herşeyi bilen ve herkesi cahil gören pozisyonunu terkedip ciddice tartışmayı öğrenmelisin.
Sami Aydın'ın araba alması,villa alması kadar doğal ne var.Adam zaten zengin..Ha diyorsan belediye parasıyla aldı.O zaman belediye makam arabasıdır.Sami Aydın'ın zatına ait değildir.Bu da normal..
İhale kısmına gelince,ben olsam sen olsan kim olursa olsun ihaleyi önce kendi tanıdğına vermeyi ister.Buna ister doğru de,ister yanlış de.Türkiye'de bu böyle!Ne yani Doğan Ürgüp Ak Partililere ihale verir mi?Nevzat Yanmaz duruken,Hasan KAraman'a ihale kaptırır mı?

İkide bir belge var deyip duruyorsun.Hemşehrim bana belgeyi göster...
Bir de belediyenin 70 trilyon borcu var diyordun.Onun da belgeleri vardı hala eklememişsin.Ekle cevabımızı veririz..
Alt 05.09.2009, 01:09   #38
A_B_U
Yeni Yiğido

Başkanlıktan önce bir zenginliği yok bu şahsın.Ayrıca görünen 400-500 milyarlık harcama var şahsı adına o kadar zengin bir adam mıydı piyasada herkes tanıyor sami aydın ı.Ben özel şahsi arabadan bahsediyorum makam arabası değil.
İhale kısmı da kesinlikle hak yemek demektir bu,tamamen yanlış bir tutumdur her kim yaparsa,bu adama oy vererek ortaklık yapmış oluyorsunuz ve hak yemiş sayılırsınız.
Belge belediyede eğer ulaşabilirsen bakarsın.Yargı yolu yargı yolu diyorlar ama herkes biliyor ki yolsuzluğu yapanla onu denetleyen aynı el.Yani kendi kendini ele vermez.Bu borç kesinlikle vardır.Bu konuda yeni başkanın açıklaması da oldu ilk görev zamanında ama takip ettiniz mi bilmem.Onun dışında özel görüşmelerden öğrendiğim kesin bilgilerdir bunlar.
Hepsini boşver yoksay diğer konuştuklarımı.sami aydın döneminin başkan yardımcısı zeki sarılar ın video sunu izlediniz mi?3 parça 8-9'ar dakikalık.Herşeyi zaten anlatıyor orda içki masasında.Bu tartışma bitmez burda noktayı koyuyorum ve tekrar yazmıyorum.Ama videoyu izlemenizde fayda var.İyi geceler herkese.
Alt 05.09.2009, 10:38   #39
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

1-Sen şu soruma cevap ver!
Doğan Ürgüp bir ihaleyi Nevzat Yanmaz duruken Hasan KAraman'a ya da Zeki Sarılar'a verir mi?

2-Sen hala belgeyi öne koymuş değilsin,özelden görüştüm diyorsun.Meraklanma en az senin kadar biz de özelden görüşüyoruz.Ve hadi diyelim ki belediyenin borcu var.Yaklaşık 350 milyar tl borcu olan bir devlette,Sivas Belediyesinin 70 milyon borcu olmasının neresi tuhaf?.HAdi bunu da geç.Bu borç nereye yapılmış onu öğrendin mi?Öğrenmediysen ben yazarım..
Alt 05.09.2009, 14:25   #40
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başkanlıktan önce bir zenginliği yok bu şahsın.Ayrıca görünen 400-500 milyarlık harcama var şahsı adına o kadar zengin bir adam mıydı piyasada herkes tanıyor sami aydın ı.Ben özel şahsi arabadan bahsediyorum makam arabası değil.... yazı devam ediyor
.
Sami Aydın'ı yıllardır tanıyan biri veya muhasebesini tutan biri gibi yazmışsın. Sami Aydın ve kardeşlerinin iki tane inşaat firmaları var zaten.Sami Aydın Akpartinin kurucu il başkanı. Tayyip Erdoğan sıradan birini partisine il başkanı yapmazdı bunu da bil. Ayrıca Sayın Doğan Ürgüp'ün belediye başkanı seçildikten sonra boya fabrikası açtığı haberi var. Buna da bir yorum alsak senden A_B_U.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)