21.09.2009, 14:28
|
|
|
Usta Yiğido
Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 834  
|
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt?
Her kesimde var istismarcı , dikkatini çekmeliyim ki pkk yandaşlarının ellerine Kuran-ı Kerim'i alarak yaptıkları propagandayla islamı kullanan insanlar üzerinden İslam böyledir şöyledir diyen bir insan değilim , öncelikle o insanlardan beni ayırmak zorundasın. Aponun neye ve kime hizmet ettiği ortadadır , Sosyalizm'in en büyük ve kaydeğer tek engeli emperyalizm'dir diğer sistemler engel değildir ve biz kaydeğer engel olarakta görmüyoruz. Bugün pkk emperyalizme hizmet ediyordur ve ben sosyalist'im diyen hiç bir insan pkk yandaşı değil hatta karşıtıdır , kulakdan duyma laflarla burda çözüm üreteceksek mahalle köşesinde dedikodu yapan kadınlardan ne farkımız kalır.
|
Buyrunuz zitat apo : "lenin 1900'de ne ise ben de 21. yüzyıl sosyalizmini temsil ediyorum, reel sosyalizmle savaşarak, emperyalizmle savaşarak yeni sosyalizmi inşaa ediyorum." (özgür yaşamla diyaloglar, s. 201)
her ne iseler ...teröristlik yapanlarin amaclarina ulasmak icin kiliktan kiliga girmekten cekineceklerini zaten düsünmüyorum.
Allah´in laneti üzerlerine olsun.
|