![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yavaş orda dur ne demek Şener ile hemşehri olmak utanç verici ! Sen Sivas'a ne verdin ki Şener'i beğenmıyorsun. Sayın Şener'in Sivas'a yaptıgının binde birini yap ondan sonra o cümleyi söyle.
![]() |
#12 |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
![]() SivaSın bütün öz evLatLarını sevmem seviyorum diyende yaLan söyLer...SivasLı hemşerim toprağam diyerek körü körüne peşLerinden gitmekte safLık olur..SivasLı oLmasının benim iÇin pek bi ayrıcaLığı yok sadece hemşerimdir o kadar...SivsLı yada değiL o önemLi değiL tabi ki yaptığı işLere bakıLır..ÇİVİ ÇAKMIŞ MI ÇAKMAMIŞ mı DÜRÜST MÜ DEĞİL Mİ....
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sayın şenerde gerçekten memleket ve hizmet aşkı vardı kimse takdir etmese bile ben takdiri hakedenlerden olarak görüyorum keşke herkes şener kadar hizmet aşkıyla yansa
![]() |
#14 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Beni tanımadan ahkam kesme önce yorum yeteneğini geliiştir tartışmayı konuşmayı öğren sonra gel...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1024
![]() Sen kendi işine bak Forum kültürünü senden ögrenecek halim yok. İstediğim gibi yazarım. Sana hakaret vs. gibi bi cümlem olmadı.
Seni tanımıyorum tanımam da gerekmez. Sivas'a ne yaptıysan yapmıştırsın onuda bilmem ama her ne yaptıysan Şener kadar yapmadıgın GARANTİ.
![]() |
#16 |
Yiğido
![]() |
![]() Bende onu diyorum biLmeden konuşma...Beni şenerLe yada bi başksıyLa kıyasLamak iÇin önce tanıman gerekir...Ben sana forum küLtürünü anLatmıyorum forumLa aLakası yok eLbette sen daha iyi biLirsin forum küLtürünü,SanaL aLemLe pek aram yoktur (: Önce konuşmayı tartışmayı adabıyLa yap ondan sonra hakkımda yorum yap...Tanımadığın birisine senLi benLi konuşup sonrada ünLem atmak ne geneL ahLaka uygundur nede o çok biLdiğin forum ahLakına...
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() İstifa ettikten sonra Sivasın durumu ortada Madem hizmet yapacaktı İstifa etmeseydi bazı şeyleryarım kalmazdı Başbakanlığa gelince onu hayalinde görür tek sivasın seçmesi yeterli değil Belediye seçimi derğil.
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() Sivas'ın yakın tarihinde Sivas'a onun kadar hizmet eden kimse olmadı.Sivas neye sahipse dolaylı ya da doğrudan ona borçludur.O bakanlığı bırakınca Sivas'ın nasıl hizmetlerden mahrum bırakıldığını hepimiz gördük.Bunu da geç, elimizdeki bölge müdürlüklerinin nasıl alındığına herkes şahit oldu.İnsan bir zamanalr doğru olarak gördüğü şeye,bugün yanlış diyebilir.Öyle olmasaydı Tayyip neden ayrı bir parti kurdu?Demek ki bir zamanalr doğru dediği şeyde şimdi yanlışlar vardı.Bu gayet doğaldır.Şener benim en çok sevdiğim 1-2 Sivaslıdan birisisdir.Şu an 5 tane vekilin yapamadığını o tek başına tek dönemde yaptı.Vesselam!
![]() |
#19 |
Yiğido
![]() |
![]() Tabi ki hayaL (: BaşbakanLık değiL beLediye başkanLığı biLe hayaL (: Sivas tan başbakan çıkacak oLsa..Muhsin YazıcıoğLu başbakan oLurdu..Muhsin başkan sivas ı biLe aLamazken Şener nasıL aLacak acaba (:
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın türban yazı dizisi.. | LaEdri | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 37 | 28.07.2010 11:50 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
Müslüman Evrimcilerin Cevaplamaları Gereken Konular | kaanansay | Muhtelif konular | 3 | 27.04.2009 14:17 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |