|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#581 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
40.000 İnsan arasında hiç mi Kürt ölmemiş Türkler hiç mi katilam yapmamış bir araştır Her Kürt PKK'lı değildir aam DTP'nin oyu daha iki sene öncesine kadar yüzde 90'arda idi.Bugünse en az yüzde 60'larda. Neden Türklerin haklarından mı eksitiyorlar.. Sivas olaylarıyla DTP'yi kıyaslaman çok yanlış.Sivas olaylarını bugün anket yapsan her 100.000 Sivaslının ancak 1 tanesi onaylar.Ancak DTP'nin oyu belli! işte buna katılıyorum kıyaslamamak gerek ama ben benzetiyorum sunniler alevileri istemiyor Türklerde Kürtleri adeta düşman gibi görüyorlar.. DTP oyu belli demişsin ben Devletin araştırmasına inanırım medya araştırmasına değil bak görüyoruz Türk milletini istanbulu savaş alanına çevirdiler onlarda Kürtmüydü Polise taş atan Zibidiler Kürtmüydü Bide en iyi Üniversitelerde okumuşlar utanmazlar
|
|
|
|
#582 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 696
![]() ![]() ![]() |
devlet içinde devlet olmaz adamlarin rüyalarinda göremeyecegi seyleri altin tepsiyle önlerine koyan zihniyet verdigimiz oylar haram olsun.kalleslik olmasa işin içinde muhsin reisin neden hemen ölmesinden sonra ortaya attilar bu aciligim sacmaligini??bu milllet size bi acilir görürsünüz ondan sonra:d
|
|
|
#583 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seva;
İstisnalara takılıp kalarak bir adım ilerleyemezsin!
|
|
|
#584 |
|
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2011 16:08
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
Kürt Açılımı nedir : demiş arkadaslar Kürt açılımı değil demokratik açılım yıllar ca bu acılımın yapılması beklendı kürtleri sevmem ama bi söz var kabul etmek zorundayız.. tanımak zorundayız onlarda bu ulkede yasayan ınsanlar haınler falan fılan ama türkiye gercekleri...Kürt açılımındaki amaç aşiretleri bitirmek doğudaki aşiretlerin mensupları bilindiği üzre cok geniş kitleler..bir aşirette 2500 silahlı insan aşiret agasını korudugu biliniyor susurluk kazasına karısan sahıs ısmı lazım degil.Bir bu cahil insanı kandırmak kolay o yuzden o ınsanların haklarını vermeye calısıyor devlet daga cıkmayı onlemek ıcın..ergene kon denılen canavarı bıtırdı sıra onda..buna paralel ermenı acılımı ermenıstan pkk nın buyuk destekcısı sınır larla kapıyı acacak ermenıler ac mecburlar tr ye pkk dan destek cekmek şartıyla ..2 ruslar sılah temın edıyor pkk haklı olarak cunkı bızden oc alıyorlar yıllarca bız turkıye olarak onların dusman gordugu kısılere sılah para verdık çeçenistan bugun kı ornegı oda pkk ya verdı desdegı ama basına bela aldı yedek boru hattı dosenmeye baslayınca tutuştu koşarak tr ye geldı putın onune pkk dan elını cek dosyası koyuldu adam mecbur kaldı gazı elınde patlayacak avrupa artık bagamlı olmayacak rusyaya yedek gecıyor tr den rusyaya da denıldı senın gazını da alır depolar avrupa araplara satarız adam mecbur kaldı anlasmaya boru hattı sımdı dosenmeye baslıyor.bunun gıbı cok olay artık avrupada anladı pkk avrupayı zehırlıyor onlarda destek olmuyor sadece abd var suan pkk nın arkasında oda tr yı kaybetmekten korkuyor avrupaya gırerse tr abd ılıskılerı bıtecek.bılmıyorum cogu bos yorum yapıp duruyor az arastırsanız derım bence tsklr.
|
|
|
#585 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1475
![]() |
Üsteki üyenin koyu bir Ak Parti'li olduğunu düşünmeye başladım...
![]() |
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#587 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 1017
![]() |
Yiğit yanlış anlamada sen nasıl bir hayal dünyasına sahipsin , senden güzel film senaristi olur. Dkda senaryoyu yazmışsın , oynamışsın
![]()
|
|
|
#588 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1475
![]() |
Yoksa Derin devlet dizilerini çok izleyip etkisnden mi kaldın..?
![]() |
|
|
|
|
|
#589 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 825
![]() ![]() |
Merak ettim baktim, Dtp son secimlerde "2,277,777" oy almis,
Türkiyedeki kürt nüfusu ise; 15 milyonun üzerinde... 7 il disinda DTP’nin bölge illerindeki oylari ücte biri gecmiyor, yüzde 5’e kadar düsmüs. Az mi ? bence yine fazla.. ama genel olarak yükselen bi milliyetcilik var Tr´de birileri Türkcülügü savundukca, adam baska bir kör davanin üstüne gidiyor, bölgede Dtp ve Akpartiden baska secenek olmamasi, baski ,tehdit, cehalet bunlarida göze almak gerekmezmi... ![]()
|
|
|
#590 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]()
|