Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.10.2009, 14:26   #51
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 10:20

Tecrübe Puanı: 1354 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Türk -Kürt kardeşliği

Alıntı:
Ergenekoncu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Genc Kardesim,anladik bir kac satir birseyler okumussun,ama yanlis bilgilenmissin.
TÜRK Irkinin tarihi 18 bin yil geriye dayaniyor,ve dünyada köklü bes alti Irktan birisidir. Bugün avrupaya bakarsan belcikalisi hollandalisi almani ingilizi,hepsi ari dir,yani ari irkindan gelmedir.
Ve Türkler de bugün hem Türkiyede, hem orta asya da,hem de avrupa da olmak üzere bircok Boy u bünyesinde toplayan Büyük bir Soydur,
örnegin Hun Türkleri,bugünkü Macarlardir,Avar Türkleri,bulgarlardir.bunlar hiristiyanlastigi icin bizden soyutlanmistir,ama Türkmen i,Yörük ü,Avsar i, Tatar i,Gagavuz u (Gökoguz),Uygur u,gibi degisik boylariyla Turkler büyük bir Ulustur. (Millet, farsca Ulus demektir)
Biz Amerika gibi degisik irklardan toplama bir Millet degiliz,Soyumuz sopumuz ta 18 bin yila dayaniyor,ve bu kanitlanmis,sen kendi soyundan bu kadar mi bihabersin.
Sen bilip bilmeden bu köklü Milleti, bir sürü yaptiginin farkinda bile degilsin.
Gecmiste koskoca Medeniyetler kurmussun,Japonlar bile Atalarinin Türk oldugunu arastira arastira ortaya cikardilar ve bunu acik yüreklilikle de kabul ettiler, hic komplekse girmeden,
Sen niye asagilik duygusuna kapiliyorsun Türk oldugun halde.
28 yildir Avrupada yasiyorum ve gitmedigim ülkesi de kalmadi, ben bizim
Türk Milleti kadar kendi Soyuna yabanci bir Millet görmedim...
YAŞINIZ KAÇ BİLMİYORUM,,,

YAZDIKLARINIZI BİR DAHA OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM,AMA BUNA BENİMKİLERDEN BAŞLAYIN,O ZAMAN ANLARSINIZ NE KADAR SAÇMA BİR CEVAP VERDİĞİNİZİ
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009, 17:30   #52
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Türk -Kürt kardeşliği

Sitede 15-20 mesaj yazmış olup,sonra ahkam kesmeyin,bilip bilmeden konuşmayın,birkaç satır okudun da adam mı oldun gibi cümleler kuran üyelerin sayısının son günlerde artması neyle açıklanır acaba?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)