|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
biz üyelerimizden SIVAS ile ilgili bizi bilgilendirecek hasretimizi giderebilecek konular bekliyoruz sürekli forum oyunlari veya bay bayan sohbet yerleri gibi konulari degil bunlar icin yeterince chate benzeyen siteler var biz SIVASin sesini duyuralim SIVASLIlari birlestirelim diye bu siteyi actik bilgi ve kültürel dayanisma ve birlesme amacli
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köksal, Kahveciler Odası Başkanlığına devam ediyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 08.01.2010 12:35 |
Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker oldu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 06.01.2010 02:11 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Sohbet Odası | 4Eylul | Arşiv | 84 | 18.09.2008 22:23 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |