![]() |
#11 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim beklentim asıllarından adı üstünde vekil işte... Asıl görevini yerine getirecek vekili düzgün seçecek iş bizde bitiyor onları değil kendimizi değerlendirmeliyiz.. Biz parti liderlerine tepkimizi koyabiliyor muyuz? Hayır... Onlar önümüze ne getirirse onu seçiyoruz yani asıl olan görevini yerine getirmiyor sonra vekilin iş yapmasını bekliyor.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar FurkaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() En büyük beklentim bu yıl içerisinde İSTİFA etmeleri ve gelecek seçimde aday olmayacak olgunluğu göstermeleridir...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı GuNaY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akif Şuan
![]() Son Aktivite: 19.09.2013 10:24
Tecrübe Puanı: 894
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Önümüzdeki seçimler,ne kadar baaşrılı olduklarını gösterir inşallah..
Bir gün partiye değil,adaya oy verdiren vekil seçim sistemi gelir inşallah! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beklentimiz çokta malesef icraat yok ,vekillerimiz malesef Sivas için yeterli çalışmayı yapmıyor yapamıyorlar gibime geliyor,ya gündemleri yoğun yada güvendikleri bir şey var.
yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa'da seçimde karşılığını alırlar heralde.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() sonüye Şuan
![]() Son Aktivite: 24.11.2012 16:11
Tecrübe Puanı: 580
![]() |
![]() Vekillerimizden beklentilerimiz meclise ne için gönderildiklerinin farkına varmalarıdır. Hamza Yerlikaya yı ha güreş minderinde izlemişiz ha haberlerde bir farkı yokki. Hatta güreş daha heyecanlı oluyordu
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : İnşaAllah gücünden fazla para kazanmazsın yazık olur yılların yerlikayasıne
![]() Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : Klasik chp zihniyetiyle devam et topu taca at vakit dolsun Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) : Alnının açık olmadıgını gizlemeye devam et Osman KILIÇ (AKPARTİ) : Okul müdürlüğünde ki gibi bol bol ye ! ![]() Selami UZUN (AKPARTİ) : Sende gel arasıra konuş iki yağlı laf et yeter |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() gökkuşağı balık Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2010 20:29
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() hepsının ortak bır sekılde calısarak sıvasımız ıcın daha ıyı ıs ımkanları yaratılmasını saglamak sıvasımıza uretıcı fabrıkaların acılması iş imkanlarının cogalması nufusumuzu artıracak buyuk sehırlere goc olmayacak ve sonunda sıvas kazanacak ıstegım budur
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gökkuşağı balık'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#18 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
![]() şimdiye kadar bir icraat göstermeyen vekillerden ne beklentim olabilirki
hiç bir beklentim yok bekleyip umutlanacağıma vekilleri yok saymak benim için daha iyidir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() vkorkut Şuan
![]() Son Aktivite: 22.04.2012 19:08
![]() |
![]() Sivas milletvekillerinden beklentimiz çok ama çoktu. Sivasımızı layıkıyla temsil edecek kişiler olarak görmüş ve seçmiştik. Ama gelin görünki bizlerin bir memuru
vekili olarak seçilen şahıslar kendilerine halk olarak verdiğimiz görevleri unutup erilşilmez olmuşlardır.Şehrimizi karalamaya çalışan şahıslara bir cevap veremeyecek kadar aciz kalıp birilerinin valili köy yapacağız dediği şehrimiz için hiç bir çalışma içinde olmadıkları, giden kamu kurumlarının yanısıra listedeki gidecek olan kurumlar içinde köşe bucak kaçıp hiç bir çalışmalarının olmadığı vekillerimizden pardon 4 yıllığına görev verdiğimiz memurlarımızdan Sivas halkı olarak hiç bir beklentimiz yoktur...Asıl onların bir dahaki seçimlerde Sivas halkından hangi çalışmalarla hangi kazanımlarla ne bekleyeceklerini sormak gerek bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Yiğido
![]() imparator, Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2010 13:09
![]() |
![]() sivasımıza sayın milletvekillerimizin gerçekçi bir şekilde sahip çıkmalarını temenni
ediyoruz bizim kimden neyimiz eksik kayseri kadar olamadık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|