Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İmara uygunsuz yapıya müsade etmem - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2010, 22:44   #21
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 842 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İmara uygunsuz yapıya müsade etmem

Yatırım deyince tek anladığınız fabrika yani sanayi yatırımı. Ama bugün gelişmiş ekonomilerde sanayi sektörü toplam istihdamın ancak yüzde 30'unu oluşturmaktadır. Yine gelişmiş ekonomilerde tarım sektörü yüzde 3-10 civarında istihdam sağlarken diğer bütün sektörleri içerisine dahil edebileceğimiz hizmet sektörü yüzde 60-70 civarında istihdam sağlamaktadır.

Sizin özellikle belirttiğiniz sanayi sektörünün yüzde 60-70 civarında istihdam sağladığı yıllar gelişmiş ülkeler için 1950 ve 60'larda kaldı kardeşler. Modern ekonomiyi 50 yıl geriden takip ediyorsunuz. Artık sağlık, eğlence, eğitim, spor vb onlarca diğer sektörlerde istihdam edilen insanların oranı gelişmiş ülkeler için söylüyorum, sanayii sektörünün sağladığı istihdamı katlamıştır. Bugün yapılan AVM yatırımları da bu kapsamdadır.

Lütfen son beş on yılda basılan ekonomi kitaplarından alın okuyun ve dedelerinizden dinlediğiniz iktisat bilgilerinizi güncelleyiniz!
Alt 22.02.2010, 22:45   #22
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sana son kez cevap yazıyorum bir daha alıntı yazıp cevap mevap yazmam, anlamak istemeyenle uğraşmam, bu son uğraşım senin için:

Dikkat edersen belediye başkanı eleştirdiğin işadamının televizyonunda bu aşıklamaları yapmış, demek ki son derece demokratik bir ortam var! Adam TV benim ben çalarım ben söylerim havasında değil gibi.

İkincisi gülmek isteyenlere duyrulur, belediye başkanı diyor ki bunlar 80 metre yüksekliğinde bina istediler. Basit bir matematik hesabı: 80/3=yaklaşık 27 kat! Koskoca belediye başkanı halkın gözünün içine bakarak bunu söylüyor ve halk da bu zokayı yutuyorsa, yuttur gitsin, bu halk herşeyin böylesine layık!
Bir Haksızlık Olunca müdala ederim yapım bu meydanı boş buldun kötüle yok öyle sanki tek sen bilgilisin gördük biliyoruz Demek istediğim bu Doğan Ürgüp babamın oğlu değil Haksızlık olunca müdale ederim Yazsanda yine ederim Şimdi Sorarım Bütün Suç Doğan Ürgübün o zaman Şehirlerin Ekonomik ortalamasına ve gelişmişlik ortalamasına Kişi Başına düşün gelirine işsizliğine ürettiği miktara Ama Sivas Köy olmuş gerilemiş beyin gücü azalmış umrundamı Tama Avm olsun Benim ilk önceliğim Sivastır onun geleceğidir Millet vekilleri çokmu masum asıl onlarda bitiyor hemde iktidarda ne yaptılar sivasa Yazık değilmi Hastaneyi kaptırdılar tokata sonra onların millet vekili açıklıyor O medya susuyor doğruya birilerinin cepleri önemli Sivas geleceği değil Ben bu yüzden kızıyorum yoksa Avm yi ilk ben istiyorum daha park city açılmadan 4 sene önce
Alt 22.02.2010, 22:48   #23
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yatırım deyince tek anladığınız fabrika yani sanayi yatırımı. Ama bugün gelişmiş ekonomilerde sanayi sektörü toplam istihdamın ancak yüzde 30'unu oluşturmaktadır. Yine gelişmiş ekonomilerde tarım sektörü yüzde 3-10 civarında istihdam sağlarken diğer bütün sektörleri içerisine dahil edebileceğimiz hizmet sektörü yüzde 60-70 civarında istihdam sağlamaktadır.

Sizin özellikle belirttiğiniz sanayi sektörünün yüzde 60-70 civarında istihdam sağladığı yıllar gelişmiş ülkeler için 1950 ve 60'larda kaldı kardeşler. Modern ekonomiyi 50 yıl geriden takip ediyorsunuz. Artık sağlık, eğlence, eğitim, spor vb onlarca diğer sektörlerde istihdam edilen insanların oranı gelişmiş ülkeler için söylüyorum, sanayii sektörünün sağladığı istihdamı katlamıştır. Bugün yapılan AVM yatırımları da bu kapsamdadır.

Lütfen son beş on yılda basılan ekonomi kitaplarından alın okuyun ve dedelerinizden dinlediğiniz iktisat bilgilerinizi güncelleyiniz!
Okudumda Gördümde Sen hiç merak etme Ben Sivastan Çok Dışarda kaldım o yüzden bilirim ve bir çok ilden kaldım iş ailemden ve bazo sebeplerden dolayı ben büyük düşünüyorum Sivas Öyle bir yer olsunki Göç versin Kayseriden ne eksimiz var Fazlamız var Avm olsun istiyorum konumuz iyi değil Ama Benim karşı çıktığım nokta Sivasın tek sorunu bu gibi gösterip halkı uyutmaları
Alt 22.02.2010, 23:00   #24
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 19:23

Tecrübe Puanı: 753 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

H_Turan konuyu siyasete çekmek için elinden geleni yapıyosun burda tartışılan belediye-ortak girişim anlaşmazlıgı tokata yapılan hastane degil!Ayrıca bu insanlar da boş beleş degil sivasın topu topu 3 5 sanayici var onlara da bişey yaptırılmıyo.Ortak girişimdekiler zatn sivasın üretimini gerceklestiren insanlar yani uretimde yapıyolar ellerinden geldiği kadar.Ha illa siyaset yapalım diyosan bi park bahce de dogan urgup yapsında gorelim.
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Deliilyasliyiz'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 23:02   #25
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Deliilyasliyiz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
H_Turan konuyu siyasete çekmek için elinden geleni yapıyosun burda tartışılan belediye-ortak girişim anlaşmazlıgı tokata yapılan hastane degil!Ayrıca bu insanlar da boş beleş degil sivasın topu topu 3 5 sanayici var onlara da bişey yaptırılmıyo.Ortak girişimdekiler zatn sivasın üretimini gerceklestiren insanlar yani uretimde yapıyolar ellerinden geldiği kadar.Ha illa siyaset yapalım diyosan bi park bahce de dogan urgup yapsında gorelim.
Siyasete çektiğim yok Medyasını arkasına aldı belediyeye savaç açıyor bu gibi durumda tabi susmam
Alt 22.02.2010, 23:51   #26
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 706 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek;Sivas ve Sivas'ın sorunlarının yansıtıldığı ve tartışıldığı bir sitede hangi görüşten olursa olsun siyaset yapılmasına kesinlikle karşıyım..Birbirimize laf atmak ve yetiştirmek yerine birbirimizi daha iyi anlar ve olaylara Sivas ve Sivas'ın bu işten ne kazanacağı ve kaybedeceği açısından bakarsak bu olayı rahatlıkta çözüme kavuşturabiliriz ...Acil olarak vali ve Sivas'ın bütün milletvekillerinin ve etkili kişilerinin gözetiminde olayın tarftarları;belediye baş. ve işadamları toplantıda buluşturulmalı her 2 tarafta ortak bir paydada buluşarak,tartışarak bu yatırımın Sivas'a kazandırılması sağlanmalıdır...Sivas tüm Sivaslıların;Sivas Hepimizin;Çünkü Başka Sivas Yok...Lütfen Bu Tür Yatırımları Yapmayarak Sivas Düşmanlarını Sevindirmeyelim...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 01:10   #27
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

uşah bırahın yüzüstü kalsın kele ne sıkıyorsunuz canınızı yahu onlar sıkmıyorlarda size nooluyor yazık değilmi size kele ürgüp efendi gayet relax bahsene keyfi beyde yoh herifin hiç bişiyi dahmıyor.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 10:20   #28
alix_özdemir
Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alix_özdemir Şuan alix_özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2011 01:07

Tecrübe Puanı: 756 alix_özdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Bari bu konularda siyaset yapmayalım. Bir AVM konusunda bile bir araya gelemedik. Şehirler üçüncü dördüncü AVM'yi yaparken biz siyasi olaylar yüzünden bir tane bile yapamadık. Bırakın artık "Benim partim", "Senin başkanın", "Benim STSO başkanım" muhabbetlerini. Bir araya gelelim konuşup çözelim bu işleri. Karşılıklı atıp tutmayla olmaz.
Alt 23.02.2010, 11:49   #29
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57

Tecrübe Puanı: 780 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tabiiki kamaoyuna her bilgi tam olarak yansımıyor ve vermiyorlardı.
Ama şu varki, mademki burada imara uygun bir yapı değilse o zaman imara uyarlı şekilde yapılması çok önemli.
Sivas' a şöyle bir baktığımızda, maalesef imara aykırı o kadar çok yapılar yapıldıki, bunları saymakla bitiremeyiz.
Sivaslilardan ricam imara aykırı yapıları bir türlü duyurmalarıdır.Sadece imara aykırı yapıldı, yok efendim belediyede tanıdığı akrabası dostu var demekle yetinmeyin, bağımsız basını arkanıza alınız ve bunu duyurunuz şikayet ediniz.
Yoksa bunların arkası kesilmeyecektir.
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 15:02   #30
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

belediyecilik sosyal demokrat işidir
bırakın allah aşkına şu işi sağcıdan ülkücüden belediyeci olmaz seçin bir chp lide sivas hizmet alsın
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)