|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivaslılar, Taksim Metro'da 6. kez bir araya geliyor. 'Her Sivaslıdan Sivas'a Bir Turist' sloganıyla düzenlenen etkinlikler, Sivaslılar,bu yıl 20–23 Mayıs günleri arasında yapılacak. Sivaslılar Vakfı Başkanı Muhsin Kaya, 20 Mayıs Perşembe günü saat 11.00'de başlayacak etkinliklerde, amaçlarının Sivas'ın her yönüyle tanıtımı olduğunu kaydetti. Kaya, şöyle dedi: "Sivas, Selçuklu eserleri yönünden, Çifte Minaresi, Gök, Buruciye, Şifahiye Medreseleri, Güdük Minaresi ve Ulu Cami'siyle bir açık hava müze görünümündedir. UNESCO tarafından Türkiye'de tek koruma altına alınan Divriği Ulu Camii bir sanat harikasıdır . Sivas'ın anadolu kültüründeki yeri ve önemini burada anlatmaya çalışacağız. İlimizin tarihi turizmini canlandırmak istiyoruz. İstanbul'da yaşayan en kalabalık nüfusa sahip olmanın avantajıyla her Sivaslıdan Sivas'a bir turist sloganıyla yola çıktık." Taksim metro istasyonunda 4 gün sürecek etkinliklerde Ahmet Turan Alkan, Berat Demirci, Bilal Kemikli, Müjgan Üçer, Kadir Pürlü ve Uğur Sarısözen konferanslar verecek. Kültür Bakanlığı ve TRT sanatçılarının katılacağı ince sazlarla Sivas türkülerinin seslendirileceği etkinliklerde, yöreye ait yemek ve el işleri sergileri de yer alacak. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bir etkinlik başarıya ulaşması dileklerimle.
Bunun yanında her Sivas'lının hersene enaz bir defa Şehrine gelmesi yönünde de çalışma ve organizasyonlar yapılırsa iyi olacaktır. Sivas'lı iş adamlarına artık söylenecek söz kalmadı dilimizde tüy bitti......... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasın tanıtımı için çok güzel olur.inşallah ist,Sivaslılar yoğun ilgi gösterir.
Bu etkinlikte emeği geçenleri kutlarım...
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() olympos Şuan
Son Aktivite: 25.05.2011 10:39
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
Cok güzel bir etkinlik.
Lakin düzenlenecek konferanslarda, Istanbul disindan Türkiye ve Avrupa kentlerinden Sivas' a hava yoluyla ulasim neden yapilmak istenmiyor, detayli bir sekilde tartisilmadiktan, yetkili ve etkililer uyarilmadiktan sonra, ulasim problemi cözülmedigi müddetce birakin Sivas' a turist göndermeyi Sivas' linin kendisi de artik gelmeyecektir. Birakin Istanbul' u Izmir, Antalya ve Avrupa kentleri Sivas' li dolu... Uzun karayaolunu cocuklarla kimse göze alamiyor. 2,5 saatte Frankfurt' tan Antalya' ya geliyorsun. 14 saatte Antalya' dan Sivas' a gidiyorsun. Gidiyorsunda coluk cocuk bir daha Sivas' a o sekilde gitmemek icin karar veriyor. Yani bir daha gitmiyor. Istanbul' daki Sivas etkinliklerine basarilar diliyorum. Saygilar. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar olympos'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 861
![]() |
evet uçak seferleir ile ilgili sitede bir bölüm açalım ve hepimiz aynı yazıyı mail oalrak hem thy hemde ulaştırma bakanlığına atalımsiteden gerekli yardımı bekliyoruz sivaslılar olarak.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz uzak ama gitmeye değer ciddi bir aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum.
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
Bende bugün gitmeyi düşünüyorum hem de arkadaşlarımla böylece her Sivaslıdan Sivas'a bir turist kampanyasına destek olmayı düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() olympos Şuan
Son Aktivite: 25.05.2011 10:39
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
Cok yerinde bir öneri, kutlarim. Tam vaktiyken yani tatil sezonu baslarken site yöneticileri Sivas' a büyük kentlerden Havayoluyla ulasimin saglanmasi icin bir kampanya baslatsin, bizlerde tüm gücümüzle destek verelim. Saygilar.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar olympos'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 861
![]() |
hiç kimse uğraşmıyor ben daha 20 yaşındayım ama emin ol diğer insanlardan daha çok düşünüyorum sivasımı.onlarda en az benim akdar düşünse ve ilgilenseler sivasın sorunu kalmaz bunada eminim.SİVASLILAR SİZE SESLENİYORUM.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|