|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ın Kuzeyinden geçecek alternatif bir çevre yolu düzenlemesi gerekli hale geldi. Kuzey çevre yolunun yapılması ve havaalanına bağlanması Sivas’ın önünü açacak bir proje olarak değerlendiriliyor. 2008 yılında Karayolları 16. Bölge Müdürlüğünce ihalesi yapılan 2009 yılında bölünmüş yol olarak yapımı tamamlanan Sivas Havaalanı yolu son yağışlardan sonra trafiğe kapatılmış, havaalanına ulaşım servis yolundan yani eski yoldan devam ediyordu. Bölgedeki alanın heyelanlı olması nedeniyle oluşan çatlaklar şimdilerde önüne geçilemez hale geldi. Çatlaklar artmaya başlarken eski yolda yamalama çalışmaları yapılmaya başlandığı gözlemlendi. Yolun projesi gerçekleştirilmeden önce, zemin araştırması, etüt çalışması, toprak analizi hiç mi olmamışçasına yapılan yola harcanan paraların boşa gittiği bir kez daha ortaya çıktı. Sürekli onarım gerektiren hem eski hem de yeni yol aynı sorunla karşımıza çıkacağından başka bir projenin geliştirilmesi gerekiyor. Yeni bir terminal binasına kavuşan havaalanına karayolundan ulaşımın sıkıntısız şekilde gerçekleşmesi elzem görünüyor. Bunun için de henüz proje safhasında olan kuzey çevre yolunun yapılması ve havaalanına bağlanması gerekiyor. Böylece hem sürekli yol onarımı için yapılan israfın önüne geçilebilir hem de Sivas’ın önünü açacak bir proje oluşturulabilir. Sivaspostası |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Madem bu yol düzen tutmuyor neden yama yaparak parayı yok yere harcıyorlar acaba. buraya yapılan yamalar kaç gün kaç ay gidiyor bilmem ama yap güzel bi yol,hem sürekli yamadan kurtul hemde Sivasa yakışır bi yol olsun. hem şuanki yol zaten güzel değil derelerin içinden döne döne çıkıyorsun.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 863
![]() |
işte bu haber beklenen haberi duydum galiba.bunu kaç defa her yorumda belirttim.kaç defa karayollarına mail attım böyle bir proje şu an gündemimizde yok diye ban cevap atmışlardı ama sonunda başlayacaklarmış.ne kadar doğru bilemem ama keisnlikle gerekli ve şart bir proje.hem mevcut çevre yolu artık şehir içi yolu gibi hemde bu yolla yeni imar alanları açılacak.inşallah 3 gidiş ve 3 gelişli büyük kaliteli bir yol olur.Bana deseler sivasa ilk ne yaparsın diye ilk bunu yaparım inşallah yalan değildir.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuzey Yolu falan bilmem de,Sivas yolları artık bu kadar arabayı kaldıramayacak duruma gelmiştir!Şu an trafik sorunu Sivas'ın en önemli sorunlarından biri haline geldi neredeyse!Belediye ne eder ne yapar bilmem ama birkaç yere acilen köprülü kavşak lazım,ama borça ama kendi kaynağıyla!
|
|
|
#6 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1842
![]() |
yol kırılmış kele yama tutarmı yeniden yapılmazsa oğul,allah allaah.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 863
![]() |
Alıntı:
sivasa kuzey çevre yolu kesinlikle şart bence.hem yeni imar alanları açılır hem yük şimdiki çevre yoluna doğru kayar biraz hemd eoralar daha geniş yollar olduğu için merkezde yoğunluk azalır.ama ben yapacaklarını sanmıyorum bari havaalanı yolunu yapsınlar eskiyi.
gençliğine güvenip vakit çok erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken... Konu burak5866 tarafından (09.06.2010 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|