|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
Mudakabattan kastiniz ne Chp veya Mhp hangi konuda hukumete yardimci oldu milletin gozunun icine bakarak millet icin hayirli olan seyleri bile mahkemelere tasidilar.Turkiye artik bu gibi seylerle ugrsmamali kendi insanini bir birine dusurup sonra darbe yapip kendi istekleri dogrultusunda anayasa hazirlayip zorla kabul ettiren zehniyet artik degismeli 12 eyluil anayasasi tamamen degismeli bana gore masum insanlarin kanin uzerine yazilmis dikta bir anayasa hangi gorusten olursa olsun herkesin anayasa degikligine evet diyecigini tahmin ediyorum sayin kilictaroglu nasil geldiyse onuda birgun oyle gonderirler kimse kimseyi kandirmasin.Turkiyenin turk insanin degistigini farkinda degiller yada onyil oncesi turkiye zannetiyorlar.sahte sehler sahte hocalar cikarip sonra milyarlar verip sahte reklamlar yaptiranlarin devri gecti artik bugun oyunlarin rolu degisti sadece sayin baykalin bile bu anayasya evet diyeciginden emin olabilirsiniz.Biz millet olarak basimiza birsey gelmeyince anlamiyoruz dogrulari.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|