|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13
Tecrübe Puanı: 920
![]() |
arkadaşlar,sivasta müsait olan ve bu işlerden anlayıp takip edebilecekler varsa elatalım.bu memleketimizin yeşilliğe kavuşması demektir.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
hiç bir yere varamazsınız ...ama ne olur imza toplanır valiye çıkılır istekler iletilir ...takipçisi olunur yoksa para işi sakattttt olmaz
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
Arkadaşlar sivasa el atacaktık elimiz havada kaldı . Nerde gerisi Bizim sivaslı olarak en büyük zafımız bu işte bir yerden gaz geliyor herkes tamam diyor. sonra çevrenize bakıyorsunuz kimse kalmamış.Sonrada sivasa niye hizmet gitmiyor diye sızlanıp duruyoruz.
Sivas için yokmuyuz arkadaşlar |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1839
![]() |
akça bee niye moralimizi sıfıra indiriyon kele zor olsun zoru başarmak daha güzel sonuna kadar varım çünkü sivas için olacak ne olursa dimi valla ben bu oyunu çok sevdim hadi ne zaman başlıyoh uşah.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
murat abi , haklısınız geçen yıl bir burs konusu olmuştu bir kaç yöneticiye mesaj attım işte sivaslı kardeşlerimize öğrencilerimze burs verlim site olarak sahip çıkalım diye pek yanaşan olmadı çünkü konu para olunca iş biraz yokuşa sürükleniyor. ama mesela ağaç dikme mevsimi geldiğinde site olarak bir buluşma ayarlayabiliriz gider belediye ile görüşürüz herkes kendi ağacını diker. ben yozgattan iki elim kanda da olsa gelirim . SİVASIM İÇİN CAN KURBAN
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiminin parası, kiminin duası bakış açısıyla bu yola besmele çekip başlanırsa neden başarılı olunmasınki,
gerekli kurul oluşturulup, ilgili yerlere müracaat edilerek izinler alınıp bankada hesap açtırılıp veya kısa mesaj yardım hesabıyla da olabilir. sitede bu bilgiler yayınlandıktan sonra gönül rızasıyla bence birçok hemşerimiz bu iş için elini taşın altına koyacaktır ve güzel sonuçlar ortaya çıkacaktır. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı ismail 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
Maddi yonden gereken neyse yapmaya hazirim.Manefi yonden biraz kisitli olabilir yurt disinda yasadigim icin ama elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim.lutfen sozde kalmasin birileri baslatsin.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() |
ya arkadaşlar parayı bizler değil şehrimizin yöneticilerinin açacağı şeffaf bir hesap numarasında toplatmalıyız.3-5 yeterde artar bile.mevsimi geldiği zamanda site adına alan verilip bismillah denilir.sivastaki arkadaşlara düşecek yükün ağırlığı.
ama sonuç eminimki mükemmel olacak. belkide site olarak bir ilke imza atacağız bilmiyorum artık. ama girişteki ve çevredeki o çöl ve bakımsız görüntü bitsin artık... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#19 |
|
Yeni Yiğido
![]() esrarengiz Şuan
Son Aktivite: 08.10.2011 22:41
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
arkadas senin fikrin cok guzel ama bir baska arkadasimiz demiski bu isler egitimden gecer sevgiden gecer simdi sen devreye devleti sokuyorsan onlar zaten bu isin bilincinde olsalar senden once yaparlar yani onlarla is yapmaya kalkarsan sonuc ayni ilgisizlik vurdum duymazlik had safhada iken sen ortaya guzel bir fikir atiyorsun fikir degilde sivasin ihtiyaci olan yesil alan istiyorsun bu devir de zor kardesim bu...
arabistanda bakin col bilirsiniz oralari ama oradaki yesillik turkiyede yok inanin adamlar colu resmen yesillik etmisler.. orada bir kanun vardir herkesin evinin 4 koesine 4 buyuk hurma agaci dikilir arasida yesilliik cicek felan iste ama devlet sart kosmus bu agaclardan ve bu yesillikten sen sorumlusun her gun suyunu vereceksin bakacaksin diye bizim devletimizde boyle tesvik ederse zorunlu hale getirirse olur buda.. ama bunu yapabilecek bilincli ve kararli bir yonetim ben gormedim bu yasima kadar gorememde bundan sonra.. dedikya her sey egitimden gecer.. sen lise unv,te oku avukat ol mimar ol basbakan ol istersen cevre bilinci aklina girmedikce sen hic bir seysin.... nokta
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı esrarengiz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#20 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
sevgili esrarengiz kerdeşim;devleti veya yöneticileri katmamız tamamen yasal izinler ve para toplanması esnasında kasa görevi görmeleriyle ilgiliydi.diğer sözlerinde hemfikiriz. belki olur hayırlısı... saygılar. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|