Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

SİVAS İÇİN VARMIYIZ ARKADAŞLAR??? - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.07.2010, 13:55   #11
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13

Tecrübe Puanı: 920 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVAS İÇİN VARMIYIZ ARKADAŞLAR???

arkadaşlar,sivasta müsait olan ve bu işlerden anlayıp takip edebilecekler varsa elatalım.bu memleketimizin yeşilliğe kavuşması demektir.
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.07.2010, 18:52   #12
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 667 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

hiç bir yere varamazsınız ...ama ne olur imza toplanır valiye çıkılır istekler iletilir ...takipçisi olunur yoksa para işi sakattttt olmaz
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2010, 17:59   #13
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 823 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar sivasa el atacaktık elimiz havada kaldı . Nerde gerisi Bizim sivaslı olarak en büyük zafımız bu işte bir yerden gaz geliyor herkes tamam diyor. sonra çevrenize bakıyorsunuz kimse kalmamış.Sonrada sivasa niye hizmet gitmiyor diye sızlanıp duruyoruz.

Sivas için yokmuyuz arkadaşlar
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2010, 23:17   #14
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1839 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akça bee niye moralimizi sıfıra indiriyon kele zor olsun zoru başarmak daha güzel sonuna kadar varım çünkü sivas için olacak ne olursa dimi valla ben bu oyunu çok sevdim hadi ne zaman başlıyoh uşah.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2010, 23:34   #15
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

murat abi , haklısınız geçen yıl bir burs konusu olmuştu bir kaç yöneticiye mesaj attım işte sivaslı kardeşlerimize öğrencilerimze burs verlim site olarak sahip çıkalım diye pek yanaşan olmadı çünkü konu para olunca iş biraz yokuşa sürükleniyor. ama mesela ağaç dikme mevsimi geldiğinde site olarak bir buluşma ayarlayabiliriz gider belediye ile görüşürüz herkes kendi ağacını diker. ben yozgattan iki elim kanda da olsa gelirim . SİVASIM İÇİN CAN KURBAN
Alt 05.08.2010, 00:05   #16
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55

Tecrübe Puanı: 1113 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein

Kiminin parası, kiminin duası bakış açısıyla bu yola besmele çekip başlanırsa neden başarılı olunmasınki,

gerekli kurul oluşturulup, ilgili yerlere müracaat edilerek izinler alınıp bankada hesap açtırılıp veya kısa mesaj yardım hesabıyla da olabilir.
sitede bu bilgiler yayınlandıktan sonra gönül rızasıyla bence birçok hemşerimiz bu iş için elini taşın altına koyacaktır ve güzel sonuçlar ortaya çıkacaktır.
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı ismail 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 09:46   #17
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3348 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maddi yonden gereken neyse yapmaya hazirim.Manefi yonden biraz kisitli olabilir yurt disinda yasadigim icin ama elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim.lutfen sozde kalmasin birileri baslatsin.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 16:43   #18
filografozan
Usta Yiğido

ya arkadaşlar parayı bizler değil şehrimizin yöneticilerinin açacağı şeffaf bir hesap numarasında toplatmalıyız.3-5 yeterde artar bile.mevsimi geldiği zamanda site adına alan verilip bismillah denilir.sivastaki arkadaşlara düşecek yükün ağırlığı.
ama sonuç eminimki mükemmel olacak.
belkide site olarak bir ilke imza atacağız bilmiyorum artık.
ama girişteki ve çevredeki o çöl ve bakımsız görüntü bitsin artık...
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 17:18   #19
esrarengiz
Yeni Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

esrarengiz Şuan esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2011 22:41

Tecrübe Puanı: 764 esrarengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadas senin fikrin cok guzel ama bir baska arkadasimiz demiski bu isler egitimden gecer sevgiden gecer simdi sen devreye devleti sokuyorsan onlar zaten bu isin bilincinde olsalar senden once yaparlar yani onlarla is yapmaya kalkarsan sonuc ayni ilgisizlik vurdum duymazlik had safhada iken sen ortaya guzel bir fikir atiyorsun fikir degilde sivasin ihtiyaci olan yesil alan istiyorsun bu devir de zor kardesim bu...
arabistanda bakin col bilirsiniz oralari ama oradaki yesillik turkiyede yok inanin adamlar colu resmen yesillik etmisler..
orada bir kanun vardir herkesin evinin 4 koesine 4 buyuk hurma agaci dikilir arasida yesilliik cicek felan iste ama devlet sart kosmus bu agaclardan ve bu yesillikten sen sorumlusun her gun suyunu vereceksin bakacaksin diye bizim devletimizde boyle tesvik ederse zorunlu hale getirirse olur buda..
ama bunu yapabilecek bilincli ve kararli bir yonetim ben gormedim bu yasima kadar gorememde bundan sonra..
dedikya her sey egitimden gecer.. sen lise unv,te oku avukat ol mimar ol basbakan ol istersen cevre bilinci aklina girmedikce sen hic bir seysin.... nokta
Alt 07.08.2010, 14:52   #20
filografozan
Usta Yiğido

Alıntı:
esrarengiz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadas senin fikrin cok guzel ama bir baska arkadasimiz demiski bu isler egitimden gecer sevgiden gecer simdi sen devreye devleti sokuyorsan onlar zaten bu isin bilincinde olsalar senden once yaparlar yani onlarla is yapmaya kalkarsan sonuc ayni ilgisizlik vurdum duymazlik had safhada iken sen ortaya guzel bir fikir atiyorsun fikir degilde sivasin ihtiyaci olan yesil alan istiyorsun bu devir de zor kardesim bu...
arabistanda bakin col bilirsiniz oralari ama oradaki yesillik turkiyede yok inanin adamlar colu resmen yesillik etmisler..
orada bir kanun vardir herkesin evinin 4 koesine 4 buyuk hurma agaci dikilir arasida yesilliik cicek felan iste ama devlet sart kosmus bu agaclardan ve bu yesillikten sen sorumlusun her gun suyunu vereceksin bakacaksin diye bizim devletimizde boyle tesvik ederse zorunlu hale getirirse olur buda..
ama bunu yapabilecek bilincli ve kararli bir yonetim ben gormedim bu yasima kadar gorememde bundan sonra..
dedikya her sey egitimden gecer.. sen lise unv,te oku avukat ol mimar ol basbakan ol istersen cevre bilinci aklina girmedikce sen hic bir seysin.... nokta
sevgili esrarengiz kerdeşim;devleti veya yöneticileri katmamız tamamen yasal izinler ve para toplanması esnasında kasa görevi görmeleriyle ilgiliydi.
diğer sözlerinde hemfikiriz.
belki olur hayırlısı...
saygılar.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)